Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Olimant píše:On je nejakej slavnejsi majkl?
bukvoun píše:Počkej do léta, trochu na sobě pracuju, zatím mám lehký pupek..asi bych se zatím nesvlékal.
![]()
mtmccox2 píše:°
mtmccox2 píše:Bylo tam něco, co jsem vzápětí oželel, ale pod tím už byl příspěvek
mtmccox2 píše:Bylo tam něco, co jsem vzápětí oželel, ale pod tím už byl příspěvek
Majkl vP. píše:bukvoun píše:Počkej do léta, trochu na sobě pracuju, zatím mám lehký pupek..asi bych se zatím nesvlékal.
![]()
Ty se tak snažíš... a mě na tohle zrovna nijak zvlášť neužije.
mtmccox2 píše:°
Proč to děláš?
bukvoun píše:A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví?
bukvoun píše:To je hezký, jaká že ti to disciplína schází? Verbální? Orální?![]()
bukvoun píše:Je to hezký, že to vztahuješ na sebe, začínám se červenat, ale jsou i jiní krásní muži potažmo buci v mém okolí. A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví?
Majkl vP. píše:Nevztahuju to na sebe, nýbrž na to, že se mi ukážeš na fotce apod.
trent píše:bukvoun píše:A co když to dělám kvůli určité ženě anebo vůbec kvůli svému zdraví?
Tak seš divnej.
bukvoun píše:Dobrý, ale jak mohou být mnohé věty a nesčetná slova Tobě příčinou překladu? Přeložím to hladce, ale uniká mi smysl celé sentence.
Majkl vP. píše:bukvoun píše:Dobrý, ale jak mohou být mnohé věty a nesčetná slova Tobě příčinou překladu? Přeložím to hladce, ale uniká mi smysl celé sentence.
Protože to překládáš špatně.Teď to doslova znamená "mně jsou mnohé věty a nesčetná slova kvůli překladu"; "causa" je ablativ plnící funkci postpoziční předložky (kvůli) a váže se na něj podstatné jméno v genitivu. Jinak že "mihi est/sunt" = "habeo", asi víš... no a pak už ta sentence smysl dát musí.
bukvoun píše:[...]
To sedí, ale dneska teda, no, asi to s mou homosexualitou nebude tak strašný, neboť jsem se báječně vzrušil, když jsem se k manželce přitulil a vzal ji kolem jejího nádherného pasu. Už se těším na noc. Jinak ale homosexualita je otázka preferencí. Kdybych dnes v noci ležel mezi manželkou a nějakým bukem, no nevím, na kterou stranu bych se překulil. Asi střídavě...Jo, nedá se škatulkovat.
aquarkko píše:bukvoun píše:[...]
To sedí, ale dneska teda, no, asi to s mou homosexualitou nebude tak strašný, neboť jsem se báječně vzrušil, když jsem se k manželce přitulil a vzal ji kolem jejího nádherného pasu. Už se těším na noc. Jinak ale homosexualita je otázka preferencí. Kdybych dnes v noci ležel mezi manželkou a nějakým bukem, no nevím, na kterou stranu bych se překulil. Asi střídavě...Jo, nedá se škatulkovat.
tak to seš bi...
Majkl vP. píše:Vlákno jazykovědců... já žádný jazykovědec ale nejsem.S tím bych ve svém případě počkal aspoň, až dosáhnu nějakého kloudného vzdělání, celkově pak až nás tu bude trochu víc než jen dva.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků