Koupili byste mu jízdenku?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod S-Tony 21. 7. 2005 11:48

Mně se kdysi stal divná věc. Měl jsem koupený měsíčník na kterém byla uvedena nástupní stanice A a výstupní stanice D. Ale já jsem šel ke stanici B pěšky a nastoupil jsem až na stanici B. Tedy místo třech zastávek jsem jel pouze dvě zastávky. Při nastupování na zastávce B se řidič podíval na můj měsičník a vyhodil mně z autobusu, že nastupuju jinde než mám.
Kdybych nastoupil o zastávku dřive tak to chápu, ale nstoupit o zastávku dále? Tak jsem musel jít pěšky zpátky ze zastávky B do zastávky A abych mohl jet na zastávku D?
Pěkný nesmysl že?
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod Abox 21. 7. 2005 12:04

(CZ)Mirek - ne do 6-ti, ale jen do 4..viz. http://www.dpo.cz

v autobusové a trolejbusové dopravě v době od 20.00 do 4.00 hod. nastupovat pouze předními dveřmi a předložit řidiči ke kontrole platný jízdní doklad.
Abox
Nadšenec

Odeslat příspěvekod iwigirl 21. 7. 2005 21:07

prvni moznost.
kdyz uz jede nacerno, tak at nedela bordel a nekoleduje si o pozornost a pripadny prusvih.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod mickaelb 21. 7. 2005 21:14

Prvni, nenavidim takove spratky ;)
mickaelb
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigdoc 23. 7. 2005 07:43

Snad není volbou hned někoho "seřvat". Nejsme u nějakých buzerantů na vojně, aby jediným řešením bylo rozpálit se do ruda a sprostě řvát. Kluci jsou malí: tak jim vysvěltím, co dělají a proč to není dobré. A požádám je, aby toho nechali a koupili si jízdenku. Dál už by se vidělo - jak na to budou reagovat. Nějaké seřvání je až ta nejkrajnější možnost.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod (CZ)Mirek 13. 8. 2005 15:37

Abox: Aha, popletly se mi čísla :o)
mobily: T2288R > OT311 > T192 > S25 > MT50 > M55 > MC60 > CT65 > OT303 > K300i > ME75 > K750i
Internet: garantovaná linka 4 Mbps
Disky: 200 GB Seagate, 250 GB Seagate, 640 GB Western Digital
(CZ)Mirek
Návštěvník

Odeslat příspěvekod SDR 18. 8. 2005 23:17

Já bych se na něj vy**al, protože počkat 10min na další autobus nic neni.

//iwigirl: na pauze mluvíme slušně.
SDR
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Mirek... 19. 8. 2005 10:42

Někteří řidiči se se*ou do čeho můžou? Proč chce vidět jeho jízdenku? Chce snad po něm ten kluk vidět řidičák? By ho ten řidič poslal někam. Bylo by tedy možná vhodné, aby se ten kluk zachoval taky tak.
Ono jet jako cestující bez jízdenky a jet jako řidič bez řidičáku je dost velký rozdíl. Zatímco to první nikomu nevadí, tak to druhé už je dost nebezpečné. Navíc jízdenku má tak 80-90% lidí. Řidičák má sotva 3% lidí možná méně.
Mirek...

Odeslat příspěvekod TheFlyingman 20. 8. 2005 13:04

Jenže je to, že si otevrře okénko, dělání bordelu? Pokud mu poté otevřené nevyhovuje, tak ho nemůže zavřít, aby tím nedělal "bordel"? Pokud ano, tak proč tam ta okénka jsou...
Když je nepřítel na kolenou.....musíte ho dorazit.
zastánce teorie pohlcovačů tmy
TheFlyingman
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jaccub 22. 8. 2005 15:47

ja bych jim to urcite nekoupil, ale asi bych se zachoval tak ze bych si toho nevsimal a potom co je ridic serval taky bych se jim smal:))

nekdo tady psal, ze by mu koupil jizdenku jen tak ze soucitu. hm.. tak to bych urcite nedelal, protoze kdybych se mel pro kazdyho ze soucitu nejak objetovat tak nedelm nic jinyho.
-2b, -1000,-
jaccub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mbing 22. 8. 2005 16:42

Mně se jednou povedlo jízdenku neoznačit, zřejmě jsem byl rychlý a stroječek pomalý; div, že si toho stále-se-koukající řidič nevšiml. Kdyby přišel revizor, ... .
Nemám problémy s alkoholem, mám problémy bez něj.
mbing
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jaccub 23. 8. 2005 14:17

me se asi 2x povedlo ukazat revizorivi prazdnej listek a v poho. chlapek vedle mu rekl ze si nestipl jizdenku a platil:)))
-2b, -1000,-
jaccub
Návštěvník

Odeslat příspěvekod htd123 23. 8. 2005 19:30

To první.
To u nás jsem viděl kluka, jak žebral o prachy na jízdenku, že si jí zapomněl doma, že jede ze školy atd. A když jsem jel druhej den, tak tam ten parchat žebral zas. Ale musim říct, že to hrál docela pěkně, hlavně na ženský.
htd123
Čtenář

Odeslat příspěvekod hotspot 23. 8. 2005 19:33

Jasně že to první, měl si ji zaplatit a když už jel načerno, neměl dělat kraviny a radši sedět jako pěna... jeho chyba.
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
Přeborník

Odeslat příspěvekod jaccub 24. 8. 2005 18:54

to v praglu takhle zebra celkem dost lidi. chteji 20 na jizdenku a ze sou buh vi dokud a ze je okradly a takovy ty recick kolem. no ale pak je clovek potka dalsi den na stejnym miste a dalsi ...

takze pokud se to opravdu nekomu stane a je to tak jak rika tak ma vetsinou smullu protoze vetsina lidi se s takovejma lidma uz setkala a vi co sou zac
-2b, -1000,-
jaccub
Návštěvník

Předchozí stránkaDalší stránka