Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod hobitt 15. 11. 2010 16:31

Kindrman píše:Tek kdo bije něžné pohlaví je ubožák a primitiv který si léčí své komplexy a na víc nemá. Takový lidi bych zavíral a sekal jim pazoury. Sáhnout na ženu nikdy.

souhlas
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 15. 11. 2010 16:34

Nesouhlas, prilis radikalni nazor... co kdyz si to holka proste zaslouzi, aby tu jednu ranu pesti dostala?
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
You are an inspiration for a birth control...
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Dr.Watson 15. 11. 2010 17:14

hobitt píše:
Kindrman píše:Tek kdo bije něžné pohlaví je ubožák a primitiv který si léčí své komplexy a na víc nemá. Takový lidi bych zavíral a sekal jim pazoury. Sáhnout na ženu nikdy.

souhlas

Nesouhlas.
Tedy takto radikálně?? Osobně jsem ženu nikdy neuhodil a věřím, že ani neuhodím ale párkrát jsem zažil situace kdy by to bylo více než vhodné. Pro všechny včetně té ženy. Myslím, že ženy dokáží velmi dobře odhadnout, co si mohou nebo nemohou dovolit a co dokáže "vhodná forma provokace" víme asi všichni... Čiže bych to posuzoval případ od případu. Ne každý muž má nervy jak špagáty a pověstná kapka občas...
Dr.Watson
Návštěvník

Odeslat příspěvekod suk 15. 11. 2010 17:19

Nemluve o tom, kdyz si zenska nejakou mlaticku zacne... pak nastupuje obrana a je mi jedno, jestli kolik nebo dira :)
Pokud nesouhlasíte s mým názorem, popřemýšlejte sami nad sebou. Opravdu si myslíte, že já bych se mohl mýlit?
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod Kirkwood 15. 11. 2010 17:48

A chlap by si taky někdy zasloužil pár facek :D
Kirkwood
Přeborník

Odeslat příspěvekod suk 15. 11. 2010 18:10

Ale kdyz uz je dostane, tak to vzdy a vsem pripada naprosto v poradku ;) Krom toho, nikdo tu netvrdi opak ;)
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod mareq0 15. 11. 2010 19:34

sioga píše:kdybych byl vsemohouci ci aspon jako superman, tak bych jim vsem (zenskym) ukazal coproto, a takhle se musim smirit s tim ze jsem absolutne bezmocny a jen doufat ze se snese na ne ruka boziho hnevu v jine podobe, kazdou osobne nebo budem cekat na 2012.
a jinak jsem aspon rad ze se prat s zenou je naprosto prirozene, diky propagovani v americkych filmech ci pocitacovych hrach. proc taky se nechat delat ze sebe hadr, kdy ony muzou beztrestne uslapavat a preslapovat pres citici lidske bytosti jako pres mrtvoly.

Sioga, ženy jsou sice nevypočítatelné bytosti, ale pořád to jsou přinejmenší bytosti. Taky (předpokládám) nebudeš hromadně likvidovat všechna mraveniště, když tě poštípe 1 (2,3,... 1000) mravenec.
Vybij si frustraci či agresi (nebo jak to nazvat) na boxovacím pytli, nebo si běž zaběhat, nebo cokoliv jiného - zkrátka dej si pořádně do těla. Přinejmenším si ulevíš a třeba přijdeš na jiné myšlenky, protože takové ti v tomto nepomůžou. Zlikvidovat veškerou ženskou populaci je dost těžký úkol.

Ženu bych uhodil, kdyby nebylo zbytí. Určitě bych z toho neměl radost, ale jsou situace kdy to jinak už nejde...
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod aquarkko 16. 11. 2010 10:00

lepší šlapat než být pošlapán :wink:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod darkast 17. 11. 2010 12:29

Ženu jsem nikdy neuhodil a ani se nechystám, ale zase tvrdit, že kdo někdy uhodil holku, je parchant a zaslouží rozbít hubu, je podle mě směšný. Já vím totiž určitě, že kdybych narazil na totální krávu, kterou bych nesnášel a ta mi dala facku, tak jí oplatim hřbetem ruky a nestydim se za to.

