Láska přes internet

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Ally 21. 9. 2006 04:45

Nechci slyšet vaše názory na ten film, ale jestli se někdo zamiloval do někoho jen na základě písemné internetové komunikace (chat, ICQ, diskusní fóra, email).
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 21. 9. 2006 06:31

Dá se říct, že tomu tak u mě bylo. Dokonce 2 x. S mojí současnou přítelkyní jsme si vykládali dost dlouho přes ICQ a "její písmenka" mě prostě dostala. Po těch pár týdnech jsme se sešli naživo a bylo to úplně stejné. Chytal jsem každé písmenko, které řekla. Je stejně úžasná jako byla přes "jedničky a nuly" :-))) Miluji ji a vždy budu ! ;-)
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TomZ 21. 9. 2006 06:45

S moji pritulkou jsme se seznamili pres LST, ale bylo to spis zezacatku takovy kecani jen-tak.. ja moc s nikym zacinat chodit nechtel.. no a po mesici psani na ICQ jsme se dali dohromady a ted uz to je skoro rok a pul :)
TomZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mawe47 21. 9. 2006 08:14

Jojo, taky se mi to stalo, sme si napred rok psali a zamilovali se a pak spolu i rok "byli", i kdyz to bylo v tom veku spis na takove platonicke urovni, tak to bylo fajn.
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ťuhýk 21. 9. 2006 09:58

Tak, s moji pritelkyni jsme se naprostou nahodou potkali na jednom chatu, pak si mesic, dva psali po ICQ a az potom jsme se poprve videli... a jsme spolu uz pres dva roky :)
Všechno, co v životě opravdu potřebuju znát, jsem se naučil ze Star Treku
Ťuhýk
Přeborník

Odeslat příspěvekod maty1976 21. 9. 2006 11:20

Jo, lze to a zjistil jsem, že nejvíc se do mě zamilovávají "holky" o cca 10 let starší plusmínus. Z mé strany je to v této fázi pouze přátelství,kamarádství, ale stalo se, že při setkání to přerostlo v zamilovanost, lásku, vztah. Ale spíš nacházím lásky mimo internet.
Nicméně párkrát stalo se i tímto způsobem.
maty1976
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ally 21. 9. 2006 11:28

Mě zajímá, jestli jste se právě zamilovali dřív, než jste se viděli osobně ( a možná vůbec neviděli a jste zamilovaní pořád jen po síti). U kolmiho je mi to jasné . Že se někdo seznámí na internetu, pak se dají dohromady a pak je svatba, je celkem běžné.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Mawe47 21. 9. 2006 12:38

my se prave zamilovali po siti behem prvnich dvou mesicu a pak sme vlastne byli zamilovani i celej ten rok nez sme se videli a pak jeste i ten rok, co sme byli spolu
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod mOus3fr0mh0us3 21. 9. 2006 13:28

ally píše:Nechci slyšet vaše názory na ten film, ale jestli se někdo zamiloval do někoho jen na základě písemné internetové komunikace (chat, ICQ, diskusní fóra, email).
mOus3fr0mh0us3
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Mawe47 21. 9. 2006 13:45

mOuse3fr0mh0u3 > nj, jenze napriklad ja mam vic virtualnich znamych nez tech skutecnych... takze kdybych mela balit kluky nekde v baru nebo jinde venku, asi bych nikdy zadneho nemela... ani kamose
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod M. 21. 9. 2006 14:55

Ja bych tomu moc neveril, osobni kontakt, gesta, vyrazy.. jsou dulezite, anonymita spis prispiva k vymysleni, neni poznat, jak to myslel (ironie, sarkasmus, humor...).
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Revan 21. 9. 2006 15:28

Od ceho jsou smajlici? :wink:

(Kdyztak tohle smazte, asi nejaka chybka)
Naposledy upravil Revan dne 21. 9. 2006 17:47, celkově upraveno 1
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Revan 21. 9. 2006 15:28

Od ceho jsou smajlici? :wink: aspon co se ty ironie, sarkasmu tyce, vymysleni to je jina
Revan
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mobil-man 21. 9. 2006 15:39

no je pravda, ze pres icq treba reknu vice, nez bych si dovolil ve skutecnosti (berte to tak, ze ve skutecnosti bych se asi "stydel") ale M. ma pravdu, ze neni nad osobni kontakt...moc podle neho poznate, jestli jste te osobe sympaticky ci ne... (viz. resilo se to uz nekde zde v reci tela)
Mobil-man
Nadšenec

Odeslat příspěvekod includes 21. 9. 2006 16:18

Ne, nezamiloval jsem se do nikoho na základě písemné komunikace, ale když si s někým píšu, ak je mi třeba ten člověk příjemný, máme si co říci atp. ale že bych k němu cítil nějaký citový vztah? To ne...
includes
VIP uživatel

Další stránka