Navštívili byste se svým problémem psychologa, psychiatra?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod iwigirl 15. 9. 2005 21:29

a:no tak rozhodne je lepsi mit moznost se obratit na "sve"..Proto se ptam.
iwigirl
VIP uživatelka

Odeslat příspěvekod kosch 15. 9. 2005 21:44

adams píše:Myslím že by to prospělo minimálně polovině pravidelných návštěvníků fór.. Podívejte se do top ten přispěvatelů téhle skupiny (autorevue, doupe, zive, pauza), a patří tam všichni.p/quote]

tak za TOP 10 přispěvatelů AR bych se postavil, řekl bych, že jsou celkem normální včetně mé maličkosti :-)
The universe never did make sense; I suspect it was built on government contract.
Robert A. Heinlein
kosch
Nadšenec

Odeslat příspěvekod SystemSecurity 15. 9. 2005 21:54

iwigirl píše:System: necetla jsem to cele, takze snad se nebudu opakovat,ale: ty nemas nejake dobre kamarady nebo zname?co rodice?urcite na ten problem nejsi sam..

Mám:
dobré kamarády,
známé,
rodiče.

:idea:
This world(war) sucks! :-)
SystemSecurity
Čtenář

Odeslat příspěvekod Malkovich 7. 10. 2005 20:48

To tak,aby se mi nějakej učenej trouba hrabal v soukromí.
Stačí,že máme dost zvědavou sousedku.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod homomorfismus 7. 10. 2005 21:22

tam nejde o to, že by před tebou ten učenej trouba seděl a byl zvědavostí celej bez sebe, jaký parádní špeky z tvýho soukromí se dozví, aby se nad nimi večer společně s manželkou mohli bavit

// mbing : poslední příspěvek nemusíte citovat.
homomorfismus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Malkovich 7. 10. 2005 21:49

Tady nejde o to co ze mě vytáhne.Vzhledem k mému zaměstnání
jsem pár psychologů poznal,upozorňuji,že čistě pracovně.Jo a dva na vojně.To se ještě chodilo na dva roky a vojna byla vojnou a ne lázněmi. Ale tak podivný lidi jako jsou tyhle šťouralové lidskejch duší
to se jen tak nevidí.Ale beru to,že některým lidem,třeba drogově závisým mohou pomoc.
1.CPU AMD Athlon 64 3700+ ,Gigabyte GA-K8N Ultra-9,Gigabyte GF9600GT
Case Gigabyte AURORA ,Seagate 80+500GB ,LCD monitor LG L245WP-BN, 24" 1920x1200 full HDMI,Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS,Logitech Z-2300 2.1 200W RMS, THX, DVD±R LG GSA
Malkovich
Nadšenec

Odeslat příspěvekod Fallen(smazano) 20. 12. 2005 16:31

..šel jsem k psycholožce...s vážným problémem...nevěděl sem co mě čeká....to co mi řekla...mě zklamalo..nic co bych nevěděl sám...odbyla mě..?..je třeba si doktora vybírat..
GUMO
Fallen(smazano)
Čtenář

Odeslat příspěvekod ES0 kteremu se nechce pri 20. 12. 2005 16:41

ja jsem psycholog samouk, kdyztak se mi sverte:-)), beru 500kc za hodinu
ES0 kteremu se nechce pri

Odeslat příspěvekod a 20. 12. 2005 17:33

eso: nejake konzultacie by sa mi teraz pred vianocami hodili :) kedy mas strankove hodiny? :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 20. 12. 2005 17:40

ja dlouhodbe chodil k psycholozce :-) .. kdyz sem ji vohnul tak mne to prestalo bavit ...

k psychiatrovy sem chodil asi dva roky .. potom co sem mu to tam rostriskal .. tak mi rekl ze sem zdravej .. a mohl sem jit :-)
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 20. 12. 2005 18:50

2Pix: hele, ze ty pises z nejakej polstrovanej liecebne ;)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 20. 12. 2005 19:21

ze vahas :-D ... tadyhleto misto mi to lecebnu tezce pripomina :-) ...
Ďžojn dhe ármy of kočičkas a čičintas.. džojn dhe bradrhůd.. ól jů nýd is tu konvert jour avatar tu a kočička ór čičinta.. Kočičkas and Čičintas strajks bek.. Kočičkas and Čičintas růls dhe vórd .. end ví vil strajk on dhe ívl činčilás end kil dhem ól !
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod a 20. 12. 2005 20:35

2Pix: a nemate tak este volne? ja by som si tam na par dni potreboval zajst oddychnut :)
a
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod 2Pix 20. 12. 2005 20:39

stav se .. prasky a kava dle libosti :-) ...
2Pix
Přeborník

Odeslat příspěvekod ES0 22. 12. 2005 20:20

a píše:eso: nejake konzultacie by sa mi teraz pred vianocami hodili :) kedy mas strankove hodiny? :)

kdykoli, budeme resit tak dlouho dokud budes mit penize :)
Nachystejte uzenáče, na snídani jsem zpátky!
RED DWARF RULEZZZZ!!!
ES0
Přeborník

Předchozí stránkaDalší stránka