muj prispevek z podobne diskuze na poradne na zive.cz

)) ..
Autor: neregistrovaný - 2D_KL, 2D_KL [84.244.94.xxx] Datum: 19.07 10:31
Titulek: Re: Dárek pro holku, kterou moc miluji
Odebírat reakce:
Odpovědět
1. mesic : "milacku moc te miluju a chybis mi"
2. mesic : "milacku moc te miluju, chybis mi, je tu cimdal tim prace"
3. mesic : "milacku vubec nestiham, miluju te"
4. mesic : "chybis mi, poznavam konecne nove lidi"
5. mesic : "jsem v dobre spolecnosti, mam tu i nove kamaradky, chybis mi"
6. mesic : "kamaradka XY mi ukazuje kouzla mesta/mest, styska se mi"
7. mesic : "poznala sem "Zorze"/"Frederika"/"Jakvese", je s nim fajn pokec, neboj jsem ti stale verna, miluju te, chybis mi"
8. mesic : "Vim, ze sme spolu dlouho nebyly, chybis mi, ale XX je hrozne fajn asi ho i miluju"
9. mesic : "Jsem uz mesic s XX, je mi s nim dobre, doufam ze sem ti moc neublizila, opatruj se, budeme kamaradi az se vratim, aaanooo?"
10.mesic : "Premyslim nad tim ze tu zustanu, Francie je tak krasna zeme a XX je na mne stale milejsi, koupil mi blablabla a ja mu taky koupila blablabla, nevadi ti ze ti to pisu ? Sme prece kamaradi"
11.mesic : "XX chce abych zustala, ja nevim, c by si udelal ty ? Kamarade"
12.mesic : "Zustavam tady, ja a XX budeme mit detatko"
Pouceni pro tebe : nebud naivni, ale pokud stale veris ze ti bude verna, kup ji neco za co nedas vic jak 500, protoze to petikilo budes schopnej ozelet a darek za vetsi cenu je IMHO blbost, darek se prece dava z lasky a ne pro "dojem velkyho bohace"
-------------------------------------
tam sice slo o to ze chtel darek pro svoji slecnu co jela pryc.. ale tak zhruba nejak fungujou vztahy na dalku

Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !