JSem heterosexuál a homosexuály jasně podporuju. Nedá se jejich sexuální orienatce označovat ani za nemoc, ani za úchyku. Podle úhlu pohledu (nyní to beru z pohledu jakési "biologické historie" - jak to jinak nazvat?) se jedná o regulaci možného přemnožení druhu. u lidí homosexualita není vzácností, protože se tento jev objevuje u všech živočichů. To, že člověk si vytvořil vlasní sociální společnost, a to díky inteligenci, neznamená, že pouze pohled na homosexualitu právě v naší sociální společnosti dělá úchyku. Naopak. Je to důkaz, že příroda svá "pravidla" (říkejme sitomu jak chceme) aplikuje kamkoliv a společenství, nespolečenství - nic vlastním principům přírody nezabrání tomuto efektu objevovat se. A o co že se to vlastně jedná? Mno, jak tady bylo napsáno, s čímž také asi i souhlasím, může to být jinak sestavený genetický kód v hormonech, které se orientují na stejné pohlaví. Prostě kus kódu, který se objevuje u žen, ale vytvořil se u mužů. Ať tak či tak, jednou medicína bude tak dokonalá, že jakýkoliv chromozóm bude předem daný a z dětí budou ideální jedinci. Tento jev homosexuality půjde odstranit. Nejen z pohledu toho, zda budeme chtít upravit dítě, aby bylo klukem, blonďatým, s atletickou postavou, bez úchylky, bez žádné abnormální náznaku toho, že by mohlo jít o nedokonalého jedince, ale také zcela jistě půjde regulovat povaha (extr. x intorverd). Možná že to bude fajn, ale už mi to tady zavání tím, že se to bude krásně zneužívat pro tvorbu celé "armády na zakázku pro války"... Že by Clone Wars?
(konec přednášky! - Fuj... Tolik jsem toho napsal?

)