Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 7. 11. 2006 21:58

crashpc: Naštěstí jsem takovou situaci nemusel řešit,momentálně nevím,co bych dělal,protože velkou roli sehraje strach,afekt,náhoda.Něco jiného je postup trénované osoby a něco jiného je nečekaná situace.Snad mě něco takového nepotká.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Matik 11. 8. 2007 10:33

Ženu bych uhodil jen při sebeobraně, kdyby mi šlo o život. Zatím jsem ženu nikdy neuhodil, i když jsem se musel mockrát ovládat.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 11. 8. 2007 11:10

Nedávno jsem jedné holce nalomil nohu ;) Musím uznat, že se za to stydím..i když tu holku nemám rád, měl sem se ovládnout... :wink:
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod John Eric Boulton 11. 8. 2007 11:35

Inu když rovnoprávnost tak ve všem. Nedělá mi problém uhodit nějákého muže a co se týče žen tak tyto zábrany také nemám (i když vždy záleží na okolnostech) koneckonců, všichni jsou si rovni.
Nemožné není fakt. Je to
postoj. Nemožné není
tvrzení. Je to výzva.
Nemožné je nevyužitá výzva.
Nemožné je dočasný stav.
NEMOŽNÉ NEEXISTUJE.
John Eric Boulton
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Bobroněnko 11. 8. 2007 12:09

Já souhlasím s matikem do posledního písmenka.
Hell was full...so I came back!
Bobroněnko
Přeborník

Odeslat příspěvekod teplice 11. 8. 2007 12:16

John Eric Boulton: Nesouhlasim. Ženy jsou přeci "křehké stvoření" a tak by to mělo zůstat ;)
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna :-D
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod crashpc 11. 8. 2007 13:04

teplice: jo, hlavně že si hrajou na kdoví co a souděj se o rovná práva.... s timhle s Johnem trošku souhlasim. Je jasný že mlátit kohokoli, natož ženský, neni vůbec dobrý, ale když už není jiného zbití a hrozí ti něco velmi, velmi vážného tak proč ne? nevěra je "sranda" ale to je právě ten problém - nikdy neříkejte nikdy...
žena drží zbraň proti deseti lidem. ty držíš zbraň proti žene. trefíš jí? nebo jsi tak slabej že jí necháš zabít všech deset lidí a pak sebe???
přehnal jsem to ale podobné průšvihy se občas vážně naskytnou, a právě v těch by mělo bejt jedno co je to za pohlaví...
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod teplice 11. 8. 2007 13:29

chrashpc: no to si opravdu přehnal :)
Je jasný, že někdy se to prostě takhle musí* řešit, ale je zase plno lidí, kteří si na ženách jen vybíjejí vztek. Jasně, můžete napsat, že to jsou jasný zm*i, já s váma budu stoprocentně souhlasit. Já být přivolaným policistou, tak bych se asi neudržel a zmlátil ho na místě obuškem. Samozřejmě bych dostal vyhazov ;)
Z vlastních zkušeností vím, že i žena dokáže napadnout ( ve vedlejším vchodě napadla sousedka souseda tak, že musela přijet záchranka, policie a kriminálka ). Ta samá žena tomu samému muži usekla před několika lety ruku. Dodnes jí má jen přišitou a moc s ní nehýbe. Sousedka si to taky odseděla v kriminále. Tenhle příběh jen uvádím, protože né vždy napadne muž ;) Většinou to tak ale bohužel je.
I proto ale vznikl nový zákon, při kterém může týraná osoba přivolat policii a ta tyrana vykáže na určitou dobu z bytu ( píšu to správně? ). Myslím, že zrovna tento zákon plno lidem pomůže.

Trošku odskočím od tématu, ale hodí se to sem. Jedná se o sledování ( špehování ) lidí. V nějakých zemích je pozorování druhé osoby pod zákonem zakázáno. U nás se o to nějaká organizace také nějakou dobu pokouší. Bohužel nikdo zatím ani nehnul prstem. Snad tím hýbne až smutný příběh Míši. Určitě ho všichni znáte z TV a Internetu. Kdyby totiž i v ČR byl tento zajímavý a lehký, přitom velmi účinný zákon, mohla by Míša i ostatní vesměs ženy žít. Ten chlap jí sledoval den co den, jezdil s ní potají na dovolenou jen aby jí znepříjemňoval život...Nebudu sem psát celý příběh, protože ne každého to zajímá.

Takže jestli máte chuť a zájem si přečíst o tomto problému velmi zajímavý článek, tak tady je: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007072301
Příběh sepsal dlouholetý kamarád Míšy. Rozhodně doporučuji přečíst, protože podle mě by se s tímto problémem mělo něco dělat. Omlouvám se, zda jsem příliš odbočil, ale prostě jsem cítil to sem napsat.

*= nevím, zda je to zrovna nejlepší slovo, bohužel mě jiné nenapadlo
teplice
Ovčák 2009

Odeslat příspěvekod cassies 11. 8. 2007 15:44

Hysterii dokaze vylecit jedine facka....s tim souhlasim. Jinak jeste nikdy jsem nemela ani nutkani dat chlapovi facku, jednou to po me pritel v opilosti pozadoval (aby to z nej pry rychleji vyprchalo)...neuspel, nikdy bych nedala facku nikomu, koho mam rada.

Bitky se segrou zminovat nebudu, to byl druhy Mortal combat :twisted:

Kdyz se rvou chlapi je to...no normalni. Kdyz se handrkuje kluk s holkou je to neobvykle, ale nekdy se to da sezrat(ne bitka na zivot a na smrt), kdyz se rvou dve holky je to k zbliti. A ze jsem ted videla kvalitni sekanou...to vlasy litaly, taxik obity...
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 11. 8. 2007 16:00

Přes držku by měl dostat každý, kdo si to zaslouží.
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod Matik 11. 8. 2007 16:49

Hysterie se dá řešit rozchodem.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod cassies 11. 8. 2007 16:55

Matik píše:Hysterie se dá řešit rozchodem.e/quote]

Okamzite vyleceni ze zachvatu ti rozchod nevyresi, spis to jen podpori, facka sokuje, slecna v soku obycejne neni schopna dalsich jecicich projevu 8)
cassies
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kwak 11. 8. 2007 17:18

cassies píše:kdyz se rvou dve holky je to k zbliti. A ze jsem ted videla kvalitni sekanou...to vlasy litaly, taxik obity...
přesně tohle jsem videl asi 3dny spět tahání za vlasy, mlácení se kabelkama (to bylo nejvic zužo) :) , facky, škrábání nechtama... za to že jsem se jim smál sem schytal jednu kabelkou :lol:
každý má svou pravdu.
nemam rád kdyš nikomu přijde neco divné jen proto že je to jiné...
krása má mnoho podob!
kwak
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Anonymous 11. 8. 2007 17:20

cassies píše:...slecna v soku obycejne neni schopna dalsich jecicich projevu 8)

Šokovat slečnu lze i jinými způsoby.. Např.: Skok z okna, strkání hlavy do plynové trouby, mlácení hlavou o zeď, mířením pistole do rozkroku provázení pokřikem, že si ho ustřelím, atp. .. :D :D
Anonymous

Odeslat příspěvekod cassies 11. 8. 2007 17:49

Jersey II. píše: že si ho ustřelím, atp. .. :D :D-/quote]

Toho se u tebe teda rozhodne nebojim...tim bys me moc neuklidnil :twisted:
cassies
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka