Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 20. 11. 2005 19:37

nikdy jsem holku neuhodil a taky bych to nikdy neudelal ( teda pokud by si o to nerekla pri nejakych SM hratkach), ale je pravda, ze by to kolikrat ty zensky potrebovali. :mrgreen:
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 20. 11. 2005 22:30

S úmyslem ublížit nikdy, krom sebeobrany, a i v tomhle případě bych se snažil bití co nejvíc vyhnout...Fyzický násilí je k ničemu, vyvolá jen násilnou reakci.
I když je fakt, že já bych asi poslední dobou od přítelkyně na hubu dostat měl, abych se trochu vzpamatoval :oops:
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 21. 11. 2005 00:14

kdyz to tak vezmu .. jednou o mne jedna zenska zlomila varecku ... ale ty sem to nemel za zly a nad likvidaci sem nepremejslel :-D ...

ale po par letech mne jina zenska zpracovala antenou .. tak sem ji zlomil ruku ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 11. 2005 00:29

2Pix ja jsem take jedne holce zlomil cast ruky tusim ze dva prsty v 5 tride ZS kdyz do do me kopala a dala me facku tak jsem ji pres tu ruku pretahl flaskou od dobre vody :D
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 21. 11. 2005 13:15

iwigirl píše:od pondělí mám roztlučenou pusu a monokla, dostala jsem plnou parou pěstí(chlapec to pak také neměl lehké).
A tak se vás ptám- udělali byste to- ať už z jakéhokoliv důvodu? V opilosti, v zuřivosti, jen tak?
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Lemur 21. 11. 2005 15:09

K fyzickemu nasili bych pristoupil pouze po vycerpani vsech ostatnich moznosti a to pouze v pripade sebeobrany nebo pokud bych tim chranil nekoho jineho. Jesli by to byl muz nebo zena by v tom pripade bylo nedulezite.

A nikdy bych uder nesmeroval do oblasi obliceje - zaprve je tam spoustu veci, o ktere bych se mohl poranit (zuby, bryle, tvrde kosti ..), zadruhe je velka pravdepodobnost vzniku zraneni, ktere si vyzadaji dlouhe leceni nebo operaci (dulezite obzvlas pri dnesnim stavu zakonu o "nutne obrane"). Obzvlast u zen.

Dobre mirena rana na solar plexus nebo zaludek
(kde zadne kosti nejsou) je mnohem ucinnejsi a argumentovat tim, ze je to nefer, je irelevnantni - pokud je nasim cilem co nejrychleji pacifikovat utocnika, aniz by mu byla zpusobena co nejmensi skoda, nema smysl premyslet o fair play. Navic, abych prarafrazoval Machiavelliho, kdyz uz musis uderit, uder rychle, tvrde a nekompromisne, tak, abys uz nemusel uderit podruhe.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 21. 11. 2005 15:21

No... pokud by na me sla "Hildegarda Ubermaierova" s kulometem, pak bych se asi branil...

Ne, holku bych nikdy v zivote neprastil; tak mozna jeste nejaka paka kdyby byla agresivni.

A co se tyka sebeobrany... si Lemure predstav rusaka se zeleznyma zubama co prosel afghanistanem. das mu ranu na solar a jeho to akorat tak nastve - tim bys neslozil ani me, abych te nechal byt. vzhledem k tomu, ze nepredpokladam, ze bys studoval /opravdu studoval/ 20 let nejake bojove umeni, aby mu nejaka vibracni technika znicila vnitrnosti, tak je nejucinnejsi kvalitni uder na krk (ohryzek az k pateri). utopi se ve vlastni krvi. nasledky si sice poneses, ale s iwigirl se z toho dostanes s podminkou a hlavne to prezijes ;)
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Lemur 21. 11. 2005 16:01

2 ICEBOSS: Samozdrejme, potkat ruskou obdobu pana Zuba (nebo jak se ten zloun z Bonda jmenoval), vezmu nohy na ramena a pokusim ce co nejrychleji zmizet ...

A proti nekomu trenovanemu by muj postup steje nemel smysl, protoze lide, kteri ovladaji bojove sporty, se bud vubec neperou (pokud nemusi), nebo jsou natolik vytrenovani, ze by se po uderu do bricha jen zaslkebili a pak bych se probudil na ARU ...

BTW: Pokud vim, uder na solar plexus nepusobi na vnitrnosti, ale na nervove zauzliny (ktere ridi zaludek ci co), takze uder nebo obecne tlak na ne pusobi silnou bolest.
Lemur
Návštěvník

Odeslat příspěvekod LamB 21. 11. 2005 19:18

v 8 tride se jeden hromotluk zase s nekym mlatil, netrefil se do protivnika a dostala to jedna holcina rovnou mezi oci, ten tehdy mega svalovec se rozbrecel jak mali dite, bylo to fakt v tu chvili strasne smesny ale taky bych v takove chvili nebyl zrovna stastnej
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod christian 21. 11. 2005 19:37

2LamB: Tomu rikam smula..
2Lemur: A kdyz mluvis o tech trenovanych.. A nejaci umi vyuzit tvuj pohyb a uz letis pres celou mistnost ani nevis jak...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 21. 11. 2005 22:37

letani pres celou mistnost je plytvani energii... po dobrem uderu se clovek sesune na miste s totalnim sokem organismu neb mrtvy... (pokud mu teda jenom nechcete zlomit zebro :evil:)

2 Lemur - to o solaru je pravda, ale pri spravnem uderu do brisni oblasti udelas z cloveka tlacenku...

Tahle cast je spravne:

"lide, kteri ovladaji bojove sporty, se bud vubec neperou (pokud nemusi)"

Tahle cast je "spatne":
"nebo jsou natolik vytrenovani, ze by se po uderu do bricha jen zaslkebili a pak bych se probudil na ARU ... "
protoze to jsou uz jenom bitkari, co se necemu venuji..

BTW, sme OT, nechtel by to nekdo oddelit? :)
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod atomwafe 21. 11. 2005 22:42

:D :D ted sem si vzpomnel, ze kdyz sem byl asi tak v 6. tride tak sem jednu holku prosklil :D nak sme se pratelsky postuchovali, pak sem do ni trochu silnejs strcil, ona zavravorala a spadla do sklenejch dveri-sklo se pekne vysypalo ale nastesti se neporezala :)
1+1=2
atomwafe
Návštěvník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 21. 11. 2005 23:43

atomwafe: no, jedna holka jednou prosklila mě... úplně stejným způsobem.. ale taky se mi nic nestalo..
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Morticia 22. 11. 2005 02:34

manžel mě nebije
jsme moderní rodina a používáme soudobé prostředky

Obrázek
Morticia
Čtenář

Odeslat příspěvekod LamB 22. 11. 2005 20:20

Morticia: tvuj manzel je Adams ze? taky se tu nekde na pauze poflakuje
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu