po prazdninach budeme s pritelkyni 2 roky...mam takove dilema...setrim na motorku (100 000kc)...takze o prazdninach makam,protoze jako student toho pres rok moc nevydelam...no a ted jsme se dostali s pritelkyni do takovyho rozporu...mame naplanovanej tyden na chate (houbareni,kola,koupani atd..)+tyden spolu budeme chodit na anglictinu, odpoledne...vikendy u nas na chalupe nepocitam...jenze ji se to zda malo...chtela by jet k mori...souhlasim s nim je to asi malo mit naplanovanej tyden z 2 mesicu...jenze to by mi udelalo pomerne citelnou caru pres rozpocet jak financni,tak cas co bych pracoval...vidim, ze ji to mrzi...taky uz jsem ji rekl,ze na motorku kaslu, at si vybere kdy a kam chce jet k mori...nejprve souhlasila,ale ted mi zase rekla at klidne setrim...nevim co mam delat...snazil jsem se ji vysvetlit, ze pokud budu/budeme mit pristi rok motoku,tak bude daleko vic moznosti kam vyrazim na vylet (hrady,zamky,zajimavy mista, pamatky, zahranici atd...) jenze proste vidim, ze tim svym setreni ji ochuzuji coz nechci...rozhodne to neni rozhodovani mezi motorkou a pritelkyni, protoze kdyby na vec prislo neni nad cim premyslet...nevim mozna je to tim, ze ona ma brigadu jenom 14 dni+ty veci naplanovany se mnou a zbytek si bude muset vymyslet sama...opravdu z toho mam docela problem
//Samuel Gordon: upraven nazev threadu