Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod kodl 8. 12. 2005 12:02

-maty- Jestli budes ten rusivej element u me, tak te rozbiju hubu :x Ba ne, stejne bych nicemu nepomohl. Proste bud to vyjde nebo ne. Uvidime...
Jsem z Plzně, tak hádejte co piju ...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod christian 8. 12. 2005 12:11

Ja si myslim ze takovejhle vztah nemuze fungovat..
die('Hacking attempt');

Kdo se chce zapojit do alpha testu nové verze aplikace SuperFórum pro Android, napište mi soukromou zprávu.
christian
Přeborník

Odeslat příspěvekod Anonymni 8. 12. 2005 13:34

kodl: nebudu, uz mam svoji a sem s ni stastny, hlavne bude stejne zalezet na ni, treba ste idealni par a vydrzi vam to, preju ti to, ja jsem spokojen a nechci menit :)
Anonymni

Odeslat příspěvekod kodl 8. 12. 2005 13:47

-maty- Samozrejme to by mysleno v nadsazce

Christian: Nemohu rict nic jineho, nez Uvidime...

"Může se vám to nelíbit, můžete s tím nesouhlasit… ale to je tak asi všechno, co s tím můžete dělat." Jára Cimrman
kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod kodl 4. 1. 2006 22:45

Vážení přátelé, nekecali jste. Bohužel :cry:
Nebudu počítat po jaké době. Našla si jiné přátele, chce zůstat... A nenadělám nic...

Ale abych nebyl hnusný. Nebyl to klasický vztah, jak se o něm mluví - spíše o něco víc než nejlepší přátelé. Jen nyní bez vidiny "něčeho víc"

kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod btw 13. 1. 2006 01:19

Heh, no já chodil s holkou skoro 4 roky, z toho ten poslední nás dělí cca 1700 km a viděli jsme se 3x vždy cca na týden. Naposledy teď na Vánoce a ukončili jsme to.. :?
Naposledy upravil btw dne 23. 3. 2006 20:14, celkově upraveno 1
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Návštěvník

Odeslat příspěvekod hihi 13. 1. 2006 22:31

Já takovej vztah mám už 4 roky a zatím bezproblému, možná je to tím že si hodně duvěřujeme, vidíme se tak 2x za 14 dní!!!Sme od sebe asi tak 250Km!!!Takovýhle vtahy spíš záleží ná lásce k tomu druhýmu a ne na dálce!!! :D
hihi

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 14. 1. 2006 00:04

hihi píše:Já takovej vztah mám už 4 roky a zatím bezproblému, možná je to tím že si hodně duvěřujeme, vidíme se tak 2x za 14 dní!!!Sme od sebe asi tak 250Km!!!Takovýhle vtahy spíš záleží ná lásce k tomu druhýmu a ne na dálce!!! :Dr/quote]

Ty jo, tak to cením. BRAVO! Jen tak dále. Jsem rád, že tu nejsem sám takovej :-)
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 1. 2006 01:16

Hihi: Proč s tebou tak bezvýhradně souhlasím ....
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Expert

Odeslat příspěvekod kodl 14. 1. 2006 10:05

hihi píše:Sme od sebe asi tak 250Km!!!Takovýhle vtahy spíš záleží ná lásce k tomu druhýmu a ne na dálce!!! :D-/quote]

Jenže 250km není vzdálenost. To je otázka 2,5hod v autě. Když to je (bylo) 7500km, tak je to trošku o něčem jiném....
Ale jinak přeju hodně štěstí.

kodl
Přeborník

Odeslat příspěvekod Matik 11. 8. 2007 10:10

Vztah na dálku se dá provozovat jen po určitou dobu a to je ště za předpokladu, že se z toho stane vztah na blízko (přestěhují se k sobě atp.) Jinak nedoporučuji.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Matik
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Driver 11. 8. 2007 13:13

hihi: Tobě fakt gratuluju a zároveň ti hrozně závidím

Já jsem vztah na dálku neměl (a nebyl jsem to já, kdo to nechtěl zkusit...), ale myslím si, že pokud se ti dva fakt milují, tak nějaká dálka není problém. U mě to konkrétně bylo asi 280 km a ona nechtěla :(... Ale neudělám nic :(

Fakt moc fandím a držím palce vám, komu takový vztah vyšel a važte si toho!
Das Auto
Driver
Návštěvník

Odeslat příspěvekod bombul 11. 8. 2007 18:09

no vzhladom na to ze som nieco podobne este nevyskusala nemozem hodnotit, ale myslim si ze vseobecne je vzdialenost lasky nepriatel takze cest vynimkam :wink:
Admin na pauze
bombul
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod aquarkko 13. 8. 2007 16:11

Taky si (satanužel :( ) myslím, že to nefunguje...
Think for your fucking yourself. (Mark Barney Greenway)
aquarkko
Legenda

Odeslat příspěvekod michee 13. 8. 2007 16:15

Já mám něco jako vztah na dálku - já v Brně on v Ústí n/Orl a vídáme se ca 1 týdně - někdy to nevýjde tak jednou za 14 dní a funguje nám to už dost dlouho....hodně dlouho....mě vyhovuje ho nevidět každý den, jemu taky (občas remcá, ale co nadělá), takže díky tomu nám to víceméně klape.
Kick the baboon....
michee
Nadšenec

Předchozí stránkaDalší stránka