Homosexualita - nemoc nebo uchylka?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 30. 5. 2010 19:04

Máme nedostatek vlastních humorných nápadů, či nám chybí perverze a věci tak nějak za hranicí běžných zvyklostí? Nemyslím, že nápad na pozvánku zpět, je nápadem vhodným, dobrým.

Kromě toho, že prezentace výše zmiňovaného člověka končila většinou v kategorii „žumpa“, navíc byl terčem útoků a posměšků, což vzhledem k jeho stavu není zrovna super přístup.

Myslím, že zde již bylo několikráte vysvětlováno, že tento uživatel dostal opakovaně šanci, ovšem vždy porušil dohodnutá pravidla dalšího setrvání na SF.

Omlouvám se, ale z mého pohledu a na základě rozsáhlých debat a diskuzí - tudíž času, který se tomuto userovi věnoval, zde není prostor pro diskuzi o jeho návratu.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod trent 30. 5. 2010 19:47

Čokl rozhodl. :-)
I když jsou Michalova vlákna úsměvná, souhlasím s psíkem. Nemusíme tu mít zvířátka pro zábavu.
Kam až jsme se to od té homosexuality dostali, což?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Olimant 30. 5. 2010 21:09

christian píše:
Olimant píše:
christian píše:Hezký konspirační teorie :D

Pouc nas 8-)

Nevim, co je to MAC ban.. Jako BAN na MAC adresu? :)

Ano tak to bylo mysleno. Taky jsem tam, ale psal, ze to asi nejde zjistit... Ja to nikdy nepotreboval tak jsem to ani nezjistoval... Ty nas teda napinas jak ksnady pane hlavni velitel :-D a nebo nam to nechces rict :-S
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 30. 5. 2010 21:38

Hlavně to je blbost, protože tyhle věci venku nemaj co dělat.. A já nic nenapínám.. V podstatě to MgX vystihl..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Olimant 30. 5. 2010 22:37

Ja si to myslel... Ale tak coja vim, jestli nahodou neexistuje nejaka funkce, ktera by to zjistila. A to s tim napinanim jsem myslel na to co je banovany, jestli ten nick?
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.
Olimant
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 30. 5. 2010 23:07

Nejčastěji se používá BAN na nick.. U IP se musí opatrně kvůli sdíleným sítím..

A už dost :) Sem to nepatří..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Předchozí stránka