Co si o tom myslite? Malo by pri prvom bozku zacinat dievca alebo chlapec? Ja si myslim, ze je to uplne jedno, ale moje kamosky su za to aby vzdy zacinal chlapec a s tym s nimi vobec nesuhlasim. Ake mate s tymto skusenosti? Pretoze u mna je to pol na pol.
No tady ale nevim jak se to myslelo.Jesi když úplně poprví tak kdo ho má začít, nebo když už spolu chodí tak když chtěj tak kdo ho má začít Toť otázka.
D'n'B fan To my né.To Komunisti. Nebyl to Descartes, kdo řek: "Jsem to, co jsem!" ? Ne, to byl Pepek námořník
myslim ze som sa vyjadril dost jasne, ze ma zaujima vas nazor na to kto ma podla vas urobit ten prvy krok, cize kto by mal ten PRVY bozk podla vas zacat
pokud se ti dva pritahujou, tak je to jedno kdo ho udela.
nekdy muze byt ten kluk mnoc stydlivy, a pokud to neudela holka, tak taky on se k tomu nikdy neodhodla a na druhe strane stejne tak.
no presne to si myslim aj ja
ale mam kamosky ktore maju taky nazor, ze prvy bozk by mal zacat chlapec lebo vraj ked by mali zacat ako prve ony, tak by si pripadali ako k.r.y a s takymto nazorom ja urcite nesuhlasim
Michal P píše:Začne přece ten kdo má na to větší chuť .c/quote]
Tak s tímhle naprosto souhlasím.
Proč řešíte takový blbosti? Není to jedno, když to chtěj oba, tak vždycky jeden začne a je jedno jestli kluk nebo holka.
Koukněte se na film Hitch, tam je to vysvětlený. Ale jestli to takhle funguje fakt nevim