na jakou stranu vam visi vas penis?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

kam vám visí penis?
doleva 134 %  59%  [ 134 ]
doprava 21 %  9%  [ 21 ]
visí stále 22 %  9%  [ 22 ]
nevisí nikdy 26 %  11%  [ 26 ]
nemám penis 23 %  10%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 226

Odeslat příspěvekod kubakod 16. 10. 2005 20:02

Me visi dolu, ani doleva, ani doprava, dolu.
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mickaelb 16. 10. 2005 20:03

kubakod: Tak ted jsi nas dostal vsecky :-D protoze kdyz si predstavim, jak neco visi nejak jinak, nez smerem dolu :-D
PS: u tohoto threadu se smeju od zacatku az do konce :-D co tady jsou za hlody...:lol
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod zamis 17. 10. 2005 07:01

bry rano zahybaci vpravo i vlevo. jsem rad, ze se vsichni bavite, ale tohle je vazna vec a urcite bych ju nezjednodusoval. jinak pro icemanacz: dival jsem na nej, kdyz stal, a fakt stoji rovne jako kolik :wink:
zamis
Legendární avatar Pauzy

Odeslat příspěvekod andels 17. 10. 2005 17:30

ja ho ukladam vzdy doleva :mrgreen: tam je uz zvykly :D
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod 2Pix 17. 10. 2005 17:41

btw kdyz stoji.. tak leeehce napravo ;-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 17. 10. 2005 17:59

Lehce nalevo
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod andels 17. 10. 2005 20:16

momentalne je ted na levo :mrgreen:
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod mickaelb 17. 10. 2005 20:18

Cece ted napravo...:-D...ze ale jeste nikdo nerekl, ze mu visi/stoji rovne...to je zajimave, asi by to bylo nepohodlne :-D
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod andels 17. 10. 2005 20:21

kdyz stoji tak je pomerne rovnej... 8)
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod andels 17. 10. 2005 20:23

rovne visi jen kdyz se mu chce :lol:
andels
Nadšenec

Odeslat příspěvekod LamB 17. 10. 2005 21:24

me teda asi visi do leva, zvlastni me to tahlo vzdy do prava. Ja slysel ze nej je kdyz vam vas stoporeny nastroj zahyba na jednu straranu to pak prej holku dostane vic do varu...
LamB
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 17. 10. 2005 21:26

mno ... pokud mne moje poznatky nesali .. nejlip je kdyz ma tvar prave toho bananu smer nahoru .. dochazi tim k lepsimu drazdeni bodu G ... a pak uz to jde raz na raz :-D ....
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod S-Tony 17. 10. 2005 21:37

Jestli jste na severní polokouli tak by měl viset doprava a jestli na jížní tak by měl viset doleva.
Je to stejné jako s odtíkáním vody v umyvadle.

PS: Tak dopravdy do záleží na tom na kterém boku více spíte. Jak se tak dívám tak spím asi na obou stejně.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Prochy 17. 10. 2005 22:38

ROFL od zhora az dolu :mrgreen:
BTW asi patrim k vetsine, zvlastni, jsem 100% pravak :hm. Levou si nezavazu ani kanicku :D, ale asi neco bude na tom spani na levem boku...
Prochy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 17. 10. 2005 22:51

Prochy nechci vedet by to dopadlo spat na zadech :mrgreen: takova erekce 24hodin denne take nebude nic prijemneho :mrgreen:
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka