Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod sioga 23. 7. 2009 13:44

nechapu co je na vas moc ? muj pravopis, dlouhy prispevek nebo neresitelny problem ? no mne je 24 a ji 26 takze nejsme nejaci pubertaci kteri by si jen hrali pokud to tak myslis.
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 23. 7. 2009 13:46

asi absence interpunkčních znamének...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod sioga 23. 7. 2009 13:53

njn, toho jsem si vedom :)
P.S. do kdy je mozno editovat prispevek :-D
tady nechatuji, jelikoz mi na pauze predschvaluji prispevky lini moderatori s nekolikadennim zpozdenim.
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Breaker 23. 7. 2009 14:11

sioga: Zabudni na ňu a nájdi si dievča niekde blízko. Jednoducho sa ničím netráp, nechaj toto tak a sústreď sa na svoje okolie.
#ledžendery
Breaker
DJ Nočního klubu

Odeslat příspěvekod Carismatico 23. 7. 2009 18:37

Tak přispěji taky svoji troškou do mlýna, měl jsem jeden vztah, bohužel kvůli nedostatku času jsem ho musel ukončit, byla to mladická nevyspělost, protože jsem si ani nevážil toho co ,,doma,, mám :) teď jsem poznal další novou slečnu, dálka mi ani nevadí, jsme schopni si za den poslat i 100 smsek a jsme denně v kontaktu, sice jsme se neviděli čtvrt roku, ale teď spolu razíme na hory, docela jsem zvědav, jak to mezi námi bude vypadat, ale vím jedno, že bez ní nemůžu být a zvykl jsem si na ní. A dálka mezi námi je 160 kiláků :)

Ale když to sesumarizuji, vztah na dálku vyžaduje velkou trpělivost a jak zde padlo, tak nemalé finanční náklady, ale radši někoho na dálku než holku z Prahy, fu*k
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Návštěvník

Odeslat příspěvekod aquarkko 24. 7. 2009 08:51

sioga píše:njn, toho jsem si vedom :)
P.S. do kdy je mozno editovat prispevek :-D

kdykoliv

carreaum17: sto sms denně...máte asi bohatý rodiče...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 7. 2009 09:36

100 SMS denně se dá skoro zadarmo ("flat rate"). Jen mě trochu zaráží že k sobě máte pouhých 160 km a neviděli jste se 3 měsíce. Přepravit se na tuhle vzdálenost zase nezabere tolik času a nestojí tolik peněz. Já měl kdysi slečnu daleko přes 300 km (5 hodin cesty) ale i tak jsme se viděli nejméně 3x do měsíce. Taky jsme si psali desítky SMS a hodinku až dvě denně telefonovali, ale fakt to nestačí.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod snowboarder 25. 7. 2009 16:41

carreaum:
v první řadě mě trochu zarazilo, že jste se neviděli čtvrt roku, to je spíš takové přátelství, jak s majklem rádi nazýváme "friends with benefits"

v druhé řadě mě překvapilo, že je to jen 160km, seš z Prahy, 160km je do Prahy odkudkoliv téměř kousek, protože do Prahy se dá dostat odkudkoliv (i když to zní asi divně "pražsky", ale je to tak).. měl jsem vztah Praha > Trnava a viděli jsme se jednou měsíčně :oops:

ve třetí řadě jsi mi to ale všechno vysvětlil spojením "radši vztah na dálku, než holku z prahy" :) To je naprosto pochopitelné :))
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod Slonik 25. 7. 2009 19:31

Snow: máš pravdu, že vztahy na dálku mají daleko větší tendenci v čase degradovat na to čemu já říkám "lepší kamarádství". Ale jsem přesvědčen, že tohle se člověku časem zají. Mimochodem proč ne holka z Prahy?
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod snowboarder 26. 7. 2009 19:42

Sloník: řekněme, že jsou takové "jiné" :)) A to neplatí jen o holkách, samozřejmě.
::: Vyzkoušejte aplikaci SuperFórum pro Android http://goo.gl/3OyV6 :::
snowboarder
SuperDatel 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 27. 7. 2009 08:13

Koukám, vy o pražských holkách mluvíte podobně, jako já o karvinských. V Praze se najdou i fajn holky, vím, o čem mluvím. ;) A řekl bych, že jich bude více procent, než v KA. ;)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Odeslat příspěvekod sioga 27. 7. 2009 10:04

tak zalozte tema "holky trochu jine aneb prazacky"
sioga
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 7. 2009 14:21

snowboarder: "tak trochu jiná restaurace" byl slogan McDonalds, ač tento podnik nemá s restaurací a potažmo jídlem nic společného.

Možná mám jen deformovaný pohled tím, že žiju v Praze, ale nic špatného na nich nevidím.
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod SuperhollymaN 28. 7. 2009 11:06

Snow má pravdu, já se teď rozešel z jednou holkou od kolína a ona mi taky vždycky tvrdila že my pražáci sme jiný... a měla pravdu, že ty lidi z prahy sou takový, jak to říct, volnější co se týče vztahů :-))
A bude hůř...
SuperhollymaN
Sexoš Fároš 2009

Odeslat příspěvekod hobitt 28. 7. 2009 12:45

SuperhollymaN píše:a měla pravdu, že ty lidi z prahy sou takový, jak to říct, volnější co se týče vztahů :-))

Nejste sami. U nás je to to samý :))
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka