Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 5. 12. 2005 23:24

_peper: No pokud je to tak nějak "po vzájemné dohodě" ... ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod Anonymni 6. 12. 2005 10:10

vylozene sem zasadne prot ale kdyby me nejaka kopla treba do **** nebo **** nebo do ledvin tak bych se asi neudrzel :hm
Anonymni

Odeslat příspěvekod Alejandro Peréz 6. 12. 2005 14:46

v sebeobraně jo, jiank ne.
Alejandro Peréz
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 6. 12. 2005 20:15

Jen se nedělejte, to je pořád samý nikdy nikdy a žádnou, ale když vás bude s.át den co den a ještě se v tom bude vyžívat, všechno dělat naschvál proti vám, tak jsem sám zvědavý, kdy se přestanete ovládat a přestanete ze sebe dělat neschopnýho slabocha, jak vás mimojiné bude titulovat. Když vaši hrdost a radost ze života bude utlačovat tak, že budete zvažovat sebevraždu...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 7. 12. 2005 09:18

kosta .. to vis .. dneska j v mode na jednu stranu zensky stavet do role chlapu .. ale aby si to vyrikaly jako "chlap s chlapem" .. tak to je najednou tyrani, napadeni a cert vi co jeste ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 9. 12. 2005 07:46

elit2 píše:Zeptal bych se jinak, kdyz zena uhodi muze, ma muz moralni narok se branit? Jeste ve skole se zazivaly pripady kdy holka dala klukovi beztrestne facku a kdyz ji to chtel vratit, tak mel problem s ostatnimi devcaty a v neposledni rade s uciteli. To ze zena se neuhodi uznavam, ale pokud to udela ona, udelam to i ja. Zasada.

branit? a co si z ho*na upleteny, ze nevydrzis jednu facku? ved urcite ju nedostanes len tak pre nic za nic a ked si ju zasluzis, tak co chces vracat?
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod elit2 9. 12. 2005 08:18

ewing: a kde si slysel, ze muz je neco min nez zena? Neobhajuji nasili, ale pokud neco takoveho udela ona me, vratim to, samozrejme dle situace. Nektere zeny se totiz mylne domnivaji, ze jsou nesmrtelne. Ona by ji taky pro nic za nic nedostala. Vsechni mame stejnou kuzi a stejnou schopnost vnimat. O co vic ji ublizi facka nez me? Pokud se vazne ridis tim co pises, tak ses asi takovej domaci otloukanek.

edit: a jeste abych doplnil, nikdy jsem to v dospelosti neudelal, ale pokud narazim na kozu co to udela me tak neni duvod to nevratit. Na rozdil od tebe ziji v uplne normalnim vztahu kde se partneri nebiji a tudiz neobhajuji, tak jako ty, ze by se kluk mel nechat mlatit.
elit2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ewing 9. 12. 2005 08:50

aha. no hlavne, ze si si to pred sebou obhajil.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod elit2 9. 12. 2005 08:55

A co jako? Ted nevim o cem mluvis? Ja holky nebiju a nevidim duvod proc by to mela nejaka jen tak delat chlapovi treeba za to, ze vecer prisel pozde. Jina situace nastava pokud by byl treba neverny, ale potom proc by teoreticky nemohl udelat to stejne on ji ze stejneho duvodu aniz by v tom nekdo hledal nejake moralni hledisko? Koukam, ze s tebou se diskutovat neda.
elit2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 9. 12. 2005 14:34

kdyz vam da zenska facku, tak povalit na zem a ....... :)))
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mývalice 9. 12. 2005 15:39

Hele, a nejde náhodou o to, že chlapi mají přeci jen větší fyzickou sílu? Když dá facku ženská, je to jako pohlazení, ale facka od chlapa, to je na zabití. :hm

Ice, jestli máš na mysli ...ehm... tak to by bylo znásilnění. :mrgreen:
Selhaly-li všechny pokusy, je načase si přečíst návod.
Mývalice
Legenda fóra Pauza

Odeslat příspěvekod djlooper 9. 12. 2005 16:10

Ice měl na mysli, že po fackování přijde fuckování. :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod magica 9. 12. 2005 17:13

Kto prvy zdvihne ruku k uderu priznava, ze je na konci so silami.
magica
Čtenář

Odeslat příspěvekod Grammator 11. 12. 2005 01:27

S bitím žen v domácnosti mám osobní zkušenosti... To bych toho typoše zmydlil...

2Myvalice: ty myslíš, že chlap neumí dát malou facku? Jesně, že poukud budu někomu něco vracet, nehodím s ním o zeď, takové otočení hlavy stačí...
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 11. 12. 2005 01:36

myvalice .... nemyslim si .. forehand - backhand od zensky taky "otoci kousavy" dozadu :-D ... jo jo .. mati mi sem tam jednu strelila .. a to nebyla "mala facka" .. ale poradna slupka :-) ...

chlap taky umi dat jemnou facku ... dilema nastava kdyz chlap maka deset let v uhelnym dole .. a snazi se pohladit jemne holku po tvari a boji se aby ji tu hlavu neutrhnul ;-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka