kubakod: Tak ted jsi nas dostal vsecky protoze kdyz si predstavim, jak neco visi nejak jinak, nez smerem dolu PS: u tohoto threadu se smeju od zacatku az do konce co tady jsou za hlody...:lol
bry rano zahybaci vpravo i vlevo. jsem rad, ze se vsichni bavite, ale tohle je vazna vec a urcite bych ju nezjednodusoval. jinak pro icemanacz: dival jsem na nej, kdyz stal, a fakt stoji rovne jako kolik
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
me teda asi visi do leva, zvlastni me to tahlo vzdy do prava. Ja slysel ze nej je kdyz vam vas stoporeny nastroj zahyba na jednu straranu to pak prej holku dostane vic do varu...
mno ... pokud mne moje poznatky nesali .. nejlip je kdyz ma tvar prave toho bananu smer nahoru .. dochazi tim k lepsimu drazdeni bodu G ... a pak uz to jde raz na raz ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
ROFL od zhora az dolu BTW asi patrim k vetsine, zvlastni, jsem 100% pravak . Levou si nezavazu ani kanicku , ale asi neco bude na tom spani na levem boku...