chrashpc: no to si opravdu přehnal
Je jasný, že někdy se to prostě takhle
musí* řešit, ale je zase plno lidí, kteří si na ženách jen vybíjejí vztek. Jasně, můžete napsat, že to jsou jasný zm*i, já s váma budu stoprocentně souhlasit. Já být přivolaným policistou, tak bych se asi neudržel a zmlátil ho na místě obuškem. Samozřejmě bych dostal vyhazov
Z vlastních zkušeností vím, že i žena dokáže napadnout ( ve vedlejším vchodě napadla sousedka souseda tak, že musela přijet záchranka, policie a kriminálka ). Ta samá žena tomu samému muži usekla před několika lety ruku. Dodnes jí má jen přišitou a moc s ní nehýbe. Sousedka si to taky odseděla v kriminále. Tenhle příběh jen uvádím, protože né vždy napadne muž

Většinou to tak ale bohužel je.
I proto ale vznikl nový zákon, při kterém může týraná osoba přivolat policii a ta tyrana vykáže na určitou dobu z bytu ( píšu to správně? ). Myslím, že zrovna tento zákon plno lidem pomůže.
Trošku odskočím od tématu, ale hodí se to sem. Jedná se o sledování ( špehování ) lidí. V nějakých zemích je pozorování druhé osoby pod zákonem zakázáno. U nás se o to nějaká organizace také nějakou dobu pokouší. Bohužel nikdo zatím ani nehnul prstem. Snad tím hýbne až smutný příběh Míši. Určitě ho všichni znáte z TV a Internetu. Kdyby totiž i v ČR byl tento zajímavý a lehký, přitom velmi účinný zákon, mohla by Míša i ostatní vesměs ženy žít. Ten chlap jí sledoval den co den, jezdil s ní potají na dovolenou jen aby jí znepříjemňoval život...Nebudu sem psát celý příběh, protože ne každého to zajímá.
Takže jestli máte chuť a zájem si přečíst o tomto problému velmi zajímavý článek, tak tady je:
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007072301
Příběh sepsal dlouholetý kamarád Míšy. Rozhodně doporučuji přečíst, protože podle mě by se s tímto problémem mělo něco dělat. Omlouvám se, zda jsem příliš odbočil, ale prostě jsem cítil to sem napsat.
*= nevím, zda je to zrovna nejlepší slovo, bohužel mě jiné nenapadlo