Jak na to? Balit "na ulici" nebo na internetu?

A také rodina, těhotenství, děti, dospívání

Moderátor: Moderátoři Pauza.cz

Odeslat příspěvekod Jack111 30. 9. 2014 19:45

Clovece ty mas ale smulu. Narodit se jako nestarnouci zenska, mel bys dobrej zivot :-D
Jack111
Přeborník

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 10. 2014 05:52

ono je tych mojich pripadov zo zlym odhadom veku viac.
Ked som zacal pracovat v 18rokoch vo firme co mala vratnicu, tak rano pustali dnu len ludi na zaklade preukazu. pri odchode uz nie. ja ked som odchadzal, tak na mna vratnik nakrical, ze chlapce ako som sa tam dostal.
Na odvode tak isto krical, ze tam nemam co hladat. Ani som mu nestihol ukazat povolavaci rozkaz.
ale ked som vyzeral tak mlado, 2 krat som dostal odklad a potom neodvedeny. To bolo posledne roky ked sa este na vojnu chodilo, ale len nakratko, ked uz vsetkych nebrali, tak ako kedysi.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 10. 2014 12:05

No vidiš, já to mám naopak. Už na základce v nějakých 13 letech mě prosili deváťáci, ať jim zajdu pro cigára, jim je neprodali. Mě ano. Možná tomu pomohlo to, že už v někdy v té době jsem si začal holit vousy, spousta kamarádů nemusí ani teď, třeba jen nednou za měsíc. Hodně lidí mi tipuje víc. Postupem času se to ale srovnalo.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kniter 2. 10. 2014 18:05

najviac ma nahnevalo, ked po jednom kratkom stretnuti po ktorom si nechcela uz somnou pisat, som sa dozvedel od znamych, ze podla nej vyzeram ako chlapcek, a pritom som bol od nej o 3 roky starsi. To co je vo vnutri mna, sa ani nepokusala zistovat. Pritom ked sme si pisali predtym, nic proti mne nemala.
Zena s takymi vysokymi narokmi si slusneho muza nenajde. Len nejakeho na sex. Aj ked bude vydata, tak je dost mozne, ze jej bude vselico vadit a manzelstvo nebude stastne. Takych zien je v poslednej dobe vela. Tato doba ich tak vychovala.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod brzdil987 12. 11. 2014 23:51

Ahoj. Myslim si ze je to lepsi balit na ulici. Na netu neni ten osobni kontakt, ktery naznaci ze je treba o ni usilovat. Jinak me taky lidi tipujou o 5 let min.
brzdil987
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 11. 2014 19:01

Mne typuju aj o 15 menej.

Kniter
Návštěvník

Odeslat příspěvekod miropiro 23. 11. 2014 10:10

Taky jsem zkoušel internetové seznamky - podal jsem si na Lidech inzerát, dvakrát a pokaždé nějaká odpověď přišla. Ale nebylo to ono.

Nakonec vyšlo něco úplně jiného - vyplatilo se mi jet na akci "Prázdniny s Brontosaurem" pořádáný základním článkem Zeměchvály v Jeseníkách s názvem "Vypluj a leť".
O tom, že Brontosaurus je, jsem věděl, ale že dělají tábory pro mládež, to jsem nevěděl až do letošního května / června.
Akce to byla perfektní - zamakal jsem si v přírodě při čištění studánek, poznal jsem zajímavý kout naší země a také moc fajn lidi. S jednou účastnící mne už bude navždy pojit krásné přátelství (takové, že kdykoliv ji potkám na univerzitě, okamžitě se obejmeme a zaříme radostí), s jinou účastnicí mne potom pojí krásný vztah. Ten sice nevznikl ihned při táboře a zjistili jsme, že máme k sobě blízko až během srpna, ale i tak...tento víkend jsou to tři měsíce, co jsme spolu.

Pokud by někdo chtěl vědět více o samotné akci, co jsem všechno zažil, tak tímto článkem začíná mé vyprávění.
Mrtvole je naprosto fuk, kdo tu válku nakonec vyhraje! - Yossarian Yossarian
miropiro
Čtenář

Předchozí stránka