od anonymni 20. 2. 2019 11:19
Starý téma, ale pro mě aktuální. Je mi 36 a nikdy sem neměl vztah, maximálně flirtík, úlet na týden. Přitom pro mě vztah je ta jediná, pro život důležitá věc a možná právě timhle holky odstrašuju. Kdyby mi to bylo volný, třeba bych si nějakou z nich udržel.
Základem je ale potkávat slečny, což se mi nestává.
Často je problémem skutečnost, že člověk chodí v partě na jedno a to samý místo, já třeba na pivo - a v pajzlu holku nepotkáš. Kámoši neznají nikoho, kdo by znal nezadanou slečnu, čili nikdo ani nemůže nikoho přivést. A ikdyž některej kámoš holku má, tak ani ona nemá kámošky. A když, tak jsou zadaný. Většina holek (v mém okolí) jsou totiž samotářky a partu nemají.
Na kole nebo při jiném samostatném sportování taky člověk nikoho nepotká, leda by ošetřoval vyrakvenou sportovkyni. Jinak téma k hovoru nevznikne a zastavit vedle nějaký svačící slečny a začít ji oslovovat je divný. Navíc jaká holka jezdí na kole (běhá) sama v přirodě a svačí na lavičce. To je tak jedna na milion lidí. Spíš potkávám chlapy. Navíc, co by mi říkala, žejo... To by už musela být zápletka typu "nevyznáte se tu, nevíte, kudy kam mám jet" a to člověk musí mít nachystáno, nelze to vypotit v tu danou setinu vteřiny, aby to mělo hlavu a patu.
Oslovovat holky na baru a zvát je na drink se mi taky neosvědčilo, rovnou odmítnou. Balí je každej druhej, čili to pro ně není zajmavá varianta. Čekají na něco výjimečného.
Podle mě balení musí vyplynout a nemůže být strojené nebo připravené. Musí být jasná a smysluplná zápletka s tématem k hovoru. Nelze balit při prvním potkání, musí to mít nějakou historii. Chce to trpělivost. Třeba během nějaký odpolední akce potkáváš holčinu a když se na sebe párkrát usmějete, můžete později ten den nějak navázat. Ale vybafnout na holku v buse že je hezká, tak vám řekne, ať si seženete kapesníček, ulevíte si, a dáte ji pokoj.
Určitě pomůže opakovat ty samé činnosti, při kterých jsem potkal hezkou holku a doufat v náhodu. Třeba v kantýně potkávám nějakou hezkou, tak chodím ve stejnej čas, takže ji často zahlídnu a vždycky se na ni usměju. Třeba se jednou potkáme před firmou, podržím ji dveře a už se nějak budem znát a v tu chvíli může mít zájem povídat a nebudu za úchyla. Nebo zrovna bude plná jídelna a jen u jejího stolku bude volno. Ideální, leč nepravděpodobné. Obdobně třeba na inline dráze. Tam ale člověk nemůže mít helmu, legíny a brejle, aby nevypadal jak ufon, to by nezabodoval.
Pomůže i víc zájmových kroužků. Kašlete na fotbal a podobně, tam holku nepotkáte. Teda pokud se na vás holky nechodí koukat. Jinak zkuste spíš volejbal, nebo jiný smíšený skupinový sporty. Zadaná holka bude radši s přítelem nebo doma, čili když už tam nějaká přijde, nejspíš bude volná. I proto jich přijde 8x míň, než kluků. Kluci to mají podle mě jinak, ty chodí ven, i když jsou zadaný. Holky mají ty hnízdící potřeby, což je dobře, ale ne, když jsou volný. A většina nezadaných holek co sem poznal na seznamkách hnízdí třeba s pejskem.
No uvidim jak mi moje teorie vyjdou, pokud do 40ky neseženu holku, tak to asi už nemá smysl řešit. Mládí jsem tím promrhal a nezbyde mi, než se stáhnout a dožít.
Rodiče by měly maturanty tlačit hlavně do vztahu. Vždycky se říká, že na holky/kluky máš času dost, důležitá je škola. Ale to je ten největší nesmysl, co může rodič dětem říct. Nejdůležitější je vztah, rodina atd. Vejška nebo maturita je ti k ničemu, když si sám a dožíváš v garzonce. Naopak když máš vztah a nemáš vejšku, tak můžeš bejt šťastnej i s minimální mzdou, páč budeš mít bezva holku. Děti uděláš nejlíp po matuře, jako nehodu. Ve 30ti máš vystaráno, můžeš si dodělat jakoukoli školu a máš štastně rozjetej život. Pokud ten vztah teda funguje.