Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod peacemaker 10. 11. 2005 14:56

kodl píše:Peacemaker: Nestras! :cry:

bohužel nestraším ...... to straší život ..... jako někomu to samozřejmě může klapat, ale to bude tak 5% těch, co to někdy zkusili.....a potom, až se ti partneři nějak slezou dohromady, tak je otázka, jestli budou umět spolu žít ...
peacemaker
Čtenář

Odeslat příspěvekod Anonymni 10. 11. 2005 16:18

Fido+ píše:
2Pix píše:1. mesic : "milacku moc te miluju a chybis mi"
2. mesic : "milacku moc te miluju, chybis mi, je tu cimdal tim prace"
3. mesic : ....

Tohle je myslim dokonale presny a vystizny.

svata pravda, a tady nekteri neveri... vztah na dalku je vykon a i dlouhodoby vtah muze skoncit, sam sem ted ve fazi zloducha... netesi me to ale srdci neporucis... :hm
Anonymni

Odeslat příspěvekod kodl 10. 11. 2005 18:04

Nerikam ze neverim, ale porad doufam... Ono mi ani nic jineho ted nezbyva, ze... :( Ale mozna je to u me neco jineho. Jsme od sebe sice 7500km, ale jsme kazdej den ve styku (ICQ, Skype...) Ale trosku tesnejsiho kontaktu bych ocenil...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod peacemaker 10. 11. 2005 19:34

je taky otázkou, jestli došlo k odloučení během existujícího vztahu - což se podle mě přežít dá, protože se už něco mezi těmi partnery vytvořilo ..... a nebo je to klasický vztah na dálku ...... na dálku se poznali a na dálku žijou .... to pak jde těžko
peacemaker
Čtenář

Odeslat příspěvekod Návštěvník 14. 11. 2005 14:48

nezalezi na vzdalenosti, ale na lidech...
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 14. 11. 2005 16:10

Anonymni: Konecne trosku pozitivni nazor. :tleskani

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 28. 11. 2005 16:36

oki no tak sem to roztrhl, takze i 6 lety vztah muze skoncit behem dvou mesicu pokud nastane vidina dlouhodobeho odlouceni... :hm
Anonymni

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 28. 11. 2005 20:31

Zalezi na komunikaci... je snazsi upevnovat vztahy, kdyz se vidate casteji... je snazsi upevnovat vztahy, kdyz spolu neco prozivate...

nestaci do smsky jen napsat ze nekoho objimam, pokud ho nedrzim v naruci... nestaci jen slyset hlas ze sluchatka... nestaci... to je jen komunikace na dalku, ale ve skutecnosti tomu druhemu nejsem nablizku a on to muze zrovna potrebovat.

Nikdy jsem vztah na dalku nemel. Mozna nekdy mit budu, ale bojim se, ze to nevydrzi... kdyz nekoho miluju, tak naplno...

Dokazal bych asi v poho snest rok odlouceni (kvuli praci a tak), ale trvale bych takovy vztah nechtel. I kdyz.... treba me nekdo jednou prinuti zmenit nazor :)))

taky je dulezity, aby spolu lidi i pres odlouceni ve volnych chvilich neco podnikali... na neco spolecneho se tesili... ale kdo z mladych dneska ve vztahu uvazuje tak, ze az dodelaji oba skolu, tak spolu zacnou nekde bydlet... nikdo... nebo skoro nikdo :-/

jo... a je to fakt o lidech a domluve... dneska neni problem se prestehovat...
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kodl 28. 11. 2005 21:03

-maty- píše: pokud nastane vidina dlouhodobeho odlouceni... :hm

Co si predstavujes pod pojmem dlouhodobe odlouceni?

kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod ICEBOSS 28. 11. 2005 21:13

myslim, ze mluvi o pripadu, jako jsi ty. ale vztahy nejsou rovnice, co vychazi vzdycky stejne ;)
Intel rulez everywhere and everytime!
Nepiste mi na ICQ a mejl, reste sve problemy tady, na foru!
ICEBOSS
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 30. 11. 2005 00:22

kodl píše:
-maty- píše: pokud nastane vidina dlouhodobeho odlouceni... :hm

Co si predstavujes pod pojmem dlouhodobe odlouceni?

sorry ze reaguju az ted ale chodim spis na jine forum, ale tak...
no dlouhodobe, pro nekoho to muze byt tyden, pro nekoho dva pro nekoho mesic, pro moji to byl asi tyden kdyz ho dokazala opustit, jenze stejne co sem o nem slysel tak stal stejne (povahove) za starou backoru takze zmena je zivot, necitim se spatne bo kdyby ona sama nechtela tak se mnou neni, ja ji jen dal na vedomi ze k ni neco citim a ono uz to pak slo samo, sme ted oba stastni a on ma hold smulu a musi si najit jinou, drzim mu palce :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod kodl 30. 11. 2005 10:16

Týden? :shock: Tak to jsem klinej, tady jde o měsíce.....

kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 30. 11. 2005 12:09

kodl: no pokud vydrzite mesice bez sebe tak to herzlich gratulieren :) divej, vsechno muze fungovat i na dalku pokud se neobjevi novy elemenet (ja) :) takze pokud ona ani ty nebudete premyslet nad nekym novym koho poznate tak bych nemel strach ;)
Anonymni

Odeslat příspěvekod masher 7. 12. 2005 13:23

ja chodim s babou necely rok a zacina sa rysovat ze odide v lete asi na rok za hranice, teraz studuje na vyske a vidime sa skoro kazky vikend, takze som na odlucenie truchu zvyknuty ale rok sa mi zda dost silne kafe, no uvidime...
masher

Odeslat příspěvekod elit2 7. 12. 2005 17:12

Vztah na dalku nema ve vetsine pripadu sanci na uspech.
elit2
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka