Dix_ píše:Já mám schůzku teď ve středu a abych se za ní dostal,tak budu mít půjčené auto za 660 Kč na den,ještě pak musím doplnit nádrž,naštěstí nemám poplatek za kilometr. m/quote]
A kampak za ní až pojedeš?
Moderátor: Moderátoři Pauza.cz
Dix_ píše:Já mám schůzku teď ve středu a abych se za ní dostal,tak budu mít půjčené auto za 660 Kč na den,ještě pak musím doplnit nádrž,naštěstí nemám poplatek za kilometr. m/quote]
Kamilok píše:Já kvůli své lásce přestal chodit do školy, no chodil jsem, ale strašně málo, jenom proto, abych jí mohl 15 minut vidět (i když jsem s ní nemluvil) tak jsem schválně kvůli tomu nešel do školy, abych s ní mohl jet v autobuse. Nikdy jsem jí neoslovil a strašně mě to štvalo.
Výsledek byl ten, že mě vyhodili ze 2 škol a lásku jsem stejně nikdy ani neoslovil, ale ta zamilovanost to byla velice krásná věc, že to možná i za to stálo. /quote]
gofry píše:ewing: nejde o to, co BY SI urobil, ale co SI urobil. Ak si sa pod vlak hodit chcel, ale nehodil si sa, tak si to NEurobil
kolmi píše:Dix_ píše:Já mám schůzku teď ve středu a abych se za ní dostal,tak budu mít půjčené auto za 660 Kč na den,ještě pak musím doplnit nádrž,naštěstí nemám poplatek za kilometr. m/quote]
A kampak za ní až pojedeš?
- Dix_
- Návštěvník
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků