Zdravím,
v minulosti jsem pracoval pro jistou agenturu. Nechci jmenovat, ale měl jsem prostě cca. přes 500 holek přes postel. Moje aktivita byla nejvyšší v době 2014 až 2019. Za těch cca. 5 let jsme skutečně měl více jak 500 holek přes postel.
Mnozí mi napíšou "ty vole buď rád užil sis..." bohužel za poslední dva roky, co bydlím sám jsem nedokázal navázat na normální vztah.
Bydlím sám v rodinném domě. Zkoušel jsem stesti.cz cca. 2 roky jsem tam měl účet, ale vždy když jsem se s partnerkou bavil a přiznal jsem ji svou minulost okamžitě ztratila zájem. Jsem člověk, co je založen na upřímnosti a nechci nic tajit. Samozřejmě mohu zatajovat, ale rád bych aby mně dotyčná opravdu poznala.
Chci se zeptat zda to tajit? Nebo vůbec o tom nemluvit? Minulost se stejně nezmění ne? Nejsem promiskuitní a za poslední rok jsem neměl pohlavní styk. Nicméně v minulosti jsem za peníze spal s extrémním množstím holek 18+ až 65+. Sytím se za to a byl jsem prostě mladý člověk.
Nicméně rád bych založil i rodinu, ale prostě po téhle zkušenosti mám někdy pocit, že jsem ******, laciný člověk, co je promiskuitní a měl tolik žen/dívek/holek, že už nemam reálnou možnost se ani seznámit, co jsme udělal.
Nevím prostě jestli je lepší zatloukat, zatloukat, zatloukat a nebo říst prostě pravdu, ale kdo by chtěl člověka jenž měl sex s více jak 500 ženama?