[quote="dr.miša";"nemít ve zvyku mluvit o svém problému s někým jiným" je nejobvyklejší výhrada, proč terapeuta nenavštívit.n/quote]
Ja jsem to ve svem prispevku nenapsala dost vystizne, ale ja vim, jaky je rozdil mezi psychologem a psychiatrem. Rikam, ze nikdy nerikej nikdy, tak treba mne nekdy bude hodne ouvej, ze pomoc psychologa vyhledam. Myslim si, ze je lepsi se sverit nekomu cizimu, nestrannymu /navic odbornikovi/, nez nekde kamaradce u kafe, ktera jeste z meho nestesti bude mit skodolibou radost. Ja mam problem s autoritami, takze bych horko tezko hledala psychologa, ktery by mi "sedl". Ziju trochu nestandardni zivot a dost spatne by se mne poslouchaly rady nejakeho psychologa, ktery by me tlacil do nejakych "norem" /ktere by si samozrejme nastavil podle sebe/. Asi bych se v pulce seance sebrala a odesla, protoze by to bylo oboustranne utrpeni....
Znami, kteri meli chut me tlacit do tech "norem", tak s nimi jsem se uz davno bez jakekoliv nostalgie velice rychle rozloucila, takze s psychologem, ktery by mi vadil, bych se uz tuplem neparala....
Takze to je mozna u me ten nejhlavnejsi duvod, proc jsem ho jeste nenavstivila, ze by mi proste nevyhovoval...