http://vybrali.sme.sk/c/O-Boze-niesom-g ... -nechutna/
viz:
Ó Bože, niesom gay ale, prečo je vagína taká nechutná?
Každý človek ma v sebe niečo prirodzené - pudy. Najsilnejší pud je pud sexuálny. A ten nám chlapom hovorí "musa sa ti páčiť veľké kozy", musí sa ti páčiť pekne nechutná slizká vagína, ktorá ti tým signalizuje, že žena je pripravená na plodenie potomkov. Tažko sa nezaujato pozerať na človeka a ženu v prípade, že má niekto hlavu plnú semena. Vtedy je vagína to najkrajšie na svete a kozy sú niečo nádherné a estetické.
Kusy neforemného mäsa viac či menej ovísajúceho. To je to čo väčšinu mužov zbaví zmyslov a uvedie ich do stavu absolútnej nevypočítatelnosti, ba až akéhosi druhu nirvány. Všetko to pochádza ako už správne Freud naznačoval z nášho detstva. Sme plní pocitov, pudov vášní, zážitkov z detstva, že na rozum nám už nezostáva miesto. A aj ten maličký kúsok čo nám zostal, zostáva nevyužitý, minimálne v 99 prípadoch zo sto.
Skúsme si to ale predstaviť, človek sám o sebe je nechutný, priam až negustiózny. Viem si predstaviť mnoho iných organizmov, ktoré sú omnoho príjemnejšie, ako človek, plný lepkavej krvi, šliach, svalov, čriev a iného humusu. Keď sa takto dve monštrá stretnú a priťahujú sa, tak si to vôbec neuvedomujú, chlap si chce pichnúť, žena zas cítiť poriadného samca.
Je to strašné, ale je to tak, ovládajú nás pudy, SME zvieratá, obyčajné upgradnuté zvierata, ktoré sa hrajú na čosi lepšie. Zmietame sa vo vlastnej nechutnosti a ani si to sami neuvedomujeme.
Už ako keby som to počul. "Ten chlap nieje normálny, mali by ho hospitalizovať, je chorý". Ale povedzte mi jediný argument prečo by sa mi človek nemal zdať nechutný, alebo prečo by žena mala byť objektívne "sexi"?
Osobne dúfam, že raz príde čas kedy bude pre ľudí sex odpudivý a ľudia budú myslieť rozumom. Bude to zvlášta spološnosť, pravdepodobne spoločnosť ľudí, ktorí sami seba budú chcieť zabiť už len pre svoju nedokonalú nechutnosť. Poprípade svoje "súčiastky" vymenia za čo najviac titánových častí.
Ano aj ja som človek, možno vďaka Bohu a možno bohužiaľ. Ocitli sme sa tu možno z vole Božej a možno len tak z najvätšieho a najkrutejšieho omylu prírody, aký kedy vznikol a naším osudom je nebyť vo večnosti. Myslim že sebareflexia je najvyššia forma ľudskej vyspelosti. Preto ma aj 99 ľudí zo sto odsúdi, a to je v poriadku.
Juraj Martinka, pondelok 4. decembra 2006 01:50
// Bungo - upraveno