Jinak sám od sebe (pokud by mě dřív nepraštila ona) bych holku neuhodil, to je pravda... ;-)
darkast
Návštěvník

Odeslat příspěvekod sioga 22. 11. 2010 07:13

http://www.novinky.cz/krimi/217371-za-v ... ezeni.html
no jasne, proc asi jich tolik povazuje obycejne veci kteri patri ke vztahu ci dvoreni kteri samy tak chteji, za stalking? to ta dnesni moderni doba, clovek aby se uz bal dychat a myslet. to jen ty zeny kteri uz davno hlasaji po rovnopravi pohlavi jen zneuzivaji toho, a jen si delaji cim dal tim vic privilegiii, na ukor svych p... proc nejsou skoro zadne pripady kdy muzi jsou obtezovani zenami? a kdyz ona sama rekne pis mi kdykoliv a pak i kdyz se ji posila zprava jen obcas vyhrozuje policii...tak bych je vsechny .... (samozrejme jen ty co vyhrozuji nepravem). njn, co nadelas, jak se to rika, jaky je rozdil kdyz chce mluvit o sexu muz a zena? muz obtezuje a zena si za to bere 50kc za min. nebo treba jedna mela toto na profilu aspon nekteri si uvedomuji ze kvuli svym telum jen proplouvaji zivotem a ze to co dela zena neni jedno co dela totez muz.
ja jsem ubozak, protoze jsem smutny protoze jsem sam a chci jen kamaradit ale kdyz zena chce dovolenou k mori jen kvuli jejim ocim (p...) tak je to zcela ok a ma na to pravo.

Jsem hrdá,že jsem žena

-jestliže se muž rozhodne dělat práci,která je výhradně ženská- je gay
-jestliže se rozhodnu dělat práci,která je výhradně mužská- jsem průkopnice
-poznám své ditě i bez pitomých testů,které vůbec nepotřebuji
-gynekologická prohlídka je mi urcitě více příjemná,než vyšetření prostaty
-mám mezinárodní den
-mám přednost při vstupu do záchranného člunu
-můžu být fanynka, muž ve stejném případě je považován za pronásledovatele
-je naprosto v pořádku, že jsem tatínkova malá holčička
-muž ve stejném případě je trapák- maminčin mazánek
-nemyslím si, že musím mít pravdu, když ji nemám
-nemyslím si, že jsem nejinteligentnějši na světě
- i v těsných riflích mohu celé hodiny sedět v tureckém sedu a budu happy
-neočekává se ode mě, že budu hlavní živitel rodiny
-po prohře našeho fotbalového družstva nedemoluji nabytek
-mohu plakat na veřejnosti
-mohu nosit sukni ikdyž nejsem Skot
-až mi bude padesát, nebudu si myslet, že je mi třicet
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 22. 11. 2010 12:01

sioga píše:
-poznám své ditě i bez pitomých testů,které vůbec nepotřebuji

-gynekologická prohlídka je mi urcitě více příjemná,než vyšetření prostaty

-nemyslím si, že musím mít pravdu, když ji nemám

- i v těsných riflích mohu celé hodiny sedět v tureckém sedu a budu happy

-mohu nosit sukni ikdyž nejsem Skot

1286784337897.jpg
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod suk 22. 11. 2010 12:30

Zacinam tusit, kde se bere mnozina gurzigostu...
----
suk
Sherlock Noha 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 11. 2010 17:57

Siogo, cos to zase vyzvracel...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 11. 2010 18:35

Suk: Gurzigost měl nedávno svátek. Přál jsem mu, ale můj příspěvěk se někam ztratil :-)

Sioga: Pokud máš k ženám takový odpor, zkus si najít chlapa. Třeba si budete rozumět
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod suk 22. 11. 2010 18:37

Slon: asi ma nejaky problemy, moc nepise, moc neschvaluje....
a co se chlapa pro Siogu tyce, ja bych mozna vedel... :D treba gu... a ne :D
----
suk
Sherlock Noha 2010

Předchozí stránkaDalší stránka