Kindrman píše:Tek kdo bije něžné pohlaví je ubožák a primitiv který si léčí své komplexy a na víc nemá. Takový lidi bych zavíral a sekal jim pazoury. Sáhnout na ženu nikdy.
souhlas
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Kindrman píše:Tek kdo bije něžné pohlaví je ubožák a primitiv který si léčí své komplexy a na víc nemá. Takový lidi bych zavíral a sekal jim pazoury. Sáhnout na ženu nikdy.
hobitt píše:Kindrman píše:Tek kdo bije něžné pohlaví je ubožák a primitiv který si léčí své komplexy a na víc nemá. Takový lidi bych zavíral a sekal jim pazoury. Sáhnout na ženu nikdy.
souhlas
sioga píše:kdybych byl vsemohouci ci aspon jako superman, tak bych jim vsem (zenskym) ukazal coproto, a takhle se musim smirit s tim ze jsem absolutne bezmocny a jen doufat ze se snese na ne ruka boziho hnevu v jine podobe, kazdou osobne nebo budem cekat na 2012.
a jinak jsem aspon rad ze se prat s zenou je naprosto prirozene, diky propagovani v americkych filmech ci pocitacovych hrach. proc taky se nechat delat ze sebe hadr, kdy ony muzou beztrestne uslapavat a preslapovat pres citici lidske bytosti jako pres mrtvoly.
sioga píše:
-poznám své ditě i bez pitomých testů,které vůbec nepotřebuji
-gynekologická prohlídka je mi urcitě více příjemná,než vyšetření prostaty
-nemyslím si, že musím mít pravdu, když ji nemám
- i v těsných riflích mohu celé hodiny sedět v tureckém sedu a budu happy
-mohu nosit sukni ikdyž nejsem Skot
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků