Zúčastnil se soutěže na AVManii - napsal recenzi na audio-video věc a .... dostal tričko. Kdybys četl můj podpis (před několika týdny), o soutěži bys věděl a mohl se zúčastnit taky ... tudíž mohl mít další triko
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Moje laska je tedka na rok v Japonsku, v zari se po 3 mesicich uvidime Casto se zda, ze se to neda vydrzet, ale asi to pujde. Kamos mi rikal, ze to mam jako kdyby mi kdysi odjel na vojnu dobre prirovnani. No ale v dnesni dobe skypu a icq uz to neni tak hrozne...
My life sucks, but the special effects are awesome!
If I had balls they would be bigger than yours!
Mary was only a virgin. If you don´t count anal.
Kolo je poslední vynález stvořený člověku pro radost
Majkl vP. > I kdyby všichni byli úplně ticho, tak Mark přijde a něco řekne. On něco řekne, Já chci něco říct, ale on něco řekne.. chci zas něco říct, ale on zase něco řekne
Myšpulín: Nevím mě živě moc neříká, byl jsem tam jen párkrát. Když potřebuju něco kolem PC tak se stejně zeptám v garáži, tam se nebojím že mě sjede někdo ve věku mýho syna
morganne, ja sem si toho predtim nevsim, ale jak si psala "...No ale v dnesni dobe skypu a icq uz to neni tak hrozne..." a pod tim to moje, tak to tak hezky jde za sebou
je to fake, ale myslim, si ze neco takoveho by sestrojit slo