Homosexualita - nemoc nebo uchylka?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod mtmccox2 20. 5. 2010 20:11

°
Naposledy upravil mtmccox2 dne 20. 5. 2010 20:20, celkově upraveno 1
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod bukvoun 20. 5. 2010 20:12

Olimant píše:On je nejakej slavnejsi majkl? :shock:

Majkl je jen jeden, jedinečný, nezaměnitelný, originál... :oops:
Zákon superfóra: Není lepšího Majkla na světě. Nebudeš mít jiné majkly než Majkla ze superfóra. :-P
Nezobrazíš si Majkla, neboť on je ten, který je. (volně podle Exodus) O:-)
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 5. 2010 22:34

bukvoun píše:Počkej do léta, trochu na sobě pracuju, zatím mám lehký pupek.. :-] asi bych se zatím nesvlékal. :'(

Ty se tak snažíš... a mě na tohle zrovna nijak zvlášť neužije. :-l

mtmccox2 píše:°

Proč to děláš?

Odeslat příspěvekod mtmccox2 20. 5. 2010 22:41

Bylo tam něco, co jsem vzápětí oželel, ale pod tím už byl příspěvek :-[
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod Jeffe 21. 5. 2010 00:23

mtmccox2 píše:Bylo tam něco, co jsem vzápětí oželel, ale pod tím už byl příspěvek :-[

Tvuj coming out? :D
Superforum - v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství :D
Jeffe
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod bukvoun 21. 5. 2010 15:56

Mihi sententiones multae et verba innumerabilia pro translatione sunt, sed disciplina necessaria abest.
To Majkl:
To je hezký, jaká že ti to disciplína schází? Verbální? Orální? 8-D :lol:

-- 21 kvě 2010 15:58 --

mtmccox2 píše:Bylo tam něco, co jsem vzápětí oželel, ale pod tím už byl příspěvek :-[

Vždyť jsi nic nenapsal, já to viděl. Nebuď tak upejpavej (stydlivý). :oops:

-- 21 kvě 2010 16:01 --

Majkl vP. píše:
bukvoun píše:Počkej do léta, trochu na sobě pracuju, zatím mám lehký pupek.. :-] asi bych se zatím nesvlékal. :'(

Ty se tak snažíš... a mě na tohle zrovna nijak zvlášť neužije. :-l

mtmccox2 píše:°

Proč to děláš?

Je to hezký, že to vztahuješ na sebe, začínám se červenat, ale jsou i jiní krásní muži potažmo buci v mém okolí. A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví? 8-P
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 21. 5. 2010 16:43

bukvoun píše:A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví? 8-P

Tak seš divnej. :mrgreen:
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod Deleted user 21. 5. 2010 17:25

bukvoun píše:To je hezký, jaká že ti to disciplína schází? Verbální? Orální? 8-D :lol:

Ještě jsem to trochu upravil... a stejně si nejsem jist. Potřeboval bych nějakého latinského rodilého mluvčího, co by mi řekl, jestli mu ten cintát zní přirozeně. :-|

bukvoun píše:Je to hezký, že to vztahuješ na sebe, začínám se červenat, ale jsou i jiní krásní muži potažmo buci v mém okolí. A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví? 8-P

Nevztahuju to na sebe, nýbrž na to, že se mi ukážeš na fotce apod. :-]

Odeslat příspěvekod bukvoun 21. 5. 2010 21:10

Majkl vP. píše:Nevztahuju to na sebe, nýbrž na to, že se mi ukážeš na fotce apod. :-]

Dobrý, ale jak mohou být mnohé věty a nesčetná slova Tobě příčinou překladu? Přeložím to hladce, ale uniká mi smysl celé sentence. Jinak ta latina se mi zdá dobrá. Já bych to tak dobře nenapsal.

Ad moje fotografie:
Nondum venit hora mea. Určitě poznáš, odkud to je, ale je to dost těžký, pokud se těmi texty nezabýváš často. :-)

-- 21 kvě 2010 21:15 --

trent píše:
bukvoun píše:A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví? 8-P

Tak seš divnej. :mrgreen:

To sedí, ale dneska teda, no, asi to s mou homosexualitou nebude tak strašný, neboť jsem se báječně vzrušil, když jsem se k manželce přitulil a vzal ji kolem jejího nádherného pasu. Už se těším na noc. Jinak ale homosexualita je otázka preferencí. Kdybych dnes v noci ležel mezi manželkou a nějakým bukem, no nevím, na kterou stranu bych se překulil. Asi střídavě... :potichu Jo, nedá se škatulkovat. :roll:
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 21. 5. 2010 21:39

bukvoun píše:Dobrý, ale jak mohou být mnohé věty a nesčetná slova Tobě příčinou překladu? Přeložím to hladce, ale uniká mi smysl celé sentence.

Protože to překládáš špatně. O:-) Teď to doslova znamená "mně jsou mnohé věty a nesčetná slova kvůli překladu"; "causa" je ablativ plnící funkci postpoziční předložky (kvůli) a váže se na něj podstatné jméno v genitivu. Jinak že "mihi est/sunt" = "habeo", asi víš... no a pak už ta sentence smysl dát musí. O:-)

Odeslat příspěvekod bukvoun 21. 5. 2010 23:09

Majkl vP. píše:
bukvoun píše:Dobrý, ale jak mohou být mnohé věty a nesčetná slova Tobě příčinou překladu? Přeložím to hladce, ale uniká mi smysl celé sentence.

Protože to překládáš špatně. O:-) Teď to doslova znamená "mně jsou mnohé věty a nesčetná slova kvůli překladu"; "causa" je ablativ plnící funkci postpoziční předložky (kvůli) a váže se na něj podstatné jméno v genitivu. Jinak že "mihi est/sunt" = "habeo", asi víš... no a pak už ta sentence smysl dát musí. O:-)

dobrý, dík, už jsem vyšel ze cviku. Vazbu genitiv + postpozice causa v abl. jsem znal, ale mihi est/sunt si už nevybavuji. No, na tebe nemám. :hm
Já jsem dělal latinu na gymnáziu koncem 70. let a to jsme měli jen dva roky volitelnou. A na výšce jen rok církevní latinu. :-] Co kdybychom založili vlákno jazykovědců? ;-]
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 21. 5. 2010 23:24

bukvoun píše:[...]
To sedí, ale dneska teda, no, asi to s mou homosexualitou nebude tak strašný, neboť jsem se báječně vzrušil, když jsem se k manželce přitulil a vzal ji kolem jejího nádherného pasu. Už se těším na noc. Jinak ale homosexualita je otázka preferencí. Kdybych dnes v noci ležel mezi manželkou a nějakým bukem, no nevím, na kterou stranu bych se překulil. Asi střídavě... :potichu Jo, nedá se škatulkovat. :roll:

tak to seš bi...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Deleted user 21. 5. 2010 23:40

Vlákno jazykovědců... já žádný jazykovědec ale nejsem. :D S tím bych ve svém případě počkal aspoň, až dosáhnu nějakého kloudného vzdělání, celkově pak až nás tu bude trochu víc než jen dva. O:-)

Odeslat příspěvekod bukvoun 22. 5. 2010 00:08

aquarkko píše:
bukvoun píše:[...]

tak to seš bi...

Uff, to je průšvih. Já si o sobě už několik desítek let myslím, že jsem gay a na starý kolena se mi začnou líbit baby. Ale Majkle, že si můžeme spolu dál psát, nezavrhneš mě? :-l

-- 22 kvě 2010 00:18 --

Majkl vP. píše:Vlákno jazykovědců... já žádný jazykovědec ale nejsem. :D S tím bych ve svém případě počkal aspoň, až dosáhnu nějakého kloudného vzdělání, celkově pak až nás tu bude trochu víc než jen dva. O:-)

Dobře, respektuji.

Jinak to tady začíná bejt dost nudný. Musím dát zase nějakou růžovou historku k dobru.
V sobotu jsem byl v gay klubu - v jednom nejmenovaném městě v ČR, musím říct, že poprvé. :!:
A dal jsem se do řeči s jedním gayem, který vystřídal mnoho partnerů a spal jen asi 3x s ženskou. :roll:
Jak ten mi záviděl, že mám rodinu a děti. Pak tam ojížděl nějakého teplého cigána. :-(
Teda nikdy víc tam nezajdu. 8-S
Pak jsem zašel do gay podniku - restaurace - a tam jsem se bavil s jedním gay párem, mladí kluci, tak 24-26 let, ti se šklebili nad tím, že nemám přítele, ale taky mi záviděli, že mám děti. Chtěli si dítě objednat u lesbického páru přes umělé oplodnění. No, fakt "senzace". :hmm: Pár návštěv a člověk děkuje Bohu za to, co má, a za to, jaký je. Tím se nad nikoho nevyvyšuju, spíš je mi jich líto. Dneska bych volil stejně jako tehdy před svatbou. O:-)
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 00:59

Bezprostřední zkušenost je k nezaplacení. :-]

Tohle má každý nastavené jinak. Já jsem třeba dost nenáročný, ani o dětech do budoucna vůbec neuvažuju, nechci. Dokonce už se vidím, jako takový ten celoživotní "bakalář", v podstatě takový pan Heckles... :-)

Obrázek

Předchozí stránkaDalší stránka