Prečo je vagína taká nechutná? - je to mozne?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod katika676 5. 12. 2006 00:18

JE MOZNE ABY SA NEJAKEMU CHLAPOVI NEPACILI SUSKY????? :hm

http://vybrali.sme.sk/c/O-Boze-niesom-g ... -nechutna/

viz:

Ó Bože, niesom gay ale, prečo je vagína taká nechutná?
Každý človek ma v sebe niečo prirodzené - pudy. Najsilnejší pud je pud sexuálny. A ten nám chlapom hovorí "musa sa ti páčiť veľké kozy", musí sa ti páčiť pekne nechutná slizká vagína, ktorá ti tým signalizuje, že žena je pripravená na plodenie potomkov. Tažko sa nezaujato pozerať na človeka a ženu v prípade, že má niekto hlavu plnú semena. Vtedy je vagína to najkrajšie na svete a kozy sú niečo nádherné a estetické.

Kusy neforemného mäsa viac či menej ovísajúceho. To je to čo väčšinu mužov zbaví zmyslov a uvedie ich do stavu absolútnej nevypočítatelnosti, ba až akéhosi druhu nirvány. Všetko to pochádza ako už správne Freud naznačoval z nášho detstva. Sme plní pocitov, pudov vášní, zážitkov z detstva, že na rozum nám už nezostáva miesto. A aj ten maličký kúsok čo nám zostal, zostáva nevyužitý, minimálne v 99 prípadoch zo sto.

Skúsme si to ale predstaviť, človek sám o sebe je nechutný, priam až negustiózny. Viem si predstaviť mnoho iných organizmov, ktoré sú omnoho príjemnejšie, ako človek, plný lepkavej krvi, šliach, svalov, čriev a iného humusu. Keď sa takto dve monštrá stretnú a priťahujú sa, tak si to vôbec neuvedomujú, chlap si chce pichnúť, žena zas cítiť poriadného samca.

Je to strašné, ale je to tak, ovládajú nás pudy, SME zvieratá, obyčajné upgradnuté zvierata, ktoré sa hrajú na čosi lepšie. Zmietame sa vo vlastnej nechutnosti a ani si to sami neuvedomujeme.

Už ako keby som to počul. "Ten chlap nieje normálny, mali by ho hospitalizovať, je chorý". Ale povedzte mi jediný argument prečo by sa mi človek nemal zdať nechutný, alebo prečo by žena mala byť objektívne "sexi"?

Osobne dúfam, že raz príde čas kedy bude pre ľudí sex odpudivý a ľudia budú myslieť rozumom. Bude to zvlášta spološnosť, pravdepodobne spoločnosť ľudí, ktorí sami seba budú chcieť zabiť už len pre svoju nedokonalú nechutnosť. Poprípade svoje "súčiastky" vymenia za čo najviac titánových častí.

Ano aj ja som človek, možno vďaka Bohu a možno bohužiaľ. Ocitli sme sa tu možno z vole Božej a možno len tak z najvätšieho a najkrutejšieho omylu prírody, aký kedy vznikol a naším osudom je nebyť vo večnosti. Myslim že sebareflexia je najvyššia forma ľudskej vyspelosti. Preto ma aj 99 ľudí zo sto odsúdi, a to je v poriadku.
Juraj Martinka, pondelok 4. decembra 2006 01:50

// Bungo - upraveno
katika676
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 5. 12. 2006 00:29

no teda, kdyz jsem videl nadpis premyslel jsem co je to suska, nejake slovenske jidlo ci co:-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 5. 12. 2006 08:45

jezis to je teda clanek. uplne jsem se v tom ztratil jak to je neprehledny.

ES0: je na case koupit si cesko-slovensky slovnik :)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 5. 12. 2006 09:19

Uff, to je dlouhý. Ale co jsou susky nevím. Ani slovník to nepřeložil

http://www.e-slovensko.cz/slovnik/
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Bungo 5. 12. 2006 09:30

I me suska zmatla, i kdyz jsem si po chvili uvedomil ze se jedna o "šušku" a je to slovensky lidovy nazev pro vaginu...
Excuse me, is this the Society for Asking Stupid Questions ?
Bungo
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod christian 5. 12. 2006 09:49

kodl: mne to prelozilo jako šiška :lol:
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 5. 12. 2006 10:08

ja na vagine neshledavam nic spatnyho ci dokonce nechutnyho
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod peter77 5. 12. 2006 11:20

vagina je fajn - that is all....
peter77
Čtenář

Odeslat příspěvekod r.polasek 5. 12. 2006 12:12

Není háhodou katika676 převlečený Pade? :D
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kodl 5. 12. 2006 12:40

r.polasek: To nám prozradí až nějakej mod :-)
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod TA 5. 12. 2006 12:45

no kedˇ už ani tomu nerozumiete... :mrgreen:
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 5. 12. 2006 12:53

r.polasek píše:Není háhodou katika676 převlečený Pade? :DD/quote]

minimalne to bude nekdo z rodiny
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod ES0 5. 12. 2006 12:57

SIMULACE PADEHO píše:Ne, niesom to ja, bo ja sa venujem stroju na masturbaciu
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 5. 12. 2006 16:02

A stejně s pořád myslím že v tom má prsty Pade. Jiné prase podobných rozměrů snad nemůže existovat.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 5. 12. 2006 16:49

zamis píše:

minimalne to bude nekdo z rodiny

Vypadá to, že jsou to uplně jiní, rozdílní lidé :wink: ... IP je rozdílná :wink: ... ale je to možné
includes
VIP uživatel

Další stránka