Nahota na pláži

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Pafffi 18. 6. 2007 20:00

no na to moc nejsem...teda spíš na to vůbec nejsem, maximálně bez horního dílu plavek, to mi neva, poprsí moc bujné nemám,takže se mi ani nemá moc co vytahat :mrgreen:
Život se neměří počtem výdechů a nádechů, ale počtem okamžiků, které nám vyrazily dech...

Jsem si jistej, že jsem se tehdy rozhodl správně, ale taky neuplyne den, abych nelitoval, že jsem se tenkrát nerozhodl jinak..
Pafffi
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 18. 6. 2007 20:49

Na nudapláže chodím na dovče.Není tam tak narváno,nejsou tam předsudky,není tam tak slyšet čeština a je to mnohem pohodovější.
Pavel Mareš
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 8510 22. 6. 2007 17:13

Není to tak hrozný,jak si někteří myslí. Já letos plavky ještě nepoužil. To,čeho se většina bojí,se na nudapláži stejně nestane,je to jenom v představách :-). Já se chodím koupat většinou na taková místa,kde je nahota tolerovaná,tudíž kdo chce,může mít plavky a kdo se chce koupat nahý,ten nikoho nepobuřuje. Funguje to a nikdo si druhého přehnaně nevšímá. Letos už bylo teplo dost brzy,takže jsem byl na koupališti leckdy už před polednem. Je pravda,že tu první hodinu jsem tam byl kolikrát nahý sám,takže trošku nesvůj jsem přece jen byl,ale pak se to změnilo a dost lidí se přidalo. Někdy mi přijde,že se stydí,ale stačí,že se svlékne jeden a jdou do toho taky. Nakonec v těch horkých dnech,které poslední měsíc byli,se nás bez plavek koupalo dost-opravdu je jedno,jak kdo vypadá,není to o vzhledu,ale o příjemném pocitu z koupání a opalování.
samozřejmě chápu,že někdo se cítí nahý nepříjemně,ale je fajn,že jsou místa,kde se dá koupat v plavkách i bez ve shodě.
8510
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 22. 6. 2007 19:50

Jako dost o tom přemejšlím, no...ale já hlavně žádnou nudapláž neznám a asi bych se nechtěla ukazovat před známejma :-(
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod fahrman 26. 6. 2007 11:57

aquarko - tady jednu mame, dovezu te tam a budu se divat jen ja - neznamy ... ok ? :)
fahrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fahrman 26. 6. 2007 11:58

jinak k tematu ... ja bych tam sel ... pritelkyne asi ne ... kazdopadne bych se bal erekce, kdyby v dohledne vzdalenosti byla atraktivni zenska :)
fahrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Jeffe 26. 6. 2007 12:02

Ja na nudaplaze nemuzu chodit - spalil bych si zada jak bych porad musel lezet s predkem zavrtanym do pisku :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hippocamus 26. 6. 2007 13:39

Já na nudapláže taky chodit nemůžu....musím říct, že jsem asi před týdnem na jedný byla, pže se nám nechtělo obcházet celej písák, ale chtělo se mi brečet....samý starý lidi...asi si to dokážete představit....Mami, pohlídáš mi Honzíka? Jasně, dcero.....A babička vezme Honzíka na nudapláž a tam si s ním nahá hází talířem.....Pak že mladí jsou zvrhlí...
hippocamus
Čtenář

Odeslat příspěvekod Moucha 26. 6. 2007 13:43

hippocamus :hm pěkný :D

//Michal P: Odstraněna citace. S touto funkcí zacházej prosím citlivěji. Viz. zde, děkuji za pochopení.
Moucha
Návštěvník

Odeslat příspěvekod fahrman 26. 6. 2007 13:46

pokud by na tebe nenalehnul nejaky dobrovolnik ;)
fahrman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LaOn 26. 7. 2007 08:38

Koupaní bez plavek - super 8)
nudapláže v ČR - byl jsem asi 1x ale nebylo to tam nic moc, to spis nekde s pritelkyni nebo s partou najdem kousek "soukromí" na břehu písáku a hurá do vody bez plavek.
U moře jsme byli na nuda, byla to dost odlehlá pláž, lidí relativně málo a bylo to tam skvělé. 8)
Taky společná sauna má neco do sebe, ale asi ne nějaka pražska, tam je to pry samej očumovač. Mimo Prahu to nemá chybu... a kdyz je pak i velký teplý bazén... :wink:
LaOn
Čtenář

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 7. 2007 10:15

Jeffe píše:Ja na nudaplaze nemuzu chodit - spalil bych si zada jak bych porad musel lezet s predkem zavrtanym do pisku :D

tak aspon ten problem nemam sam :tleskani :mrgreen:
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod abuk 26. 7. 2007 12:18

no to by bylo hrozný víš jak by ses podíval na nějakou hnsunou nic stále nic pak bys otočil hlavou na nějakou pěknou bundu a už bys byl hadem v písku :D to sou ale hesla :D no nešel bych tam ostuda největší
abuk
Návštěvník

Odeslat příspěvekod MarkFX 26. 7. 2007 18:09

fahrman píše:aquarko - tady jednu mame, dovezu te tam a budu se divat jen ja - neznamy ... ok ? :)

někde u Olomóca?? kde?? :|
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod Jílke 26. 7. 2007 21:27

No tak doporučte nějakou takovou pláž ... že bych se přišel podívat na slečny :D

// Michal P: OT promazán
Jílke
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka