Na kolik % je pro vás důležitý vzhled ?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod jejinka85 3. 12. 2006 23:06

hmm :hm v prvni chvili na tom docela zalezi, ale kdyz toho cloveka miluju, tak uz je to pak jedno :) :)
jejinka85
Čtenář

Odeslat příspěvekod r.polasek 4. 12. 2006 00:46

No podle mě to ani pak není jedno. Člověk by měl na sobě pracovat pořád aby se své druhé polovičce líbil.
Nemám rád blbce, primitivy, socany a lidi, kteří nerozlišují I a Y.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod James_ 6. 12. 2006 10:02

Bohužel tak 60-80% ... pokud mi nesedí vzhled může ta holka být jakákoliv a nic. Poznal jsem třeba jednu holku na netu (což zrovna nemám nemám rád, ale budiž) a všechno bylo super ... podle ní už sme spolu málem chodili :D no a pak jsem ji viděl a prostě mi neseděla ... a všecko co bylo zmizelo za cca 0,00001s :))
James_
Návštěvník

Odeslat příspěvekod r.polasek 6. 12. 2006 10:27

Jojo, tak to bývá. Vzhled je prostě důležitý. říkat, že ne, je buď lež nebo naprostá zoufalost dotyčné osoby :D
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 6. 12. 2006 15:38

... a nebo ma jine hodnoty nez ty. To te nenapadlo? :wink:
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod r.polasek 7. 12. 2006 09:57

To je blbost, nejde žít s člověkem, který je vám nesympatický a nijak vás nepřitahuje. To je pak jen kamarádství a ne vztah.
r.polasek
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 7. 12. 2006 17:34

A kdo rika ze clovek se kterym nechci spat je "nesympatický a nijak vás nepřitahuje" :?:
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod ostrava.777 10. 12. 2006 11:26

Ať si říká kdo chce, co chce. Ale kdo tvrdí že pro něj není důležitý vzhled pěkně keca.
Kdyby pro někoho nebyl důležitý vzhled tak by to byl sněkým jen proto aby nebyl sám ..

Pro mě vzhled je důležitý, a samozřejmě i to jak se ten člověk chová, jedná, to něco poznáte na první schůzce, něco později a nejkrásnější je když jej poznáváte postupně proto já moc nejsem na seznamky přes net, chat, vše si řeknete přes sms a tak a jak se sejdete víte už vše o sobě a najednou nevíte o čem si máte povídat ( v mládí jsem si to prošel takže vím o čem mluvím )
ostrava.777
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 12. 2006 14:26

ostrava.777 píše:Ale kdo tvrdí že pro něj není důležitý vzhled pěkně keca.
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod ostrava.777 10. 12. 2006 14:59

lu.kas píše:
ostrava.777 píše:Ale kdo tvrdí že pro něj není důležitý vzhled pěkně keca.
ostrava.777
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lu.kas 10. 12. 2006 15:20

Rekls, ze kdo tvrdi ze pro nej neni vzhled dulezitej keca. Ja to nekde na predchozi strane tvrdim. (Teda doufam ze sem to tam napsal ;-) )
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lexx 10. 12. 2006 16:05

Taky bych řekl, že vzhled není zanedbatelná "položka" :-) Na kolik je % důležitý? To se neodvažuji hodnotit.
V pivu je vitamínů málo, proto jej musíme pít hodně.
Lexx
Nadšenec

Odeslat příspěvekod vizitix 10. 12. 2006 17:01

Vzhled tam taky hraje nějakou roli ale nejdůležitější to určitě není...
Unknown Pleasures
vizitix
Přeborník

Odeslat příspěvekod TA 17. 12. 2006 23:27

ostrava.777 píše:Ať si říká kdo chce, co chce. Ale kdo tvrdí že pro něj není důležitý vzhled pěkně keca.
Kdyby pro někoho nebyl důležitý vzhled tak by to byl sněkým jen proto aby nebyl sám ..
o/quote]

pre mňa je vzhľad dôležitý len v minimálnej miere. A určite mi nejde len o to, aby som nebol sám. Ten, kto dáva vzľadu veľkú váhu, tak si veľmi nevšíma vnútro človeka. A tu je ukrytá kopa zaujímavých súčastí každého človeka. Nie nadarmo sa hovorí, že netreba súdiť človeka podľa vonkajšieho výzoru.
Ak niekoho miluješ, tak pokiaľ to je na 99 % kvôli vzľadu, tak to nie je pravá láska. :?
Live long and prosper!

Zachráňme košické trolejbusy!
TA
Návštěvník

Odeslat příspěvekod andels 18. 12. 2006 06:59

kdyz je vam s tim clovekem dobre, tak nic takoveho neresite, U me je vzhled podstatny jen z prvniho seznameni, pak vzhled prebije chovani holky :) Kdyz uz je nejaka baba fakt pekna tak stejne leti na takove stejne "krasavce" - über/metrosexualy, jinak shaponaci...proste hnus :)
andels
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka