Silvestr a -náctiletí

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod xaero 25. 11. 2006 20:38

Pokud kurak prestane kourit rak proto protoze si uvedomi jak je to zdravi skodlive nebo si rekne kolik do toho vrazil penez a ze se to nevyplati.... Ale me jde o to ze jsi mi nazval prasetem protoze jsem uvedl prumer prvniho opiti 15-16let a ze jsem rekl ze jsem se poprve opil v 15ti ........ coz mi neprijde uplne logicke ... ale jestli to neodvolas tak jsi nazval prasetem 90% prispevatelu pauzy + vetsinu lidstva :) :lol:
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 25. 11. 2006 20:48

fajn. nebudem to dál řešit. prase nejsi proto, že ses ožral v patnácti, to je mi tak srdečně jedno a taky jsem to nikde nenapsal. prasetem sem tě nazval proto, že se tím v klidu veřejně chlubíš (viz příspěvek o pivech, panácích atd.). na něco se tě zeptám: byls někdy jediný střízlivý mezi ožralejma? jestli ano, bavil ses? koho zajímá, že ses 348x za život líznul? já nevím jak tobě, ale mně ožralí lidé připadaj poněkud trapní, proto jsem taky napsal to, co jsem napsal. mysli si o mně co chceš. jestli si v 17 pořád myslíš, že když někde napíšeš, že sis dal osmnáct vodek za dvě hodiny a poblil se, že si machr, tak jsem já v 18 buď moc zfotrovatělej nebo ty v 17 na úrovni počínající puberty. všechno, konec. omlouvám se ostatním za OT.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod xaero 25. 11. 2006 20:56

Ano stalo se mi ze jsem byl mezi ozralymi sam (vyztrizlivel jsem a tahl jsem kamarada domu). Vim ze to neni zabava ale prosim nejsem zadnej ochlasta .... to ze si udelam dva vecery o prazdninach veselejsi diky alkoholu nebo ze slavim narozeniny kamarada s alkoholem mi osobne prijde celkem prirozene a nebuj nejsem v zadnem pubertalnim obdobi myslim ze to uz mam celkem dlouho za sebou . Priklanel bych se k te prvni variante "Fáty".
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 25. 11. 2006 23:02

je to zvlastni .. ale ja ted chlastam ostosest (a hulim ostosedm) .. ale silvestr budu asi strizlivej ....

mheeee :-((((

mheeee na druhou :-(((

(spolubydlici budou asi na koksu ... toho se ucastnit nemusim :-D)
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod double_m 25. 11. 2006 23:55

Já nevim jako me rodice verili(nebo jsem je spis uspesne klamal ;) ) Ale jako chlastal jsem hulil jsem, ale tím že jsem konečně dospěl (18 let) tak jsem toho nechal, a začal jsem si v klidu žít... :D
double_m
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eddie 28. 11. 2006 23:10

Mě je 16, a mě rodiče pustí kamkoli na chatu, asi proto, že vím, kdy mám přestat s chlastáním (vždycky jsem ten nejstřízlivější), dokonce mi už aji půjčí naši chatu.
Moje oblíbená barva růže je železná.
eddie
Čtenář

Odeslat příspěvekod Ledni_Medved 29. 11. 2006 10:48

no .. oni ti pujci vasi chatu protoze sou si vedomi ze kdyz ji poblijes a nekde tam zustanes chrapat tak vi kde te najit :-D
i just done´did´dat! Yo Momma sed dat things ya all da´day´a´loooong! Thingies like "dont stop youngstah" ´n "Ya da best .. naaaaaah ... da best younstah" ....

and God stands by me when im saying dat "Ya love ya all" :-D
Ledni_Medved
Nadšenec

Odeslat příspěvekod _peper 30. 11. 2006 17:53

eddie: Tak my se stavíme, hory nám nedopadly :lol:
MotoE398
BMW E36 318iS coupe
_peper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod JozefV 1. 12. 2006 16:38

U nas to je tak, ze by ma podla mna pustili na 99.95% ked poviem ze idem s kamosmi a tak, lebo vedia ze nesom typ 17.75 rocneho co by spravil nejaku(e) "blbost(i)" ale to podla mna zavysi aj na tom, ze aky kto je :) Niekto sa chce asi nejak zabavit, lenze co ak sa stane nieco zle, ale ak si vedia na seba davat pozor tak by nemal byt problem, podla mna to neni lahke rozhodnutie :)
Inac co ak pojdu na chatu kde neni signal? (nechce sa mi citat cely topic, mozno to tu uz je, ale len tak ma to napadlo) tak by ich bolo tazko dostihnut, ak by oni nechceli byt objaveny :lol:
JozefV
Nadšenec

Odeslat příspěvekod John Eric Boulton 1. 12. 2006 20:10

JozefV píše:Inac co ak pojdu na chatu kde neni signal?

Na te chatě signál není (v případě 15ti letého).
John Eric Boulton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod eddie 2. 12. 2006 13:47

_peper píše:eddie: Tak my se stavíme, hory nám nedopadly :lol:-/quote]

Jo, stavte se, je to nedaleko od Dukovan :D
eddie
Čtenář

Odeslat příspěvekod Vody 3. 12. 2006 00:29

No me pousteli vicemene od 15 kamkoliv, je jedno jestli na chaty, koncerty nebo do hospody. Poradne striskanej sem domu prisel akorat ze sve oslavy 18tin ale to se tolerovalo. Rodice taky chodej v patek casto na pivo takze to tolerujou i me. Taky me pujcili chatu kde sem byl s par lidma a vodu sme tam nepili......Dokonce nas tam tatik vezl a kdyz sme nakladali ty lahvace jenom se usmal a jelo se.
MB W202 C200 100KW
Vody
Návštěvník

Odeslat příspěvekod xaero 3. 12. 2006 01:08

Lol mno to me pujcily chatu uz 2x ale moc dobry to nebylo ... ten vecer jsem si neuzil zdaleka tak jako kdybych byl na cizi (mame hezkou chatu s novou omitkou apod.) ... proste jsem furt sledoval co kdo dela a tak ...
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 3. 12. 2006 09:40

tak nasi uz par let travi se znamyma vetsinou u znamych vzhledem k jejich vilce a ja si muzu poradat doma party a to jen nestacim koukat, jak maminka starostlive vytahne domaci vino a alkohol, co sme kde dostali se slovy "jestli vam tech 14 litru nebude stacit, ve sklepe si jeste vemte" upozornuju, vetsinou tak pro 4-6 lidi... a vzdycky ji prekvapi, kdyz dame jen jedno vino a sampus...
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ladislav Beneš 26. 12. 2006 12:57

mí ségře bude v srpnu 15 a rodiče jí s holkama vlidu pustí
Moje mašinka
Dell INSPIRON 6400 Core Duo T2300 1.66 GHz, paměť 2048 MB (2×1024 MB) DDR2 533 MHz, pevný disk 80 GB 7200 otáček, grafická karta ATI MOBILITY RADEON X1300 128MB, Bluetooth, Wi-Fi atd.

Omlouvam se za drobné překlepy
Ladislav Beneš
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka