věkový rozdíl ve vztahu

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod keane 29. 10. 2005 19:05

Tak si před nedávnem začal můj třicetiletý kamarád s o 10 let mladší dívkou. Říkám si, jestli ten věkový rozdíl není trochu moc. A co takhle, kdyby bylo klukovi třeba 25 a začal si něco s osmnáctiletou holkou??? Neptám se jenom na tyhle dva konkrétní případy, ale všeobecně - jaký věkový rozdíl ve vztahu ještě budete akceptovat a kdy už si řeknete, tohle je moc???????
Melancholickým se člověk stává, když o životě přemýšlí – cynickým, když vidí, jak se s ním většina lidí vypořádává.
keane
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 29. 10. 2005 19:07

niekde som cital ze statisticky su najmenej rozvodove vztahy s vekovym rozdielom 7 rokov
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 19:08

normalka ... co na tom ? .. ja sem si az na jednu vyjimku nenarazil slecnu mladsi jak ja a vzdycky min 5 let starsi :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 19:11

Tak ja bych se tomu nebranil.. Treba moji rodice. Mezi nimi je 10 let rozdil a taky to funguje...
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod keane 29. 10. 2005 19:14

no to je jasný, že když jsou dva lidi s rozdílem 55 a 45 tak je to trochu něco jinýho než 25 let a 15 let!! ale právě na ten druhej případ já se ptám; staří rodiče me až tak nezajímají:-))) ti moji jsou třeba od sebe 12 let
Melancholickým se člověk stává, když o životě přemýšlí – cynickým, když vidí, jak se s ním většina lidí vypořádává.
keane
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 19:17

25 a 15 ? .. joooo znam i zajimavejsi varianty :-))) ... ale jinak proti tomu se neda nic namitat .. pokud jim to pofunguje tak proc ne ... jen tak orientacne : zkus se zamyslet kolik je tobe a odecti to od veku tvejch rodicu a zjisti si radsi kdy se braly ;-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 19:20

2Pix ma pravdu.. Moji rodice jsou spolu uz pres 20 let.. A kdyz si to od sebe odectes tak zjistis ze treba my mame bylo kolem 18..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod keane 29. 10. 2005 19:22

2pix: mámě bylo 28 a tátovi 40, když jsem se narodil; jaký znáš zajímavější varianty??:-))) povídejte, přehánějte, ale nekecejte:-)
keane
Návštěvník

Odeslat příspěvekod a 29. 10. 2005 19:25

keane: napr 55 rocny nemec vs 13 rocna slovenka :))
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod keane 29. 10. 2005 19:26

a: chudák němec, to pro něj nemůže dopadnout dobře:-)
keane
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Zelik 29. 10. 2005 19:39

A nepřijde vám blbý když má kluk starší ženskou? :)
Zelik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod christian 29. 10. 2005 19:40

2Zelik: Aspon je vic zkusena ne?
die('Hacking attempt');

christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod mickaelb 29. 10. 2005 19:43

Heh no jako u holek starych stejne jak ja zase prakticky nemam sanci, chteji kluka tak alespon o 3 roky starsiho...:-/ neco na tom bude...
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 29. 10. 2005 19:44

Zelik .. neprijde.. naopak je to moje parketa :-) ... mam rad zensky co nemaj v hlave nafvano jako mladsi .. proste je rozdil v tom kdyz ta holka prd vi co chce a v postely je jak prkno ... zatimco na druhy strane je ti podan skoro presny plan a v posteli je to uragan :-))))
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Zelik 29. 10. 2005 19:46

Nj,tak mě to přijde takový divný:)...třeba 20letej kluk ze čtyřicítkou,to asi ne :))
Zelik
Nadšenec

Další stránka