Neadrtalcovi zena pomahala v priprave stravy. Tam pomahalo cele spolocenstvo.
Co to mate stale s tym sexom, sexovat kadetade. Sex samozrejme treba, bez neho by manzelstvo bolo nanic. S kamoskami by som urcite nikdy nesexoval. Treba len jednu poriadnu, nestriedat a pannu az v manzelstve. Je chore, ked po par tyzdnoch randenia, dvaja mladi sexuju. Potom sa rozidu a najdu si dalsiu a znovu po par tyzdnoch sexuju.
Zenu treba ako sa hovori do voza aj do koca.
Myslim, ze labute, slony a pavuci maju na cely zivot len jednu partnerku.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
No s těmi slony nevím .... . Pavouci asi jo, protože nemají moc času.
Je otázkou co je to "pár týdnů" - třeba takových 12 jsou 3 měsíce. V této souvislosti jsem si vzpomněl na vtip, co mi přistál nedávno v mailu - "Jo, půjdeme k tobě. Ale nemysli jsi, že jsem holka na jednu noc - tolik času opravdu nemám!".
A rozlišoval bych nezávazný úlet a vztah. Takže, když se rozejdou, tak nechť si najdou někoho jiného. Blbý je, když si jiného/jinou najdou ještě před rozchodem.
Když tahle diskuze vznikla řádově před patnácti lety, tehdy to bylo jednoduché a převažovala věrnost. Dnes v rámci multikultispolečnosti odešla věrnost do věčných lovišť. Dnes je věrnost xenofobním přežitkem. Vládu pomalu přebírá kultura mnohoženství. Čeká nás osud Babylonu...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
Byl bych velice potěšen, kdybyste se omezil ve vulgaritách, byť v umírněnější podobě. Toto fórum je veřejné, mohou ho číst i děti a má svá pravidla. Jestli jste je nečetl, doporučuji to napravit.