Ahoj,
bohužel zase já, ten bídný nešťastník

. Takže vyhlídl jsem si holku. přidal jsem si jí na facebooku, protože měla hodně společných přátel a byla samosřejmě krásná

. Začali jsme si psát. Nejdřív odkud se známe. Pak mě pochválila za jednu činnost, kterou dělám (nebudu říkat přesně co). Ona mě při ní totiž viděla. Psali jsme si hezky o všem atd. a pak se mě zeptala jestli jí něco nedám (znovu nebudu říkat co, protože chci aby to bylo trochu anonymní). Ta věc je spotřební, mám těch věcí doma dost a nemusela by platit. Napsala, že prý za to budu chtít peníze

. Tak jsem řekl, že rozhodně ne. Tak jsem navrhl, že by bylo dobré se sejít a že bych jí ten předmět dal. odpověděla: "to jo." ona řekla, že by rovnou mohla ukázat její oblíbenou činnost. Pak řekla kde bydlí a ještě napsala, že se jí leknu, až si dáme sraz. Já jí řekl, že se jí neleknu

. Pak jsme zase psali a kecali o všem možném. Ona mi psala, že v pátek nemůže, že udělala průser. A pak dodala, že přeci nechci jít s někajou holkou co udělala průser. Já že jo. Pak druhý den jsem jí zase napsal. Ona musela něco důležitýho zařídit a napsal jsem ať mi napíše až tu bude. Napsala

(moc holek mi tohle neudělá, že když jdou pryč se záminkou toho, že jdou něco dělat, tak se většinou neozvou.). Smazala si profilovku a já se ptal proč to udělala tak se mě zeptala jestli mi to vadí. Odpověděl jsem že jo, protože jí to tam slušelo. Pak mi nevím proč poslala prinstcreen počtu našich zpráv

a já bych řekl, že to je docela dost za těch několik dní. Později při nějaké debatě o něčem jsem řekl, že by mi vadilo, kdyby zítra na facebooku nebyla, protože se mi s ní hezky píše. O: Ty chceš abych byla na facebooku? Ona poděkovala a na totéž jsem se zeptal: Tobě se mnou taky ne? O: jojo

(je to dobré znamení, že ano?).Pak jsem nepochopil něco tak jsem říkal, že jsem blbej a ona že nejsem

. No a pak jsme se domlouvali na termínu. Pondělí? nemá čas. úterý nemá čas... středa vůbec nemá čas.. čt......... mno a až najednou jeden den by měla. Tak jsem se zeptal kde bude sraz a ona že neví tak jsem navrhl jedno místo a ona: kdy prý řekla že se sejdeme? Odpověděl jsem že neřekla. Zeptal jsem se kdy řekne , že jo, jakože se potom sejdeme (jako, že to povolí ten sraz a přijde

něco v tom smyslu). Ona: až se rozmyslím. Já: dáš vědět? Odpověděla: Možná (Co to znamená v holčičí řeči?). Jo a ještě na závěr... Něco mi řekla. Nebyla to úplně urážka ale někoho by to mohlo urazit (myšleno mojí osobu). Mě to ale vůbec nenaštvalo a nebyla to urážka spíše nevhodné nazvání mé osoby

a pak se z ničeho nic asi po 6 minutách omluvila

i když jsem nejevil v následujících zprávách známky uražení nebo tak. Docela mě překvapilo, že se za tohle omlouvá. Potom se zeptala jestli mám tu práci hotovou (jako by si chtěla psát, co myslíte?) Já totiž dělal práci do školy.
Ještě jsem si teď vzpomněl, že jsem něco celkem vtipného napsal a napsala, že jsem jí pěkně rozesmál

. Takže další bod navíc ne?

Otázka tedy zní: Mám u ní šanci? Zatím myslím šanci s ní jít ven. Pak si myslím, že bych snad zabodoval venku, když bych s ní tedy byl a viděla by mě jak vypadám, chovám se atd. Jak velkou šanci podle Vás mám?
Předem děkuji za přečtení. Díky za pomoc a omluvte můj přihlouplý a zoufalý dotaz

. Už několik holek mě dost zklamalo a já litoval mého snažení. Nechci aby se to opakovalo. Popř. bych ocenil nějaké rady. Nejvíce mě štvou holky u kterých se snažím a ve finále pár kroků před schůzkou řeknou, že nemají čas. V tomhle případě to na mě zapůsobilo, že ještě neví a myslí si že jsem fajn a pěkně si píšeme. A snad si rozmyslí, jestli se mnou ven půjde nebo ne. Já to maskuju zatím za tím předmětem co ona chce

. Pak vlastně řekla, že si ho vezme (ukradne

) ze školy. Mno ode mě by ho měla zadarmo a třeba by z toho bylo něco víc.
Přeji hezký den

.