taky sem mel takovou .. ale to bylo jenom o sexu .. o hodne dobrym sexu ))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
mno .. to je slozity.. mezi nama to vlastne nikdy nezacalo.. sme spis kamaradi k pivu - ten vek je uz fakt znat -> rozdilny mysleni v nekterejch pro mne a ji dulezitejch vecech ... ale dvakrat sem s ni spal ... a nelituju toho ... ted bych muj vztah s ni specifikoval jako "strilzivi nas nedostanou" ))
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
cim jsou lidi starsi, tim vetsi vekovy rozdil se snese. v sestnacti jsem chodil s devatanactiletou holkou, ale nevyslo to. vekovej rozdil byl proste moc velkej
to bude asi tim ze to myslim nejde..protoze mladi "moudri" a maji jine zaliby nez se starat o toho mladsiho partnera ja si treba myslim ze v dospelosti to neni zas takovej problem ale v obdobi "teenagera" je to velke minus
kdy konci ono obdobi "teenagera" ? ... tot otazka ...
To záleží na mentalitě jedince ne? Třeba takový ConPower, na foru se zdá jako by už z puberty dávno vyrost a na druhou stranu někteří 20letí pořád dělaj hovadiny...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
andels .. a to ti rekl kdo ? .. ve dvaceti se musis ksakra prat za to aby te starsi vzaly jako dospeliho ... asi maj duvod a vi proc ...
tak ja to jeste nevim...sem hodil takovej kec bo me to napadlo ...tak ja su jeste teenager ale nevyhledavam starsi zeny "mrgreen" tak at je primerena memu veku
Měl jsem vždycky starší holku... ale max o rok, takže spíš vrstevnice... Teď chodím z holkou, která je mladší o víc než 4 roky... azatím je to OK.. Je jí 16, mě táhne na 21
to na me sly vzdy starsi, ale to je mozna i tim, ze starsi vypadam, kdyz si necham trochu narust vousy a nasadim brejicky tak je ze me razem 30 lety intelektual je mi 23
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!