libimseti.cz: nechapu, co na tom ti lidi vidi...

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 9. 7. 2006 18:33

christian to je dalsi vec ze, udelej si ucet s nejakou hezkou holkou a uvidis tech vzkazu vecer...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 18:34

Do extremu nezatahuju, to jsem pozoroval i napr. u nas na gymplu.

christian: to jenom potvrdilo to co jsem psal vyse, podle me by si lidi meli drzet pocitace ponekud vic od tela : ))
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 18:36

ale hej, zatahujes. ak ma predsa niekto problem oslovit niekoho kto sa mu paci trebars v autobuse tak to spravi bez ostychu na nete. netreba sice stracat kontak s "realitou" ale nevidim v tom problem...
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Ally 9. 7. 2006 18:38

Jsou lidé, co se tak seznámí a skončí to i svatbou. Každý se holt seznamuje jinak.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 18:41

ewing píše:ale hej, zatahujes. ak ma predsa niekto problem oslovit niekoho kto sa mu paci trebars v autobuse tak to spravi bez ostychu na nete. netreba sice stracat kontak s "realitou" ale nevidim v tom problem...

To je prave to co sem myslel, lidi "utikaji" k pocitaci, misto toho, aby premohli svoji ostychavost... Podle me je to skoda...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 18:47

ja tiez vzdy nenaberiem tu odvahu aj ked sa riadim heslom "nothing to lose" takze zas pozor na to, supermane ;)
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 18:53

Jasny, muze to skoncit traparnou, ale aspon je vecer v hospode u piva o cem kecat, ne ? : )
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod zamis 9. 7. 2006 19:23

mouse...: prosimte, to ze se ti lidi co tam maji ucty boji osobniho kontaktu vubec neni pravda. to mas stejny jako na foru, taky se schovavame za prezdivkou a za avatarem. vcetne tebe. takze to mam brat tak, ze se taky bojis??? snad ne... urcite se tam najde par podivimu a uchylaku, ostatne asi jako tady nebo na jinych forech, ale drtiva vetsina lidi jsou celkem normalni a chcou jen pokecat a zabit cas treba v praci....
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 9. 7. 2006 19:41

zas nemuzes srovnavat napr. pauzu a libimseti, aleje to jenom muj nazor, ja ti jej nevnucuju : )) btw, ja se nijak neskryvam, na MM jsem daval svoje fotky : ))
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Lukas063 9. 7. 2006 23:24

tak , nikdo by se za sebe neměl stydět...a jinak : každej si hledá jinej styl zábavy...já se moc nenudím :D
Lukas063
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 23:25

mousefromhouse: to mas uplne jedno...kazdemu vyhovuje nieco ine. si predstav, ze by si bol zenska a denne ta oslovuje tucet chalanov v dopravnych prostriedkoch a pri nakupoch v meste. asi ako 13ty by si automaticky dostal facku :)
no a na zoznamke si proste vyberies komu odpises a je to.

nie vzdy to stoji za to sa s niekym zoznamit takto nazivo...to sa stava fakt obcas, ze stretnem taku za ktorou musim hned ist lebo sa mi srdce zastavilo a zacalo bit iba pre nu :mrgreen:
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 7. 2006 00:17

mousefromhouse píše:btw, ja se nijak neskryvam, na MM jsem daval svoje fotky : ))

Kdo tě nezná osobně, nemůže mít stejně jistotu, že na těch fotkách jsi opravdu ty. ;-) (ale to je jen detail - schovávat se za cizí fotkou je IMHO o ničem)..

Jinak bych to opravdu tak nebortil. Inzeráty k seznámení do novin nebo časopisů se podávají už od pravdávna a internet posunul onu hranici zase o něco dál. Určitým způsobem "vyšinutí" jedinci schovávající se za anonymním účtem se najdou všude, určitě to není případ pouze Libimseti.cz. (I my tady takové máme, někteří mají účtů hned několik, aby ostatní mátli).
A na druhou stranu se takhle potká řada lidí, kteří mají mnoho společného, ale jinak než přes kyberprostor by na sebe vůbec nenatrefili. A věřím, že lidé nepřestanou toužit po osobním kontaktu s ostatními - tohle internet nikdy plnohodnotně nenahradí.

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 10. 7. 2006 07:22

ewing: ted to zase do extremu zachazis ty : )) Jako ja netvrdim, ze by se mely s okamzitou platnosti zrusit vsechny seznamky apod., akorat me udivuji urciti lidi viz. vyse : )

Majkl: na tech fotkach jsem to opravdu ja, zamise znam osobne, ten to muze dosvedcit : ))
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Deleted user 10. 7. 2006 07:40

Však jo.. taky by to byla hovadina - navíc člověk by riskoval, že ho někdo pozná... Ale bohužel znám takové, kteří toto praktikují.. :-( (kupř. jedna dívčina, co balí chlapce na fotku jiné [krásnější] kamarádky..)

Odeslat příspěvekod Mawe47 10. 7. 2006 07:59

ja tam ucet mela, ale kontrolovala sem ho tak jednou za tri mesice... a mam z libimseti fajn kamose... i kdyz ucet uz nemam, porad mi psali uchylaci na sex a nejaka zenska me chtela koupit pro sveho nemeckeho bratra na vikend jako doprovod po cechach;)

podle me tam sou tri druhy lidi - ti kteri maj problemy se stydlivosti a tak, pak frajirci co potrebujou mit tucet zenskej a vysoke hodnoceni a nakonec lidi, kterym to tam maj, ale je jim to skoro jedno...
Mawe47
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka