Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 11. 2005 01:14

ot : by mne zajimalo ci alter ego je Mortisha :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod adams 23. 11. 2005 01:43

No moje rozhodně ne :pozor2.
-
adams
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ES0 23. 11. 2005 01:47

me je sympaticka :-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 23. 11. 2005 01:57

mne prave taky :-) ... at je to kdokoliv ma styl a vkus hodny prave Mortishy Adams

jinak tu variantu jmena co pouziva je z toho strasne staryho cernobilyho serialu u nas spickove nadabovano slovaky :-)

ESO : az budes mit naladu tak se mi ozvi na ICQ :-) ...

adamsy, taky to bych ani necekal .. pac pak spat sam se svym druhym ja je totale schyzo :-D
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 30. 11. 2005 15:07

Ve škole jsem poprvé v životě praštil holku až upadla. Když byla ještě na zemi, tak jsem o ní přerazil příložník na čtyři kusy. Už se nezvedla... Ani s odstupem času toho nelituju. Lituju jen toho, že jsem do ní ještě nekopnul.
Vím, že bez znalosti okolností mě každý za to odsoudí, ale v tu chvíli jí to přála celá třída včetně učitelky, která zabránila mému potrestání.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 30. 11. 2005 17:29

KOSŤA KOSTIČ: prezrad, nenapiinaj nas ;)
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 30. 11. 2005 18:04

[quote="KOSŤA KOSTIČ"tVe škole jsem poprvé v životě praštil holku až upadla. Když byla ještě na zemi, tak jsem o ní přerazil příložník na čtyři kusy. Už se nezvedla... Ani s odstupem času toho nelituju. Lituju jen toho, že jsem do ní ještě nekopnul.
Vím, že bez znalosti okolností mě každý za to odsoudí, ale v tu chvíli jí to přála celá třída včetně učitelky, která zabránila mému potrestání.i/quote]
nedala ti? :))))))))))))
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 1. 12. 2005 08:14

Byla to strašně namyšlená arogantní komediantská holčička. Tatínek zlatník, maminka jezdí po poutích se střelnicí, bráchové na poutích vozí děti na koních... Oba rodiče jsou bílí, ale dětičky jsou nějak různě šmrnclý... A nám se pořád vysmívala, že jsme prašivý socky, že nenosíme značkový věci, nemáme na mercedesy. Prostě povrchní materializmus. Každý máme nějakou rodinu, ale aroganci a pohrdání okolím nemá nikdo rád. Teď prý má nějakého italoameričana (tak říkají amíci cigošům), který ji snad i pase...
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Grammator 3. 12. 2005 01:42

Hmm vy řešíte mňamky...

Mě jednou holka udělala otřes mozku :mrgreen: , byl sem 4 dny v nemocnici...

A jednou sem jednu malou holku hodil přes celou zastávku, a její brácha (statrší než já) taky nedopadl dobře... šikanovala moji ségru...
Tu můžu mlátit jenom já :mrgreen: .
Na životě miluju hlavně tu rozmanitost... každý den mě nasere někdo jiný.
a šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Jak se vyhnout smrti? Nežít!
Inteligence je omezená, debilita ne...
Grammator
Přeborník

Odeslat příspěvekod SDR 3. 12. 2005 23:08

Kdyby mě nějaká neznámá ženština napadla nebo něco takovýho... víte jak to myslim - tak by mi bylo jedno že je to ženská a klidně bych jí uhodil. Radši víckrát.

Jinak samozřejmě ne, je to hnusný, zbabělý a taky to nic neřeší.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Návštěvník 5. 12. 2005 01:31

ad původní otázka: NIKDY, NIKDY, NIKDY! Připadal bych si jako největší špína. Hovořím samozřejmě o partnerce, nikoli třeba o kapsářce, která mi kdysi vyčorovala téměř nový IPAQ. Ta chodí s terčem na zádech :-/
Návštěvník

Odeslat příspěvekod elit2 5. 12. 2005 08:01

Zeptal bych se jinak, kdyz zena uhodi muze, ma muz moralni narok se branit? Jeste ve skole se zazivaly pripady kdy holka dala klukovi beztrestne facku a kdyz ji to chtel vratit, tak mel problem s ostatnimi devcaty a v neposledni rade s uciteli. To ze zena se neuhodi uznavam, ale pokud to udela ona, udelam to i ja. Zasada.
elit2
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod christian 5. 12. 2005 18:33

2KOSŤA KOSTIČ: Tak tu bych taky nakopal.. :-)
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod _peper 5. 12. 2005 19:28

Moje holka se rozvádí, manžel jí bije, jak to tak bývá bezdůvodně. Dvakrát jí znásilnil. Je to hnus! Ženskou bych nikdy neuhodil! Ale rád je plácám po zadečku :)
_peper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 5. 12. 2005 23:22

Jak to tu tak čtu, vychází mi z toho kromě jiného i to, že žena je jako máslo. Vemeš ji do ruky a už teče... I máslo čím víc tlučeš, tím je kvalitnější... :D
KOSŤA KOSTIČ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka