zkracena uzdicka?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zoban 19. 12. 2006 00:16

Panove, potrebuju poradit:)
Cetl jsem neco o zkracene uzdicce a mam pocit, ze tim trpim :| Hodne kratka uzdicka zabranuje pretazeni predkozky pres zalud, tak akutni to zase nemam. Ale kdyz se mi postavi, tak jde predkozka stahnout tesne za zalud a o neco malinko i dal, ale ne moc(pak to uz taha), takze mi predkozka tvori takovy "prstenec" za zaludem... Jak jste na tom vy? Potrebuju porovnat:-)
zoban
Čtenář

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 19. 12. 2006 07:48

zobane, klidek, dokud ti to nevadi pri jakychkoli cinnostech, neni to vyrobni vada :mrgreen:
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod krtenek 19. 12. 2006 08:10

A kdyby jo, tak voni ti to doktoři opraví, to se neboj.
krtenek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 19. 12. 2006 10:00

zobane .. joooo .. to je diagnoza panacku :-D ... ja sem s tim byl u dochtora ... zakrok na 20 minut ...

a doporucuju radsi tam zajdi driv ... ja tam sel az po dusledku .. a to je kuuujva bolest :-))))
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 19. 12. 2006 11:16

Tady to zachvilu bude jak poradna v Bravu :)
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bungo 19. 12. 2006 12:23

Tohle je u muzu zcela normalni, nejsi zadna vyjimka. Pokud ti to nejak nevadi tak neni duvod to resit, pokud by zacalo tak doporucuju navstevu odbornika.
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 19. 12. 2006 12:29

jj .. v nejhorsim co te muze potkat je ze budes klatit nejakou slecnu a uzdicka se pretrhne :-)) ... boli to jak pes .. krve jak z vola.. a ze sexu houby :-)))...

ja sem si to uzil jednou a radsi uz nikdy vice :-))

zalez ke svymu dochtorovi .. rekni jakou mas issue ... on ti napise lejtsro ... s tim dojdes tam kam musis .. a behem 20ti minut ses venku .. pak se musis jen par dni zdrzet sexualnich aktivit (nez se to zahoji) ... a v pohode ...
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Wracker 19. 12. 2006 13:49

no pokud potrebujes porovnat tak myslim, ze "P" tematiky je dost ;) no a zalezi natom jak moc ti to vadi..
Wracker
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deleted user 19. 12. 2006 14:01

Ten operativní zákrok je věc, kterou jsem taky zvažoval a nakonec ji odložil. Říkám si, že to vyřeším, až přijde čas - což je asi volovina, ale nemám dost odvahy...

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 19. 12. 2006 15:30

bud v poho ... ani to neboli ... jen to torsku pali .. par dni :-)))

Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zoban 19. 12. 2006 17:53

no ja vim ze operace neni nic extra sloziteho.. ale nevim jestli je duvod tam jit... zjistil jsem, ze delka je u me normalni jako u ostatnich...aspon myslim:-))
zoban
Čtenář

Odeslat příspěvekod xaero 19. 12. 2006 18:38

me to doktor delal v par letech :) jen udelal škub a bylo to :) ale bolelo to jak krava :) jeste si pamatuju jak jsem sel zesiroka domu :D
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 19. 12. 2006 19:27

zoban píše:Ale kdyz se mi postavi, tak jde predkozka stahnout tesne za zalud a o neco malinko i dal, ale ne moc(pak to uz taha), takze mi predkozka tvori takovy "prstenec" za zaludem... Jak jste na tom vy? Potrebuju porovnat:-)

já jsem na tom stejně a nevidím na tom nic divného ... odstranit to nechci - proč taky ... žádné problémi (bolesti atd.) nemám jen snad: když mě stojí déle (třeba 3 hodiny :o ) tak mě ten "prsten" dalo by se říct - začíná otékat (nejde do něj čerstvá krev) ale jinak v pohodě ... jestli mě to ňáká holka utrhne tak jí dám přes držku :lol: :o
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 19. 12. 2006 19:33

xaero píše:me to doktor delal v par letech :) jen udelal škub a bylo to :) ale bolelo to jak krava :) jeste si pamatuju jak jsem sel zesiroka domu :D>/quote]

docela sadismus :) jen pri pomysleni ....
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Wracker 19. 12. 2006 20:15

chris...ty zkus nejdřív debugmode :D :)))
Wracker
Nadšenec

Další stránka