co vas dokaze urazit?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod zamis 11. 11. 2005 14:10

myslim jako fakt moc urazit. ze se proste seberete a odejdete a uz s dotycnym nikdy nepromluvite. nebo ze si jeho cislo smazete z telefonu atd.. ja moc urazlivej nejsem. zkousnu toho hodne, ale urazi me, kdyz mi nekdo lze. ne ze bych se uz nikdy nestykal s lidma, kteri me nekdy zalhali, to bych asi zustal do konce zivota sam. :D
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod hotspot 11. 11. 2005 15:11

Když někdo každýho pomlouvá za zády včetně mně. Ale takových lidí je hodně tak už si začínám zvykat :-/
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 11. 11. 2005 15:11

hm, akorat jedna vec: takovy to "O nas, bez nas" :?

ale jinak v pohode, jedine snad jeste dirava strecha me dokaze nastvat :D
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 11. 11. 2005 16:16

Me stve kdyz nekdo prijde pozde. Ja chodim pozde pravidelne, takze kdyz nekdo prijde jeste dyl nez ja, tak uz to musi byt pekny prase :nenapadne
Ba ne. Snazim se lecit. Ale vazne me nastve asi jen pomluva za zady. Ale to uz u me dotycny vazne konci!
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 11. 11. 2005 16:27

Pomlouvani za zady.. A nejhorsi je to kdyz to je poznat..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 11. 11. 2005 22:20

Mně urazí jedině kladívko palec.

Nejvíc mně naštve, když se něco děje a jdou tam lidi které znám a nikdo neřekne že se něco děje a že někam jde.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod kubakod 11. 11. 2005 23:19

me je vsechno jedno
kamaradi me nenatvou a ostatni mi jsou u pr..le...
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 11. 11. 2005 23:32

Takovejch věcí moc není, teda samostatných...Když se sejde víc vlivů, tak přetečení poháru trpělivosti dokáže způsobit i prkotina, a pak toho člověka fakt neznám...
Je to třeba pomlouvání za zády (to už zni trapně); pak mě taky dokáže urazit, když někoho někam pozvu, on slíbí že přijde, a pak se bez omluvy neobjeví...to mě nasere tak, že jsem schopen se na toho člověka ani nepodívat, i když ho třeba musím potkávat denně...
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mickaelb 11. 11. 2005 23:37

Me dokaze opravdu mimo jineho (uz to obligatni pomlouvani za zady :D) vytocit, kdyz me nekdo shazuje nejakyma blbymy kecama ve spolecnosti...tim si to u me tak po.....kazi.....:twisted:
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 12. 11. 2005 04:13

dneska .. veta "kdyz on mi tak chybi a to sme spolu ani nic nemely ale uz je pul roku na novym zelandu a jeste pul roku tam bude a ja se na nej moooc tesim" ... to mne neurazilo - to mne spis rozrazilo, znicilo a rozdrobilo ..
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod iwigirl 12. 11. 2005 11:44

nedochvilnost, nespolehlivost, pomlouvani za zady a kdyz ze me nekdo dela debila..
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Zelik 12. 11. 2005 11:49

Nemam rád když ze mě někdo dělá vola(toho ze sebe můžu dělat jen já 8) ),pak když někdo někam jde,nikdo mi o ničem nic neřekne a další den se ptá proč jsem nepřišel,že tam byla strašná prd** (ale to mě dokáže spíš ******* než urazit)a je toho víc :)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 12. 11. 2005 12:27

Mě neurazi nic... ale hrozně mě S*RE, když o mě někdo říká něco, co není pravda, nemusí to být ani za zády, a nenechá mě se k tomu vyjádřit.. Zabít....
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ewing 12. 11. 2005 13:42

S-Tony píše:Nejvíc mně naštve, když se něco děje a jdou tam lidi které znám a nikdo neřekne že se něco děje a že někam jde.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LamB 12. 11. 2005 15:15

urazet se, to je spatna vlastnost, ja se sice obcas urazim ale nema to moc dlouhe trvani

jinak co me nastve: vsechno uz tady asi padlo, pomluva za zady, delani ze me troubu (ale to ze me delaji casto :eh )
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Další stránka