Vztah na dálku

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod k-o-l-m-i 17. 7. 2005 18:43

"Provozujete" vztah na dálku? Myslíte si, že takové vztahy mají šanci? Jaká byla největší vzdálenost od osoby, se kterou jste chodili?
Život je plný nejasností...
k-o-l-m-i
Návštěvník

Odeslat příspěvekod paveld 17. 7. 2005 18:59

ja mozna tak nejak zacinam, ale nezda se mi to nerealny. zalezi na tech dvou lidech kolik jsou schopny do toho dat.
BMW E30 316i -> BMW E36 320i :-)
paveld
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Odin-20 17. 7. 2005 19:03

Dost nereálná věc si myslim ... Jsem z Prahy a max bych bral nějakou slečnu, která by byla nejhůř z okolí Prahy. Ne že bych teda nějakou hladal :D
Odin-20
Návštěvník

Odeslat příspěvekod adamek.jan 17. 7. 2005 19:51

Par jsem jich mel a neni to dobra vec! Nejtezsi je po delsi dobe zustat verny; problem je taky ten, ze si zvykly na zivot bez partnerky (partneri by se myslim meli doplnovat), a proto Ti je se da rict "jedno jestli s Tebou je, nebo neni". Ono jeste taky zalezi na tom, co je to "dalka"!
adamek.jan
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 7. 2005 00:07

Ja na to mel vzdycky smulu. Kdyz me nejaka zaujala, byla vzdycky z daleka. A stavalo se mi celkem bezne, ze jsem se treba v Pardubicich seznamil s holkou z Budejovic.
Vzdalenosti byly ruzne. Od asi 100 km do asi 1500 km (Amsterdam).

Vetsinou takovy vztah moc dlouho nevydrzel. Da se rict ze neprimo umerne vzdalenosti. Kdyz to bylo bliz, vydrzel delsi dobu a naopak. Napr. v Amsterdamu jsem byl vsehovsudy 2x a ona tady 3x. Prece jen to zabere spousty casu a stoji hromadu penez.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod kubakod 18. 7. 2005 07:59

Tak ja to mam 6.5 km a je to pohoda, sme spolu furt :-)
Problem teprve prijde. Za mesic odjizdi ma mila sluzebne do Nizozemska, kde bude nejmene 3-4 mesice. Nastesti asi 2x prijede a nejmin 2x za ni zajedu ja, kdyz to pujde, ale i tak se strasne netesim! Ne ze bych mel strach z toho, ze budem nekdo neverny, ale bude se me strasne styskat :-(
kubakod
Návštěvník

Odeslat příspěvekod S-Tony 18. 7. 2005 10:05

Znám pár lidí co měli vztah na dálku. Většinou kvůli škole v jiném městě a vydrželo jimt o maximálně půl roku. Pak láska vyprchala.
Tady platí staré čeké pořekadlo: "Sejde z očí, sejde z mysli."
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Přeborník

Odeslat příspěvekod AndrewJ 18. 7. 2005 10:50

můj kamrád úspěšně provozoval vztah na dálku asi 4 roky, co studoval v americe... byl tady akorát 2 měsíce v létě a ona měsíc tam v zimě... a teď už je rok zpátky a ok...
AndrewJ
Přeborník

Odeslat příspěvekod Master74 18. 7. 2005 11:11

Seznamil jsem se s jednou Slovandou,ale pote co jsme se rozdelili tak to nemelo cenu a ukoncili jsme to...
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod djlooper 18. 7. 2005 11:37

Master74 píše:Seznamil jsem se s jednou Slovandou,ale pote co jsme se rozdelili tak to nemelo cenu a ukoncili jsme to...

Nechci rýpat, ale to rozdělení mělo na ten vztah vliv? :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Nadšenec

Odeslat příspěvekod bigdoc 18. 7. 2005 11:53

Na dálku jsem nikdy nechodila - myslím, že to nejde. Určité odloučení dvou zamilovaných osob může existovat a taky se často vyskytne, prostě někdo musí odjet na studium, na stáž, jinde pracuje, ale je to tak na pár měsíců. Jinak se ten vztah rozjede.
bigdoc
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Master74 18. 7. 2005 11:57

djlooper píše:
Master74 píše:Seznamil jsem se s jednou Slovandou,ale pote co jsme se rozdelili tak to nemelo cenu a ukoncili jsme to...

Nechci rýpat, ale to rozdělení mělo na ten vztah vliv? :D /quote]

No kdyby nemelo,tak to sem nepisu a zijem stastne az do ted :D
Proste to nemelo cenu,videl bych ji hrozne malo,kazdy jsme meli praci a znate to,za chvili vas to zacne ****,potrebujete nekoho vedle sebe,ona nekolikset km pryc-nevera etc. na svete je spoustu bab,takze no problemo :wink:
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Nadšenec

Odeslat příspěvekod ewing 18. 7. 2005 11:59

Ja som chodil so zenskou co byvala asi 150km daleko. Ale bolo to v pohode kedze tu studovala a byvala na intraku :)
pol roka nam to vydrzalo a vzdialenost v tom vobec nehrala ulohu. Laska hory prenasa ;)
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fido+ 18. 7. 2005 13:22

No jo ale to je jina situace. Kdybys mel jet na kazdou schuzku tech 150 km tak by to asi vypadalo jinak.
Fido+
Nadšenec

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 18. 7. 2005 15:01

Myslim ze to neni problem, pokud to neni dalka treba jako AS-Zlin
ale myslim ze pro me by to problem nebyl
Navic takove vztahy vetsinou vydrzi dele :)
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Přeborník

Další stránka