Jste zamilovaní?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 10. 2005 02:17

trosku na preskacku (jak mi tecou myslenky) :

To jak resi slozitejsi zivotni situace te mozna zaujalo, ale jak by podle tebe resila spolecnou slozitejsi zivotni situaci ? Zachova se sobecky, ochranarsky, nebo nakonec se "podelite o trable" ? Jak se zachova kdyz ty budes v maleru (at uz "materialistickem" nebo psychickem) ? Klades si tyto otazky ? A co je dulezitejsi, mas odpovedi, ktere by te i potesily ?

k te "bande" - znam takovejch smecek dost (nasledky stehovani mne zanesly do ruznych skupin) a chces vedet kdy se ta smecka zacne rozpadat ? ve chvili kdy dva spolu zacnou chodit. Mam to potvrzeny i z doslechu "kdo s kym" a ze vy dva byste byly vyjimka (moc Y/I = to zase bude chyb :-D) - v to ja bohuzel uz verit nemuzu. A jeste neco : to, ze jste jedna banda a tvy kamaradi jsou i jeji kamaradi nevylucuje (naopak to tomu nahrava), ze nikdo nerekne "mne ti dva k sobe nejak nesedi" (a never ze by ti to nekdo rekl do oci, nebo ji - alespon ne hned z pocatku) - duvodu pro to muze byt hodne (snaha ochranit jednoho z vas pred zklamanim, sledovani osobnich cilu, nebo jen stara dobra znama zarlivost).

Jen mala modelova situace : ty jses do ni cvok, ale nebyl by si s ni a cekal by si na tu spravnou prilezitost (a ja ti to preju, laska je fajn vec ;-) ), ale co by si delal kdyby ti do ni delal tvuj "spolubandic" ?

Tyhle bandicky jsou jen o pratelstvi, o hodne dobrym pratelstvi .. a laska nici pratelstvi ....

rada co sem si jednou precetl na hrnicku : "Miluj miluj mas-li koho a neohlizej se na nikoho" :-) ...

OT : napodobne a ve vsem ;-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 26. 10. 2005 02:23

tady tahle bandička je docela stabilně propárovaná... já jsem se tam dostal ve stejné době jako ona.. ona dorostla, já se tam dostal přestupem na novou školu...

já ten vztah ějak nehrotím, teď je mi s ní dobře a uvědomuju si, že to nemusí (a velmi pravděpodobně ani není) být můj poslední vztah..

ale tvoje argumenty beru.. mají něco do sebe... ale tím se teď zabývat nebudu... budu si to užívat... měj se, už jdu opravdu spát... měj se...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod LamB 26. 10. 2005 17:36

boha jeho kdo ty vase romany ma cist
Peugeot 306, 1.4 (kdysy dávno 55 kW)

Ale jinak velky příznivec Fordu
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Loptoš 26. 10. 2005 18:38

ja som bol a stele som.... :shock: :wink: bola super, velmi velmi, tak strasne ze este aj teraz 15mesiacov po rozchode ma rozchod trapi :cry: :hm a o to viac, ked sa ku mne postavi v autobuse a vedla spoluziacke hovori ako spava so svojim novym chlapom - hrozne :pozor2 :roll: ale inak v pohode - kupil som si halovky na volejbal a loptu :D :D :D
1. Do problematiky vnikas spravne vtedy, ked jej zvonka - zvnutra porozumies skor, akoby si zacal so studiom.
2. Tvoje pokusy musia byt zopakovatelne, aby sa zakazdym rovnakym sposobom nepodarili.
3. Never v zazraky, opieraj sa o ne !
Loptoš
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 26. 10. 2005 20:03

hm, tak z rozhovoru tech dvou jsem konecne pochopil, proc musi mit kazdy ve statech sveho psychologa, :-)
PS: nerozebirejte to, nemyslim to nijak zle :wink:
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod myndel 26. 10. 2005 20:14

Zní to jako zajímavý rozhovor, asi z toho napíšu knihu :D

V přůběhu čtení jsem si vzpomněl na jeden zajímavý výrok - Pravda je ošemetná věc. Utužuje přátelství a zabíjí lásku. To je dobrý do života ;)

Abych do toho vnesl i kapku vlastní krve - každý pár si musí projít svými společnými i osobními problémy a jenom zkušenosti, které si z toho odnesou jim dovolí dobře pokračovat v příštích láskách. Proto se ty první v drtivé většině nepovedou a až ta poslední bude nejlepší, nejkrásnější a nejtrvalejší. A proto stojí za to žít.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Prochy 26. 10. 2005 22:26

Marek_Litzman píše:V přůběhu čtení jsem si vzpomněl na jeden zajímavý výrok - Pravda je ošemetná věc. Utužuje přátelství a zabíjí lásku. To je dobrý do života /quote]

To znam: Laska zemre na pravdu, pratelstvi na lez...

Zbytek: asi na tom neco bude :hm
Prochy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod zamis 26. 10. 2005 22:36

vypada to, ze asi jsem zamilovanej, ale strasne se toho desim :?
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 10. 2005 22:52

muj problem je spis ten ze nevim jak se "odmilovat" :-( ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 26. 10. 2005 23:05

jo muj milej 2pixi, tak ja mam problemi uplne opacnyho smeru
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 10. 2005 23:07

ti zavidim :-) ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 26. 10. 2005 23:20

no, az zas takova slava to neni. clovek, i nekdo jako general zamis, kterej ma svou platenu :D , chce milovat a chce byt milovan :wink:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod 2Pix 26. 10. 2005 23:23

jo jo ... proto musis vladnout pomoci metody cukru a bice, zjistil jsem ze to na armadu opacneho pohlavi funguje :-) ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 26. 10. 2005 23:27

ja vladnu asi jenom netodou cukru. proste pro ni udelam cokoliv. vim ze je to spatne, ale co mam delat. si nemuzu nejak pomoct. i kdyz bicem bych ji taky rad dal :mrgreen:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 26. 10. 2005 23:29

zamis mas rad SM co :mrgreen:
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka