Homosexualita - nemoc nebo uchylka?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod petulkaCZE 22. 5. 2010 02:55

Majkl vP. píše:Bezprostřední zkušenost je k nezaplacení. :-]

Tohle má každý nastavené jinak. Já jsem třeba dost nenáročný, ani o dětech do budoucna vůbec neuvažuju, nechci. Dokonce už se vidím, jako takový ten celoživotní "bakalář", v podstatě takový pan Heckles... :-)

Obrázek

Budeš bydlet v bytě?? Pokud jo, tak budu bydlet nad tebou a znepříjemňovat ti život ;-) A budu vypadat možnááá jako sexbomba od vedle 8-D Obrázek

samozřejmě až po mnoha plastických operací :-D
petulkaCZE
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 22. 5. 2010 07:35

bukvoun píše:Jinak to tady začíná bejt dost nudný. Musím dát zase nějakou růžovou historku k dobru.
V sobotu jsem byl v gay klubu - v jednom nejmenovaném městě v ČR, musím říct, že poprvé. :!:
A dal jsem se do řeči s jedním gayem, který vystřídal mnoho partnerů a spal jen asi 3x s ženskou. :roll:
Jak ten mi záviděl, že mám rodinu a děti. Pak tam ojížděl nějakého teplého cigána. :-(
Teda nikdy víc tam nezajdu. 8-S
Pak jsem zašel do gay podniku - restaurace - a tam jsem se bavil s jedním gay párem, mladí kluci, tak 24-26 let, ti se šklebili nad tím, že nemám přítele, ale taky mi záviděli, že mám děti. Chtěli si dítě objednat u lesbického páru přes umělé oplodnění. No, fakt "senzace". :hmm: Pár návštěv a člověk děkuje Bohu za to, co má, a za to, jaký je. Tím se nad nikoho nevyvyšuju, spíš je mi jich líto. Dneska bych volil stejně jako tehdy před svatbou. O:-)

Koukám, že jsi měl v sobotu napilno:-)
Majkl: kdepak máš avatára?
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 22. 5. 2010 09:15

Majkl je celý nějaký rozbitý...
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod bukvoun 22. 5. 2010 10:22

Majkl vP. píše:Bezprostřední zkušenost je k nezaplacení. :-]

Tohle má každý nastavené jinak. Já jsem třeba dost nenáročný, ani o dětech do budoucna vůbec neuvažuju, nechci. Dokonce už se vidím, jako takový ten celoživotní "bakalář", v podstatě takový pan Heckles... :-)

Já jsem se spíše dlouho považoval za takového prof. Higginse. Exkluzivní starý mládenec. Nicméně žil jsem asi 7 let sám, od té doby, co jsem se odstěhoval od rodičů, a než jsem se oženil. Dokud je ti do 30 let, tak to ještě jde, ale pak už mají všichni tví kamarádi rodiny a ty jsi jim už úplně ukradený. Prostě na tebe nemají čas. Pak už zbývají jen ty gay kluby. Není nic horšího než stárnoucí osamělá žena a stárnoucí osamělý gay. Nikomu bych to nepřál. Chápu, že ve tvých letech toto neřešíš, ale jednou to přijde. :-]

-- 22 kvě 2010 11:40 --

petulkaCZE píše:
Budeš bydlet v bytě?? Pokud jo, tak budu bydlet nad tebou a znepříjemňovat ti život ;-) A budu vypadat možnááá jako sexbomba od vedle 8-D Obrázek

samozřejmě až po mnoha plastických operacích :-D

Dal bych si říct a to hned.. :love: :love:
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 10:52

bukvoun píše: jednou to přijde. :-]

Jak pravíš. Ale jen kvůli tomu se ženit a rodinu zakládat opravdu nebudu. Navíc na to mám povahu - představa solitárního života mi není tak moc proti mysli. :-]

Odeslat příspěvekod bukvoun 22. 5. 2010 11:05

Majkl vP. píše:
bukvoun píše: jednou to přijde. :-]

Jak pravíš. Ale jen kvůli tomu se ženit a rodinu zakládat opravdu nebudu. Navíc na to mám povahu - představa solitárního života mi není tak moc proti mysli. :-]

Vždycky budeš mít nás, kamarády z fóra. :-))
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 22. 5. 2010 12:14

Jen jestli tu ještě za 30 let budete... :potichu

Odeslat příspěvekod bukvoun 22. 5. 2010 13:01

Majkl vP. píše:Jen jestli tu ještě za 30 let budete... :potichu

No dovol? Tak zas tak starej nejsem :lol: Ostatní diskutéři jsou mladíci. 8-P
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod trent 22. 5. 2010 13:56

Majkl vP. píše:Jen jestli tu ještě za 30 let budete... :potichu

Budeme, ale nebudem mít čas na starý a protivný dědky... :mrgreen:
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod mtmccox2 24. 5. 2010 18:28

Jé, vlákno s Elishou. Rázem odpouštím všemu a všem, co zde bylo řečeno 8-D 8-D 8-D :love: :love: :love: :-*
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod trent 24. 5. 2010 18:48

A stane se z Tebe gay. :-)
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod mtmccox2 24. 5. 2010 19:00

Dokuď na zemi budou "ootsie-tootsie humdinging-coochie hot pieces of fingerlicking chicken" jako je ONA, tak ne :) .
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod bukvoun 24. 5. 2010 22:19

mtmccox2 píše:Dokuď na zemi budou "ootsie-tootsie humdinging-coochie hot pieces of fingerlicking chicken" jako je ONA, tak ne :) .

To je príma, že už jsi zase tady. Dodáš fóru trochu heterosexuální šťávy. :-))

Díval jsem se na Elishu na obrázcích na googlu, je opravdu neskutečně krásná a sexy. Dokonce se mi rozbušilo srdce, dal bych si říct, zcela určitě. Abych dostal erekci, musel bych ji vidět in natura. Ale že bych až tak kvůli ní ztratil hlavu a nemohl spát, to nevím. Tady někdo testuje naši bisexualitu. Majkle, co na ni říkáš?? :love: Jinak myslím, že to už by musel bejt chlap neskutečnej teplouš, aby ji odmítl. :-P

Ale ten šerednej chlap, co poslal Majkl, to je tedy averzivní léčba homosexuality non plus ultra. :-! :-!
bukvoun
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Deleted user 24. 5. 2010 23:02

bukvoun píše: Majkle, co na ni říkáš?? :love:

Sice jí neupírám jisté kvality, ale pravdu řka, musím se přiznat, že se mnou to nic nedělá. :-]

Odeslat příspěvekod bukvoun 24. 5. 2010 23:07

Tak jsem se dočkal, dobře, že jsem nešel spat. Díky, Majkle, za odpověď. :-D :-D :-D

Jinak tohle jsem našel na internetu:
"Proč je obtížné najít muže, kteří jsou citliví, pozorní a hezcí? Všichni už mají milence."

Kde je nějaký milenec????? :love: :love: :love:
bukvoun
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka