Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
hobitt píše:Několik týdnů teď s přítelkyní provozujeme vztah na dálku, tak si dovolím pár postřehů. Naštěstí to k sobě nemáme až tak daleko něco mezi padesáti a šedesáti kilometry, vídáme se jednou za týden...
Co je super, je to, že si vůbec nelezeme na nervy, protože se vidíme málo a tak se na sebe těšíme.
Dnes jsou naštěstí mobily, Facebook, ICQ, takže jsme v kontaktu téměř denně, což je paráda.
Je pravda, že když jsme spolu, tak si ten den užijeme na maximum, čili si asi jen tak nezevšedníme (nebo alespoň mám takový pocit)
Navíc nemusím často vidět její matku, která mě nemá ráda a to se taky počítá
Na druhou stranu...
Prostě cítím, že bych s ní chtěl být častěji a více a fakt, že přes pracovní týden je to celkem nereálné je ubíjející (cesta k ní a zpět zabere tři hodiny jízdy vlakem) a když ji pár dní nevidím, jsem neskutečně nesvůj...celkem nový pocit, pravda...
Fakt, že se vždycky nějak vyhne tomu, aby přijela ke mně, mi taky na náladě nepřidá. Vždycky se z toho vykecá
Tím pádem veškeré své peníze utrácím za jízdenky (dobře, schovávám si na vánoční dárky a na dárky k jejím narozeninám), na které se mi nepodařilo výběhat žádnou slevu a je to dost náročné... Ale mám ji rád, tak co...lepší, než bych ty peníze prokalil...
No a samozřejmě to, že bydlí na malým městě, kde není moc kam zajít, tudíž vymyslet zajímavý program je nadlidský úkoltakže to vidím tak, že budu dělat na rekonstrukci baráku
to jde ruku v ruce s tím, že nejezdí ona sem
Ale i přes to všechno to je zatím krásné
Takže abych to shrnul...ten člověk za to musí stát a je to na jednu stranu paráda, ale na druhou nápor na psychiku, sám vím o čem mluvím. Ale když to vezmu kolem a kolem, tak to je pozitivní.
mtmccox2 píše:== lepší jednou za týden, nežli vůbec. (?)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků