Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 12:17

ja osobne bych nezvladl, nemoh by mi stacit den dva na to abych dohnal cely tyden,...
Anonymni

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 7. 11. 2005 12:55

-maty- píše:ja osobne bych nezvladl, nemoh by mi stacit den dva na to abych dohnal cely tyden,...

A co kdyby tvoje holka studovala na vysoké škole? To je ten samý případ jako vztah na dálku, taky byste se viděli tak akorát o víkendu.
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 13:10

kolmi,: rikam ze bych to nedal... nedal bych nedal bych nedal bych to :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 7. 11. 2005 13:18

-maty- a stejně, co s ní chceš dělat každý den :o)
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 16:53

ty jako ja vim co s holkou delat kazdy den... a nemyslim jen sex... ver mi je to na nic na dalku, uz kvuli tomu krachly tri vztahy, uz nechci, diky... mam sve duvody...
Anonymni

Odeslat příspěvekod cache 7. 11. 2005 17:02

Mam vztah na dialku. Ma to tu vyhodu, ze si vazime kazdej spolocnej chvile a vychutnavame ju naplno. Sme spolu kazdy druhy vikend + kazdy predlzeny vikend (napr. minuly tyzden 4dni stale spolu - sobota az utorok).
Je vzdialena cca 260km (studuje).
Nevyhoda - telefonne ucty su dost vysoke a pocet hodin presedenych na icq tiez :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 17:15

cache: no pokud je furt s tebou na icq, tak se to da jakz takz pochopit ale pokud chodi ven atd ze ti treba nepise nebo pise ale malo tak zacnes pochybovat... ale jako ti co to vydrzi na dalku jsou pro me borci...
Anonymni

Odeslat příspěvekod cache 7. 11. 2005 17:50

-maty-: ked mas dovod jej neverit, tak ten vztah nema nijaku buducnost (ani keby bola blizsie pri tebe). Tak mi krachol predosly vztah - zacal som neverit a slo to do "kytek" (neskor som zistil ze som mal preco neverit). Ale ak ju skutocne lubis a veris jej, tak nenapisanie, ci neprezvonenie v tebe len vyvola strach, ci je v poriadku (ci sa jej daco nestalo) a nie ze ti zahyba..
Som v "dialkovom" vztahu uz 1 a 3/4 roka a stale si skvelo rozumieme a este sme sa ani raz nepohadali (ako sa vravi - nasli sme sa) :)
Můj bože, to je budoucnost! Mí rodiče, přátelé, má dívka.. Už je nikdy neuvidím.. JUPÍÍÍÍÍÍ! (Fry s1e1)
cache
Návštěvník

Odeslat příspěvekod 2Pix 7. 11. 2005 18:03

"nikdy nikomu never" ... "a jeste min sobe" :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 7. 11. 2005 18:30

cache: povedel bych ti pripad jeden, ale tak pres icq, pres SZ se mi to resit nechce a verejne taky ne
Anonymni

Odeslat příspěvekod peacemaker 9. 11. 2005 21:43

nechci nikomu kazit radost, ale to doopravdy nefunguje ...... prostě sejde z očí sejde z mysli......sám jsem prožil asi 400 km románek.....mít auto a peníze na benzín, tak snad .....
taky je otázkou, jestli se ten vztah už od začátku buduje na dálku a nebo až po nějaké době dojde k odloučení
peacemaker
Čtenář

Odeslat příspěvekod kodl 9. 11. 2005 22:30

Peacemaker: Nestras! :cry:
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod 2Pix 10. 11. 2005 01:25

AAA .. ja se ritim do uplnyho opaku :-( .. ona ode mne bydli ani ne pet minut (nestihnu ani vykourit cigaretu) .. sem do ni hotovej az po usi .. .a jeste k tomu bydli kousicek ode mne ... to je pro mne to nejhorsi .. ona bydli kousek ... :-(
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod Prochy 10. 11. 2005 02:17

kazda vec ma 2 strany mince... usetris za dopravu ;), ale uvidite si az do krku :?
IMHO pak bude zalezet, jak jste oba zarlivy ;) :D, jestli to bude takova mala valka Roseovych...
Prochy
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Fido+ 10. 11. 2005 14:33

2Pix píše:1. mesic : "milacku moc te miluju a chybis mi"
2. mesic : "milacku moc te miluju, chybis mi, je tu cimdal tim prace"
3. mesic : ....

Tohle je myslim dokonale presny a vystizny.
Fido+
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka