věkový rozdíl ve vztahu

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 19:47

taky sem mel takovou .. ale to bylo jenom o sexu .. o hodne dobrym sexu :-)))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 19:47

2Pix: A co se stalo, ze to prestalo fungovat?
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 19:50

mno .. to je slozity.. mezi nama to vlastne nikdy nezacalo.. sme spis kamaradi k pivu - ten vek je uz fakt znat -> rozdilny mysleni v nekterejch pro mne a ji dulezitejch vecech :-)... ale dvakrat sem s ni spal ... a nelituju toho :-) ... ted bych muj vztah s ni specifikoval jako "strilzivi nas nedostanou" :-)))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 19:52

To je pak obvykly problem.. Jinak smyslejici generace..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 29. 10. 2005 19:53

cim jsou lidi starsi, tim vetsi vekovy rozdil se snese. v sestnacti jsem chodil s devatanactiletou holkou, ale nevyslo to. vekovej rozdil byl proste moc velkej :(
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod andels 29. 10. 2005 20:22

to bude asi tim ze to myslim nejde..protoze mladi "moudri" a maji jine zaliby nez se starat o toho mladsiho partnera :)ja si treba myslim ze v dospelosti to neni zas takovej problem ale v obdobi "teenagera" je to velke minus
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 20:28

kdy konci ono obdobi "teenagera" ? ... tot otazka ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod hotspot 29. 10. 2005 20:31

To záleží na mentalitě jedince ne? :D Třeba takový ConPower, na foru se zdá jako by už z puberty dávno vyrost :) a na druhou stranu někteří 20letí pořád dělaj hovadiny...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 29. 10. 2005 20:32

az ti je 20 let tak si podstate "adult" :)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 20:33

andels .. a to ti rekl kdo ? :-) .. ve dvaceti se musis ksakra prat za to aby te starsi vzaly jako dospeliho ... asi maj duvod a vi proc ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 29. 10. 2005 20:51

tak ja to jeste nevim...sem hodil takovej kec bo me to napadlo :mrgreen:...tak ja su jeste teenager :) ale nevyhledavam starsi zeny "mrgreen" tak at je primerena memu veku ;)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod AndrewJ 29. 10. 2005 23:58

Měl jsem vždycky starší holku... ale max o rok, takže spíš vrstevnice... Teď chodím z holkou, která je mladší o víc než 4 roky... azatím je to OK.. Je jí 16, mě táhne na 21
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 30. 10. 2005 00:14

to na me sly vzdy starsi, ale to je mozna i tim, ze starsi vypadam, kdyz si necham trochu narust vousy a nasadim brejicky tak je ze me razem 30 lety intelektual :-)
je mi 23
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod Driver 30. 10. 2005 00:23

Když se mají rádi, tak na věku nezáleží, hlavně aby jim oběma bylo 15+ :lol:

Takovej malej extrém z mého okolí, spolužačce když bylo asi 16, tak měla 58 letýho..
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 30. 10. 2005 00:26

Je to asi individuální. Ale rozdíl třeba 25-15 a 35-25.

Já osobně 24 let, přítelkyně 20.
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka