Tedˇsice holku mám, ale 1. nevim jestli spolu eště chodíme

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Prostě ho nemáTA píše:Vencos : dievča máš, ale nevieš, či s ňou chodíš a ani ju nemiluješ??? To sa dá ako?a/quote]
Kalfa píše:Jim píše:PachezZ píše:Ted jo ale nevim jestli je to oboustraný>/quote]
to se mi taky stalo....nakonec to skončilo...![]()
možná je to nakonec dobře.../quote]
nehorší je na tom věta: víš, mám Tě ráda, ale jinak než Ty mě, ale to nebrání tomu abychom byli kamarádi....>/quote]
Jim píše:jj, takový vztahy jsou na prd...stejně pak časem uvadají až se přestanete stýkat..... proto ted, když holka nemá zájem, tak to ukončím jednou provždy a hotovo...
a ani se kupodivu moc nebrání...o/quote]
Jim píše:Kalfa píše:Jim píše:PachezZ píše:Ted jo ale nevim jestli je to oboustraný>/quote]
to se mi taky stalo....nakonec to skončilo...![]()
možná je to nakonec dobře.../quote]
nehorší je na tom věta: víš, mám Tě ráda, ale jinak než Ty mě, ale to nebrání tomu abychom byli kamarádi....>/quote]
jj, takový vztahy jsou na prd...stejně pak časem uvadají až se přestanete stýkat..... proto ted, když holka nemá zájem, tak to ukončím jednou provždy a hotovo...
a ani se kupodivu moc nebrání...o/quote]
nikdo1 píše:nehorší je na tom věta: víš, mám Tě ráda, ale jinak než Ty mě, ale to nebrání tomu abychom byli kamarádi....k/quote]
Presne tak. Neco takovyho mi taky prislo. Podobny vety dokazou nastvat...
Že nikdy nic nebude, at se stím smíří a ne tyhle věty...veverqa píše:nikdo1 píše:nehorší je na tom věta: víš, mám Tě ráda, ale jinak než Ty mě, ale to nebrání tomu abychom byli kamarádi....k/quote]
a co by mala ine povedat? co by si urobil ty keby za tebou behala baba ktora je sice fajn ale nic viac? prosto baba s ktorou sa da pokecat a zabavit ale nechces s nou nic viac. co ine jej mas povedat?
veverqa píše:nikdo1 píše:nehorší je na tom věta: víš, mám Tě ráda, ale jinak než Ty mě, ale to nebrání tomu abychom byli kamarádi....k/quote]
a co by mala ine povedat? co by si urobil ty keby za tebou behala baba ktora je sice fajn ale nic viac? prosto baba s ktorou sa da pokecat a zabavit ale nechces s nou nic viac. co ine jej mas povedat?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků