Chodíte na nudistické pláže?My s přítelkyní ano,velice se nám líbí nahé koupání a pocit volnosti.Jak jste na tom vy?Nechali byste se také zlákat nebo byste se naopak u vody nesvlékli?
nemam nejak potrebu sa pretrcat pred ostatnymi ako nejaky pav. a ked som parkrat videl tie cuda co chodia na nudaplaz radsej som sa tam uz ani nepriblizil.
"Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein
S VIncentem musím opět jen souhlasit, je jasný, že bych nešel na nuda, v místě mého bydliště, ale někde dál proč ne Ale obával bych se trapasů, moje přítelkyně mě strašně vzrušuje, jen když se na ní dívám, a co teprv na nuda pláži, kde by byla nahá
_peper: souhlas. Si nedovedu predstavit ze pak jsem hodinu ve vode a cekam na "pohov"
Ale kdyz obcas kolem nuda plaze proplavu, tak se podivam. Vetsinou jsou tam vsak "stary" lidi... Takze me to moc nelaka
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...
"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kdyz jsem byl malej, tak jsem tam chodil s rodici. od te doby jsem tam uz nebyl, ale nijak se tomu nebranim, takze bych tam asi nekdy zasel.
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
ja by som nemala tiez odvahu ... nejako ma to nelaka. Cela ta nahota je sice zaujimava vec, ale kazdy to citi inac. Niekto hovori, ze spat nahy je super, ja som to skusila raz a nespala som celu noc, stale som sa budila ... takze nudaplaz ee ...