Jste zamilovaní?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod 2Pix 7. 11. 2005 12:24

ksakra.. lidi .. prusvih ... ja se dneska rano zakoukal do jedny kamosky ... rychlou prohlidkou mysleni sem zjistil ze bud A) je to vliv nevyspani .. B) tim ze ji znam dlouho tak to na mne prislo .. C) vliv toho zem i rano nenastartovalo auto a ja hledal nejakej utek myslenek ....

pokud je to jedno z toho, je to fajn .. pokud je to vsechno dohromady - tak sem v ***** a sem fakt asi zamilovanej :-( ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 7. 11. 2005 12:35

Mám jednu velkou kamarádku a jemnuje se Můza.
Mám jednu velkou lásku a jmenuje se Korg :-)

Ty křivky ta vůně a elegance. Jak dokáže krásně zahrát na mou notu. Je radost na ní pohledět a dotýkat se jí. Stačí s ním být půl hodiny a člověk se dostává mimo realitu, příchází to kouzelné opojení, extáze.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 12:48

TheFlyingman: no divej mam za sebou mesic, a jeste to zkusim... povime si za rok jo... ;)
Anonymni

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 7. 11. 2005 15:57

-maty- jiste ale vis jak.. prej a bude ti prano...
Do tohodle bych uz vubec nesahal, zvaz jestli ti to za to stoji...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 17:51

uz asi ne vecer mam rande:)
Anonymni

Odeslat příspěvekod AndrewJ 8. 11. 2005 01:25

-maty- jestli bouráš šestiletý vztah, tak jsi u mě .... (doplň podle vlastního uvážení)
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod cevrik 8. 11. 2005 02:15

celkom dost
cevrik
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 8. 11. 2005 08:04

AndrewJ ono jde o jakykoliv je to posvatna vec :))
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 8. 11. 2005 13:37

andrew: nevis co se tu deje tak neodsuzuj, na to musi byt dva neboj, kdybych necitil zajem tak bych na to sral ale proste je to tak no, smula, ale jak rikam, neznas okolnosti ;)
Anonymni

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 8. 11. 2005 22:14

-maty-: rozhodně budu držet palce a za rok se ozvi :-). good luck
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 10. 11. 2005 01:45

A JE TO V RITI :-( .... sem ... a to az po usi ..... ksakra co ja si ted pocnu :-( ... nesnasim tenhle svet :-( ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Mar?as (novy) 10. 11. 2005 21:58

Ale přeci jsem to myslel ze srandy, ten pojem "čumák" bych jí neřekl. Já to tady psal trochu ironicky...Já su do ní tak zabouchlej, že nevím, jestli se mám těšit nebo bát..:-) búúúúúúúúúúúúúúú....
Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se :-)
Mar?as (novy)
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ES0 10. 11. 2005 22:02

treba vcera jsem nebyl a dnes jsem, uvidim co bude zitra :-)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Odeslat příspěvekod zamis 10. 11. 2005 22:34

eso: pokud by se to melo periodicky opakovat tak zitra nebudes :lol:
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.

Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod AndrewJ 12. 11. 2005 13:14

2Pix píše:
AndrewJ píše:
2Pix píše:...co si o tobe budou myslet jeji kamaradky/kamaradi, protoze podle toho se driv nebo pozdejc upravi i ona ...

TAk jsi asi měl pravdu... "kamarádi" to berou nakonec dost divně... Najednou se o mě začaly šířit "zaručené" zvěsti, z komárů se dělají velbloudi.

Uvidím, jak to slečna zvládne...l/quote]

toho sem se bal :-( .... poreferuj jak to pokracuje dal ;-)....

no v současné době se to smrsklo na výrazný odpor proti mě ze strany jedné holky. Prý jsem feťák, asociál, a jestli se mnou Aneta zůstane, tak dopadne špatně. Aneta to zatím zvládá, ostatní kamarádi náš vztah podporují, jen někteří se chovají neutrálně. Ale nevím.... Vlastně ani nevím, jestli to nakonec není pravda... Je to úplně napikaču...
AndrewJ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka