Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod MgX 10. 8. 2009 19:54

SuperhollymaN kamarády? Vždyť by jim prd*l rozsekal ventilátor :D
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor

Odeslat příspěvekod aquarkko 18. 11. 2009 22:35

nefunguje! sakra! :grr:
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Pamela81 12. 8. 2010 09:28

Nemají šanci, musí člověk si rozhodnout jestli „tady“ nebo „tam“….
Pamela81
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Tukatkat 23. 9. 2010 15:12

Ja na to mam celkem "stesti"... Je mozny, aby to vydrzelo, ale musibejt zajem z obou stran..
Don't trust a perfect person and don't trust a song that's flawless.
Tukatkat
Miss Páníček 2010

Odeslat příspěvekod hobitt 23. 9. 2010 21:58

Několik týdnů teď s přítelkyní provozujeme vztah na dálku, tak si dovolím pár postřehů. Naštěstí to k sobě nemáme až tak daleko něco mezi padesáti a šedesáti kilometry, vídáme se jednou za týden...

Co je super, je to, že si vůbec nelezeme na nervy, protože se vidíme málo a tak se na sebe těšíme.

Dnes jsou naštěstí mobily, Facebook, ICQ, takže jsme v kontaktu téměř denně, což je paráda. :)

Je pravda, že když jsme spolu, tak si ten den užijeme na maximum, čili si asi jen tak nezevšedníme (nebo alespoň mám takový pocit)

Navíc nemusím často vidět její matku, která mě nemá ráda a to se taky počítá :D

Na druhou stranu...

Prostě cítím, že bych s ní chtěl být častěji a více a fakt, že přes pracovní týden je to celkem nereálné je ubíjející (cesta k ní a zpět zabere tři hodiny jízdy vlakem) a když ji pár dní nevidím, jsem neskutečně nesvůj...celkem nový pocit, pravda...

Fakt, že se vždycky nějak vyhne tomu, aby přijela ke mně, mi taky na náladě nepřidá. Vždycky se z toho vykecá :(

Tím pádem veškeré své peníze utrácím za jízdenky (dobře, schovávám si na vánoční dárky a na dárky k jejím narozeninám), na které se mi nepodařilo výběhat žádnou slevu a je to dost náročné... Ale mám ji rád, tak co...lepší, než bych ty peníze prokalil...

No a samozřejmě to, že bydlí na malým městě, kde není moc kam zajít, tudíž vymyslet zajímavý program je nadlidský úkol :D takže to vidím tak, že budu dělat na rekonstrukci baráku :D to jde ruku v ruce s tím, že nejezdí ona sem

Ale i přes to všechno to je zatím krásné :)

Takže abych to shrnul...ten člověk za to musí stát a je to na jednu stranu paráda, ale na druhou nápor na psychiku, sám vím o čem mluvím. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to je pozitivní. ;)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 23. 9. 2010 22:14

== lepší jednou za týden, nežli vůbec. (?)
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod talirek 23. 9. 2010 22:17

hobitt píše:Několik týdnů teď s přítelkyní provozujeme vztah na dálku, tak si dovolím pár postřehů. Naštěstí to k sobě nemáme až tak daleko něco mezi padesáti a šedesáti kilometry, vídáme se jednou za týden...

Co je super, je to, že si vůbec nelezeme na nervy, protože se vidíme málo a tak se na sebe těšíme.

Dnes jsou naštěstí mobily, Facebook, ICQ, takže jsme v kontaktu téměř denně, což je paráda. :)

Je pravda, že když jsme spolu, tak si ten den užijeme na maximum, čili si asi jen tak nezevšedníme (nebo alespoň mám takový pocit)

Navíc nemusím často vidět její matku, která mě nemá ráda a to se taky počítá :D

Na druhou stranu...

Prostě cítím, že bych s ní chtěl být častěji a více a fakt, že přes pracovní týden je to celkem nereálné je ubíjející (cesta k ní a zpět zabere tři hodiny jízdy vlakem) a když ji pár dní nevidím, jsem neskutečně nesvůj...celkem nový pocit, pravda...

Fakt, že se vždycky nějak vyhne tomu, aby přijela ke mně, mi taky na náladě nepřidá. Vždycky se z toho vykecá :(

Tím pádem veškeré své peníze utrácím za jízdenky (dobře, schovávám si na vánoční dárky a na dárky k jejím narozeninám), na které se mi nepodařilo výběhat žádnou slevu a je to dost náročné... Ale mám ji rád, tak co...lepší, než bych ty peníze prokalil...

No a samozřejmě to, že bydlí na malým městě, kde není moc kam zajít, tudíž vymyslet zajímavý program je nadlidský úkol :D takže to vidím tak, že budu dělat na rekonstrukci baráku :D to jde ruku v ruce s tím, že nejezdí ona sem

Ale i přes to všechno to je zatím krásné :)

Takže abych to shrnul...ten člověk za to musí stát a je to na jednu stranu paráda, ale na druhou nápor na psychiku, sám vím o čem mluvím. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to je pozitivní. ;)

Abys nebyl časem zklamanej... neměl by se přizpůsobovat jen jeden, ale oba a dělat kompromisy, takhle budeš pořád ty ustupovat a časem tě to omrzí, protože když neuvidíš snahu z její strany, tak víš co... No asi jsi hodně mladej a nezkušenej, tak hodně štěstí... Jak to popisuješ, tak se mi to zdá jednostranný, já bych za svým klukem jezdila a nevymlouvala se na nic, ještě když bych věděla že moje matka ho nemusí...
talirek
Čtenář

Odeslat příspěvekod hobitt 23. 9. 2010 22:30

mtmccox2 píše:== lepší jednou za týden, nežli vůbec. (?)

To rozhodně ano.

talirek: mám to s ní v plánu probrat, tak uvidíme. Rozhodně nechci, abych se podřizoval jen já, to by mohl být celkem zásadní problém.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod trent 24. 9. 2010 10:19

Měl bys hodit řeč.
Já taky měl vztah na dálku a bylo to krásné. V okamžiku, když jsme spolu začli bydlet, šlo to do pr.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
NightWriter

Odeslat příspěvekod hobitt 24. 9. 2010 13:50

No ono to je jednou stranou krásné, ale zas mám takové pocity, že tu asi fakt není něco fér. Zkusím si s ní o tom promluvit a když na to nebude chtít přistoupit nebo to nebude fungovat, tak holt šmytec.
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sejnt 5. 10. 2010 12:41

No u mna to je 200Km.Spoznali sme sa pred 4 rokmi na nete a az pred mesiacom sme sa odvazili strenut :D aaaaa nejak to zaiskrilo :) zatial to bol kazdy vikend spolocny.Ale nebude to tak vzdy pride skuskove a menej casu :(.. Ale verim ze sa to da zvladnut. A do kazdeho vztahu sa ide z rizikom ze nevyjde.
Lekvár je produkt šialenej myšlienky ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu.[CZ] Povidla jsou produkt šílený myšlenky jak neudelat ze všech švestek slivovici.
sejnt
Čtenář

Odeslat příspěvekod mareq0 5. 10. 2010 20:51

200 km ještě jde, horší je 200 let. 8-)
Obešel já polí pět!
mareq0
Přeborník

Odeslat příspěvekod mtmccox2 5. 10. 2010 21:11

Světelných?
Jesus Christ made changes to your life. Do you want to save it?

|Yes||No|
mtmccox2
Chachumbábův

Odeslat příspěvekod hobitt 5. 10. 2010 21:44

sejnt: Bude to docela nápor na psychiku, to se připrav. ;) Držím palec, ať je vám spolu dlouho fajn. :)
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sejnt 6. 10. 2010 08:02

hobitt: diki :) Myslim ze mi pomoze moja flegmaticka povaha:P a dufam ze tvoj rozhovor dopadol dobre :).
Lekvár je produkt šialenej myšlienky ako neurobiť zo všetkých sliviek slivovicu.[CZ] Povidla jsou produkt šílený myšlenky jak neudelat ze všech švestek slivovici.
sejnt
Čtenář

Předchozí stránkaDalší stránka