libimseti.cz: nechapu, co na tom ti lidi vidi...

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 14:10

login: kocicka858
password: "lacoste"

Seznam vzkazu mluvi za vse. Ja nechapu, jak se na takovym webu muze nekdo registrovat...

EDIT: trochu jsem poupravil titulek, abych se nikoho nedotknul, nicmene svuj nazor jsem neupravil : ))
Naposledy upravil mousefromhouse dne 9. 7. 2006 18:43, celkově upraveno 1
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod mbing 9. 7. 2006 14:36

Nevim o co ti jde :?:
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hotspot 9. 7. 2006 15:00

MFH tak ty jsi to uz pustil na verejnost jo :) Kazdej si hleda jinej druh zabavy, neres to...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 9. 7. 2006 15:16

Pro nekoho jak vidis ten web ubohej neni a navic to nema cenu resit. proste NO COMMENT.
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 9. 7. 2006 16:49

Tam mam taky registraci ze svych mladych let :-) Ani nevim, kdy jsem tam byl naposledy...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Deleted user 9. 7. 2006 17:15

Jeden se baví webovou seznamkou, druhej chatováním, jinej flamováním na fórech.. Má vážně cenu to hrotit? :hm

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 9. 7. 2006 17:19

No A? Myslím, že tohle je jedna z hodně mála udělaných dobrých webů, který má efektivitu a hodně lidí se zde už seznámilo.

Závidíš nebo co??
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 18:08

co je na libimseti zle? kua ved tam obcas chodim tiez a kamos tam uz nabalil nejednu pipenku tak co? :)

nejaka alternativa? teraz som videl rande.cz a potom lide.cz ale to sa mi moc nepaci...
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zamis 9. 7. 2006 18:09

mouse....:vopatrne jo. jedna me velmi velmi blizka osubka tam ma taky profil, tak pozor na pusu. jinak si pro tebe dojedu a uvidis ten tanec :mrgreen:
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 7. 2006 18:15

Ja jsem tam nasel spoustu znamejch a pribuznych a porad me kazdy nuti abych si tam ten ucet udelal, ale nepotrebuju se nekde ukazovat :-)

nicmene si nemyslim ze by to bylo nejak strasne, ale zase kde jinde si muzete vybirat holku podle parametru ze :D :D :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 18:17

je fakt, ze ty nejvetsi perly zmizely, (fotky v casaku vymenou za *****, ale ten podnikatel byl tay docela narez : )) Ja se do toho uctu po dlouhe dobe podival a nestacil sem se divit. Je mi jasny, ze si asi znepratelim hodne lidi, ale proste nedovedu pochopit, jak nekdo muze psat takovy blaboly :roll:
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 7. 2006 18:19

jojo to je druha vec, vsude se nekdo takovy najde.

ja jen proste mam averzi na tyhle servery, nemam to rad.ale co je zajimave ze je tam i spousta starsich lidi, kamoska ze tridy tam ma rodice :)))
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 18:27

ewing píše:co je na libimseti zle? kua ved tam obcas chodim tiez a kamos tam uz nabalil nejednu pipenku tak co? :)

nejaka alternativa? teraz som videl rande.cz a potom lide.cz ale to sa mi moc nepaci...

Dalsi vec co nechapu, pripada mi, ze vetsina lidi tak 15-25 let se proste BOJI osobniho kontaktu tak to resi balenim holek, seznamovanim apod. pres net (opet se nechci nikoho dotknout), samozrejme chapu, ze to muze nekomu takhle vyhovovat: kdyz neco clovek posere, tak staci zalozit novej ucet a jede se nanovo, kdezto v osobnim zivote je to o trochu slozitejsi... Abych pravdu rekl, tak me to trochu desi, ze pocitace zacinaji pronikat i sem... Ale je to jen muj nazor...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod christian 9. 7. 2006 18:31

A co takhle vydavani se za nekoho jineho? To je taky docela neprijemna vec :D
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 18:32

mousefromhouse: heh, zatahujes veci prilis do extremov. ja nemam problem zastavit zensku ktora sa mi paci a zacat ju balit a taktiez toho vyuzivam na nete kde je vacsi prehlad.

niekolko krat som sa uz zoznamil s babami cez net s korymi som potom chodil, ale zoznamil som sa s niekolkymi aj normalne. nevidim v tom ziaden problem.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Další stránka