Pánové - uhodili byste ženu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Nobles 2. 11. 2006 21:33

jak drastické :twisted: , ale kdyz to jinak nejde :wink:
Nobles
Návštěvník

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 2. 11. 2006 21:38

:hm S tím bitím žen to je skutečně složité,jenže jsou případy,kdy se žena chová hůř než chlap,ostatně to platí i o dětech,které vraždí.Kde je hranice?Dítě,které zabilo,už není normální dítě.Žena,která se dala na cestu násilí už také není normální žena a nelze s ní normálně jednat.Problém není jen černobílý ,je to hodně barevný problém.Takže to je případ od případu.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod crashpc 3. 11. 2006 17:36

nazdar: no normální dítě to asi neni, to ale neznamená vůbec nic. Znám jednoho takovýho. zabil napůl úmyslně, napůl omylem - prostě musel jednat. a zrovna tenhle kluk je jedinej člověk na světě, kterýmu důvěřuju a když on řekne že někde bude, tak tam prostě bude i kdyby přijel v rakvi. je hodnej, pečlivej, a neubližuje lidem. určitě ne víc než ostatní. nevym jak ty, já vraždu nepovažuju za věc kterou když provedeš tak seš nějakej horší......

co kdyby ti někdo začal baseballkou mlátit do holky? tys byl daleko a měl v ruce jen šutr? hodil bys ho? já klidně. a uplně normálně se může stát že by ho to zabilo. a co???? jeho problém. jsem vrah.....
pak tu máš extrém kdy syn veme na svýho otce sekyru. tak ten je jasnej. divim se že se to u něj nepoznalo a že ho hned neumístili do sanatoria. a pak tu máme rozporuplný věci....

uvědom si že můžeš bejt v pozici souzenýho....
A proč to dělá? ; Přežírám se do bezvědomí ; To se budeš dvit i vočima!
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod MarkFX 3. 11. 2006 21:49

z vedlejsí dediny je jedna o rok starsí holka, trošku při těle, hnusná, sprostá, přímo antisympatická co u nás na diskotéce už zmlátila pár borců.... jak já ji nenávidím!!!! všihni ji nenávidí....

takováhle "holka" by potřebovala dostat jednu výchovnou že by se z toho nevzpamatovala...
ale jinak bych ženskému pohlaví neublížil...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod nazdar (novy) 3. 11. 2006 21:53

pro crashpc:

ano,máš v mnohém pravdu,zabití omylem,ale to není úmyslná vražda a o té jsem mluvil,ten kdo úmyslně vraždí nemůže být normální,zvláště jde-li o dítě.Jaké asi bude mít životní hodnoty?

No a to zabití hozeným kamenem,když mi někdo napadl holku? To by nebyla vražda,ale nutná obrana či odvracení útoku na druhou osobu.Zákon zná pojem nutná obrana a pojem tíseň,čili jednání v tísni a také odvrácení nebezpečí,kdy se i porušení zákona posuzuje jinak.

Ale úmyslná vražda bude vždy vraždou.
po trávě se nechodí,tráva se hulí
nazdar (novy)
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fuck8r 3. 11. 2006 22:46

MarkFX píše:z vedlejsí dediny je jedna o rok starsí holka, trošku při těle, hnusná, sprostá, přímo antisympatická ...t/quote]

nemáš její foto ? :lol: :o
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 3. 11. 2006 23:08

Fuck8r píše:nemáš její foto ? :lol: :o-/quote]

Prosim ne, uz zadne podobne fotky :roll: Takove tema uz to bylo a dodnes je mi z toho spatne... :) :D
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod Fuck8r 3. 11. 2006 23:19

ou jéééé :arrow: http://forum.pauza.cz/viewtopic.php?t=3146 nemyslíš náhodou toto 8) :o

jinak uhodit ženu ? ... proč ne ?! :o
A7R4 + 20/40/135 art a FE85.
Fuck8r
Přeborník

Odeslat příspěvekod MarkFX 3. 11. 2006 23:30

hej fotku nemááám vubec... ja se ji vyhýbám co to jde, bo ju fakt nesnášim a ne ještě abych ju fotil...
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod iwigirl 3. 11. 2006 23:35

přemýšlela jsem, jak by se mě to mělo týkat, po kliknutí na odkaz výše jsem se zlomila v pase a šla pro kapesník :))
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod L.O.T.G. 3. 11. 2006 23:37

Fuck8r píše:ou jéééé :arrow: http://forum.pauza.cz/viewtopic.php?t=3146 nemyslíš náhodou toto 8) :o :/quote]

Cirou nahodou jo... :)

PS: iwi, nic proti tobe!!! :D
Hello losers, bite my shiny metal ass.
Whoever wins... We lose
Přeborník diskuzního fóra Pauza.cz™ :-)
L.O.T.G.
Přeborník

Odeslat příspěvekod crashpc 4. 11. 2006 12:16

nazdar: to jo, ale co s tim člověkem uděláš když mu ukončíš život? v tu chvíli tě nezajmá jestli umře nebo ne, ale aby útok zkončil takže ho prostě zavraždíš :lol:
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vassilij 6. 11. 2006 15:24

Ne. V jakekoliv situaci a jakoukoliv zenu bych nedokazal udeřit. je to dukaz slabosti.
Vassilij
Čtenář

Odeslat příspěvekod crashpc 6. 11. 2006 15:55

Vasilij: proč já jen ti nevěřim... celkově mlátit někoho je slabost ale jsou chvíle kdy jsme slabí všichni a ani nikdo z vás nedokáže situaci řešit jinak než násilím... jsem mírumilovnej člověk a vysloveně nemam rád mlácení. jenže když mi někdo mlátí drahou osobu, radši obětuju pár sekund masakrů protože vim že to způsobí to že za chvilku bude po mlácení....
crashpc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Vassilij 7. 11. 2006 19:15

je mi 17. nejsem žádný suchar. ale eště sem se nikdy nemlátil (nepočítam takové rvačky ve školce a do 6 let). vždy z toho lze vylezt nějaku politickou cestou nebo stěrem.
Vassilij
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka