Proč holky chtějí starší kluky?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mae-geri 21. 9. 2006 18:00

Revan píše:No ja nevim, je mi 19 a o hodne mladsi partnerku bych nesnes. Nevim jestli mam smulu, ale abych mezi holkama v rozmezi 15 - 16 nasel neco s cim by se dalo bluvit uz trosku na urovni, to uz musi bejt stistko. Jeste jsem nenasel holku, ktera by mi vyhovovala, vetsinou sou blby jak tago a intelektualni debata jim moc nerika, od 17 vejs uz lepsi, ale taky zadna slava. Takze ja si nejlip pokecam se starsima (asi jsem vyjimka)

Tak s tim naprosto souhlasim, mne je 21 a taky si moc nedovedu predstavit, ze bych dokazal byt s holkou o 4-5 roku mladsi... Proste by to ve vetsine pripadu nemohlo fungovat. Akorat je problem, ze ty starsi, se kteryma bych si rozumnel, se zase nechcou bavit se mnou :?
To je pak tezke :roll:
"V dlouhém období jsme všichni mrtví." J.M. Keynes
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 21. 9. 2006 18:02

Revan píše:Takze ja si nejlip pokecam se starsima (asi jsem vyjimka)

Bych rekl,ze nejsi. Je to vetsinou lepsi nez prastena pubertacka :)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 21. 9. 2006 18:09

Na vážné vztahy nejsou asi kluci ani holky do dvaceti moc dělaný. Mám sedmnáctiletého syna a nedovedu si představit, že by si ho nějaká holka chtěla uvázat na krk. To chce čas. Věk je jedna věc a druhá, jak to má srovnaný v hlavě.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mae-geri 21. 9. 2006 18:13

ally píše:Na vážné vztahy nejsou asi kluci ani holky do dvaceti moc dělaný. Mám sedmnáctiletého syna a nedovedu si představit, že by si ho nějaká holka chtěla uvázat na krk. To chce čas. Věk je jedna věc a druhá, jak to má srovnaný v hlavě.
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod PachezZ 21. 9. 2006 18:18

No s holkou +/- v mym veku sem chodil jednou , se starsi (o 3roky) taky jednou a ted to vetsinou je tak ze se vzdycky neco vyvrbi tak s tema 15kama a je mi 20... (teda mohlo by se to vrbit castejc ale coz uz)
Ford Probe 2.0 16v rv.95 85kW
Ford Probe 2.5 24v rv.95 120kW
PachezZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Rade (novy) 21. 9. 2006 18:21

no holt si asi každej kluk bude muset pockat do 20 let na nejakou holku no :roll:
Rade (novy)
Čtenář

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 21. 9. 2006 18:22

Asi aby si pripadaly jako velky holky : )) Ale ja radsi prece jenom svuj rocnik : )) Nez se zahazovat s nejakou posahanou 15ti letou cubkou : ))
mousefromhouse v1.2
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mae-geri 21. 9. 2006 18:24

mOus3fr0mh0us3 píše:Asi aby si pripadaly jako velky holky : )) Ale ja radsi prece jenom svuj rocnik : )) Nez se zahazovat s nejakou posahanou 15ti letou cubkou : ))

Asi jo :) A cubky vsechny nejsou, ale prastene urcite jo :lol:
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod chlipnik 21. 9. 2006 18:53

Revan píše:No ja nevim, je mi 19 a o hodne mladsi partnerku bych nesnes. Nevim jestli mam smulu, ale abych mezi holkama v rozmezi 15 - 16 nasel neco s cim by se dalo bluvit uz trosku na urovni, to uz musi bejt stistko. Jeste jsem nenasel holku, ktera by mi vyhovovala, vetsinou sou blby jak tago a intelektualni debata jim moc nerika, od 17 vejs uz lepsi, ale taky zadna slava. Takze ja si nejlip pokecam se starsima (asi jsem vyjimka)

Ne, nejsi vyjímka, taky se mi nejlíp kecá se staršíma, ale bohužel zatim žádnou devatenáctku nemam :hm :(

Jo a o čtyři-pět roky mladší holce by bylo 10-11 :D :D :D
Přeji si pravicový převrat ve své zemi!

CSPP (Casova Skupina Pro Převrat) :D
chlipnik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod lu.kas 21. 9. 2006 18:55

Mam pocit ze tak do 16 neni moc lidi, ktery by brali vztah tak nak "vazne" nebo nevim jak to napsat. A pak sou vyjimky, o ktery je nouze na entou, a to uz resime v jinym threadu. Myslim ze mezi ty vyjimky patrim (zda se mi ze bohuzel) a hledam protejsek - problem, zvlast jeste kdyz by podle tohoto pravidla mela byt mladsi...
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 21. 9. 2006 19:02

Nehleď na věk. Podstatné je jak si rozumíte. Není nic špatného na tom, když je holka starší.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod lu.kas 21. 9. 2006 19:05

Jenze okoli by se tvarilo dost divne, navic se bojim ze zadna holka nechtela mladsiho, predsudky u nich fungojou spolehlive...
(dneska nak mam problem vyjdrit co chci rict, omlouvam se)
Podpis -> klik na 'www'
lu.kas
Přeborník

Odeslat příspěvekod mae-geri 21. 9. 2006 19:06

ally píše:Nehleď na věk. Podstatné je jak si rozumíte. Není nic špatného na tom, když je holka starší. /quote]

Spatneho na tom nic neni, ale hur se s nimi seznamuje, kdyz ony pak zjisti, ze jsou starsi...
mae-geri
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Kindrman 21. 9. 2006 19:07

no nevim ale kdybych si já měl začít s mladší holkou tak bych dopadl jako chlípník bylo by jí 10-11 a to je celkem divný ale postupem času když se na to člověk podívá třeba 20 a 24 to už nevypadá tak "hrozivě"....
Kindrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod chlipnik 21. 9. 2006 19:08

to je pravda, ve škole se teď dal dohromady jeden pár 16-12, a všichni na ně koukaj přes prsty...
Přeji si pravicový převrat ve své zemi!

CSPP (Casova Skupina Pro Převrat) :D
chlipnik
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka