Co mám dělat?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod viktorr 9. 7. 2006 11:22

po prazdninach budeme s pritelkyni 2 roky...mam takove dilema...setrim na motorku (100 000kc)...takze o prazdninach makam,protoze jako student toho pres rok moc nevydelam...no a ted jsme se dostali s pritelkyni do takovyho rozporu...mame naplanovanej tyden na chate (houbareni,kola,koupani atd..)+tyden spolu budeme chodit na anglictinu, odpoledne...vikendy u nas na chalupe nepocitam...jenze ji se to zda malo...chtela by jet k mori...souhlasim s nim je to asi malo mit naplanovanej tyden z 2 mesicu...jenze to by mi udelalo pomerne citelnou caru pres rozpocet jak financni,tak cas co bych pracoval...vidim, ze ji to mrzi...taky uz jsem ji rekl,ze na motorku kaslu, at si vybere kdy a kam chce jet k mori...nejprve souhlasila,ale ted mi zase rekla at klidne setrim...nevim co mam delat...snazil jsem se ji vysvetlit, ze pokud budu/budeme mit pristi rok motoku,tak bude daleko vic moznosti kam vyrazim na vylet (hrady,zamky,zajimavy mista, pamatky, zahranici atd...) jenze proste vidim, ze tim svym setreni ji ochuzuji :-( coz nechci...rozhodne to neni rozhodovani mezi motorkou a pritelkyni, protoze kdyby na vec prislo neni nad cim premyslet...nevim mozna je to tim, ze ona ma brigadu jenom 14 dni+ty veci naplanovany se mnou a zbytek si bude muset vymyslet sama...opravdu z toho mam docela problem :-/

//Samuel Gordon: upraven nazev threadu
viktorr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 7. 2006 11:29

Jeď s ní na dovolenou, tak bych se zachoval já.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Mawe47 9. 7. 2006 11:39

doporucuju dovolenou, a treba nejake chorvatsko neni moc drahe a pekne tam je taky:)
Mawe47
Přeborník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 7. 2006 11:49

Hlavně u ni stoupneš na ceně :lol: Že pro ni dokážeš něco obětovat a nemyslet jen na sebe (nebo na tu mašinu). Ženské to umí ocenit.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod veverqa 9. 7. 2006 11:49

chyt nejaky last minute. ak nepotrebujete hviezdickove hotely s bazenom tak sa da za normalnu cenu najst naozaj dobra dovolenka. pripadne ak mate radi adrenalin tak chodte niekam stopom :) alebo sa skus poobzerat po nejakych letnych zlavach trebars na vlak-aj to moze byt super zazitok zobrat stany a ist vlakom na dovolenku. a potom by ani to tvoje sporenie neutrpelo nejaku velku ujmu na zdravi...
veverqa
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 12:02

urob co chces TY. nerob to len preto, ze to chce ona a ty ju chces uspokojit. to stoji za ho*no. ak chces s nou ist k moru, ok, ale urob to preto, ze to chces, nie preto, ze to chce ona.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod viktorr 9. 7. 2006 17:44

kdyz je to ono je to tezky...na vsem se daji najit pro a proti...hlavne chci,aby byla spokojena a nemela pocit, ze ji zanedbavam...coz doufam nehrozi!
viktorr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod viktorr 9. 7. 2006 17:45

jenze proste to neni jenom o lete....nastane zima a pojedem na hory....velikonocni prazdniny buch..jedeme na hory...to je proste zacarovanej kruh :-/
viktorr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 9. 7. 2006 18:29

jak rika klasik (nebo reklama) "zivot je otazkou priorit". kazdopadne bych ted volil asi dovolenu. rekl bych, ze slecna je pro tebe asi dulezitejsi nez "blba" motorka.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod kodl 9. 7. 2006 18:41

Jelikoz uz na tu motorku asi setris a myslis vcelku dlouho, dal bych prednost ji (a nejen proto, ze me dovolena u more naprosto nelaka). Pritelkyne to nejak pochopi i kdyz mozna bude trosku prskat...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Ally 9. 7. 2006 19:23

Když máte naplánovaný týden na chatě tak třeba mě osobně by to stačilo. Ale možná týden u moře by tě nezabil. Vím že ti to sebere nějaký tisíc. Jde o to jestli se dost vidíte během roku. Jestli ano, tak by mohla pochopit, že dovolené obětuješ jen týden.
~ Proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich
~ Once upon a time ...
~ Pauza: *11.2.2006 - †10.11.2009
Ally
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod 2Pix 9. 7. 2006 19:33

kup si masinu a holku posli na didžynu :-D ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod xaero 9. 7. 2006 20:35

tak si kup nakou bazarku levnejsi a jedte last minute :)
Canon 40D + Canon 50mm f/1,8 II + Canon 18-55mm
xaero
Nadšenec

Odeslat příspěvekod viktorr 9. 7. 2006 20:54

jako motorka bude samozrjme ojeta...na novou bych setril 3X dyl:-/ no pres rok se vidime no...pomerne casto...no vpodstate denne...
viktorr
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 7. 2006 22:19

cize tvoje moznosti su dve. v skratke:
1. kupis si motorku a neuspokojis priatelku dovolenkou
alebo
2. pojdes na dovolenku a neuspokojis seba motorkou

osobne by som dal prednost sebe pred priatelkou.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Další stránka