od Kniter 12. 7. 2014 23:02
Pozrite sa na psov. Ti vam budu verni do smrti.
Rozchody neuznavam. Zena nieje handra a nezasluzi si to.
Ale zalezi na akej urovni priatelstva sa nachadzame. Treba na chvilu zabudnut na novu znamost a zamyslet sa, ci celozivotne manzelstvo s prvou priatelkou bude to prave, bez ohladu ci mam lepsiu alebo nie. A nerandit s prvou, alebo druhou len preto, ze sa chcem zabavit. Lasku treba vediet aj dat, nie len primat.
Ak taketo otazky pise 16 rocny pubertiak, tak je to hormonami a nech nesmuti. Ma este cas. Manzelstvo nieje pocitacova hra.
Manzelstvo je nieco vynimocne, ked sa so svojou polovickou navzajom doplnate a rozumiete si, ked jeden pre druheho nieco dokazete urobit. Zostat sam ako holy prst? Kto mi pri vselicom pomoze, ked budem potrebovat pomoc. Uz v praveku by si neandetarlec sam neporadil pri love mamuta. Mat zenu na ktoru sa mozem spolahnut a ona na mna. V prirode to tak funguje, kvoli potomkom. A deti potrebuju s psychickeho hladiska oboch rodicov. A s fyzickeho hladiska to maju tiez lahsie, ked su dvaja. Ale nie sa natahovat o dieta s pomsty k exmanzelovi aj za cenu, ze to ublizuje dietatu vo vyvoji. Sex pre zabavu a deti, ktore skoncia v decaku... je mi z toho na grc.
Pri rocnej znamosti, hlavne ak ste casto spolu, by uz malo niekedy dat urcit ci je priatelstvo hlbsie, alebo nie.
Poznam ludi, ktori chodili spolu 4 roky, vztah 3 roky stagnoval a nakoniec sa rozisli.
Kazde manzelstvo zazije obcas krizu, ale ak je silne, dokaze sa vyliecit.
Dnes je vsak ekonomicky zla doba, samostatne zijuce osoby lahsie vyziju, ziadne vyhody pre mlade rodiny, byvanie atd, len drogy, alkohol, cigarety.
S toho ma stat obrovske dane.
12 rocna degeska z geta ma s vlastnym otcom dieta. Jej matka sa okamzite zamestna ako opatrovnicka na plny uvazok na dcerino dieta (aj ked nikoho neopatruje) a plat ma vacsi ako socialne davky. Ak ma 14 deti, tak si pre istotu aj zo 2 vymyslia. Vsak co im spravia, vziat im nic nemozu, keby na to urady prisli. A do vezenia, idu ako do hotela. Maju tam cisto, stravu, osatenie a naucia sa viac kriminalite. A my ich platime z nasich dani.
A vlada ma tento problem tiez rada, lebo dostava nan z Eurofondov peniaze, ktore koncia v sukromnych vreckach. A ked sa ludia buria, tak su politici tiez radi, ze ludia si nevsimaju ine problemy rozkradania statu.
Ked nieste na manzelstvo pripraveni, tak do toho nechodte. Ak priatelka chce manzelstvo a vy nie, tak sa s nou nezabavajte a jej prosim neublizujte!
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900