pokud ty holku tvrdej, ze ma byt prvni chlap, je to jejich vec, ale pak bych cekala, ze to jsou slecny, ktere cekaji na nejakeho silneho muze ochrance, ke kteremu budou "podrizeny".
no nemyslim jako ze by nebyla rovnopravnost, ale proste ze bude cekat "slovo chlapa" ze chlap rekne, jestli se jde do hospody nebo na prochazku, kdyz se budou rozhodovat. Takze i chlap rozhodne kdy bude ten prvni polibek.
Treba ja sem v nekterych rysech chovani hodne jako chlap a tim padem podvedome vyhledavam partnery, kteri nejsou ochranci, protoze to nechci a ani nepotrebuju.
No ono je to asi u každého trochu jinak...
Já jsem první pusu dostal od přítelkyně...ikdyž jsem chtěl začít já...jinak bylo to nádherné zakončení ploužáku...ale že to přijde jsme cítili oba...ale byla rychlejší
One of Djs Affair project Siemens C35i->ME45->M55->S75->SE W880i->HTC HD2->HTC 8S->Lumia 925 HTC HD2 (Leo) Segal - Těžko ho zabít
myslim ze by to malo byt tak ze sa baba nakloni a chlap to dokonci. alebo naopak? ja neviem jednoducho rob ako citis.. ved o tom to predsa ma byt ozaj som toto nikdy neriesila.