Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MarkFX 13. 8. 2007 16:52

kodl píše:
hihi píše:Sme od sebe asi tak 250Km!!!Takovýhle vtahy spíš záleží ná lásce k tomu druhýmu a ne na dálce!!! :D-/quote]
Jenže 250km není vzdálenost. To je otázka 2,5hod v autě. Když to je (bylo) 7500km, tak je to trošku o něčem jiném.... i/quote]

Náhodou, třeba je na světě nějaká holka kterou miluju ani o tom nevím, nikdy sme se neviděli a ona mě to samé :mrgreen: :mrgreen:
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost

Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne

Mondeo 2.5 V6 > S-Max
MarkFX
Legenda

Odeslat příspěvekod anonymni 13. 8. 2007 19:17

Tak 7500km by bylo dle mého nazoru pěkně na nic, jelikož by si za ní asi každej tejden jezdit nemohl, a taky bys makal jenom na letenky a nic jinýho :D Těch 250-300--500km je imho takové rozumné maximum, kde by šel provozovat vztah na dálku. Víc už to, bude na úkor něčeho :hm :hm
anonymni

Odeslat příspěvekod kodl 14. 8. 2007 10:16

LukasKoudak: Ježiš marjá, tady se vytahuje jeden zapadlej thread za druhým :-) Tohle už je hodne dávná historie. To jsem ještě psal bez diakritiky :mrgreen:
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod crockinka 23. 11. 2007 13:08

Ja a muj pritel "provozujeme" ( :D ) vztah na dalku uz 1rok a 4 mesice.Zezacatku to bylo v pohode ale je to cimdal horsi...ale nejde rect"uz bycxh do toho nesla"protoze kdyz nekoho milujete tak do toho stejne znovu pujdete... Jinak vsem drzim palce... jo a k te vzdalenosti...nevim kiolik je to km ( Velké Opatovice(ja)-Pardubice(on) ) vidame se kazdej vikend
Crockinečka
crockinka
Čtenář

Odeslat příspěvekod Vencos 23. 11. 2007 22:04

Nevidím jedinej důvod proč by to nefungovalo... Je to stejný jako vztah se šprtkou... Tu jsem viděl tak 3x do měsíce... No a kdyby bydlela třeba 500 kiláků daleko,tak ji uvidim zhruba stejně často...
Stejně mám volný jen neděle, tak bych jí viděl jen jednou do tejdne...
A kdyby se to třeba střídalo, že obtejden bych jezdil já,pak ona,tak by to šlo a nebránil bych se tomu... Pokud ta holka stojí za to
Sex & Drugs & Rock & Roll
Vencos
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 23. 11. 2007 22:16

Vencos

Tak ja sa pod toto uz len podpisem. :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod Maty.Lara 23. 11. 2007 22:37

Pokud studujes nekde jinde nez bydlis... tudiz jsi tam pres tyden... tak je to stejne vztah na dalku ... at uz mas pritele/lkyni v miste bydliste (pouze vikend) a nebo tam, kde studujes (sice pres tyden, ale taky se musi chodit do skoly a obcas se musi jet taky domu)
Muze-li se neco pokazit, tak se to taky pokazi.
Maty.Lara
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bombul 23. 11. 2007 23:00

Maty.Lara

No tak to druhe by som ale vztahom na dialku nenazvala...ved ste v rovnakom meste cely tyzden.
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod hobitt 23. 11. 2007 23:05

Vztah na dálku většinou nemá šanci na úspěch. Přeci jenom se ti lidé vidí strašně málo a je to o ničem.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod bombul 23. 11. 2007 23:06

To sme radi, ze nam to vravi skuseny hobitt. :wink: :mrgreen:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 23. 11. 2007 23:09

hobitt píše:Vztah na dálku většinou nemá šanci na úspěch. Přeci jenom se ti lidé vidí strašně málo a je to o ničem.e/quote]

hobitte hobitte... ty jeden kluku ušatá... co to tady kecáš? :lol: :lol:
jak nemá šanci na úspěch... já zatím úspěšně provozuji s jistou slečnou vztah na dálku a je to fajn...
i když mohli by jsme se vidět častějc... ale je to fajn :D
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 11. 2007 08:33

hobitt píše:Vztah na dálku většinou nemá šanci na úspěch. Přeci jenom se ti lidé vidí strašně málo a je to o ničem.e/quote]
Kolik si měl vztahů na dálku? :wink:
anonymni

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 24. 11. 2007 08:34

Koudak: spíš takhle => hobitte kolik si měl vztahů? :lol: :mrgreen:
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 24. 11. 2007 21:04

LukasKoudak píše:
hobitt píše:Vztah na dálku většinou nemá šanci na úspěch. Přeci jenom se ti lidé vidí strašně málo a je to o ničem.e/quote]Kolik si měl vztahů na dálku? :wink:-/quote]

dva. a vždy nás rozdělila dálka. Tím ovšem netvrdím, že nejsou lidé, kterým to vyhovuje.
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod anonymni 24. 11. 2007 21:16

Co si představuješ pod pojmem ,,dálka,, ?
anonymni

Předchozí stránkaDalší stránka