seterwohipikule píše:Vztah můžeš mít i bez manželství. Přináší to jisté nevýhody, to ano. ...Kniter by chtěl?

u mna je skor problem, ze mi tipuju 22 rokov, ked k nam pride niekto novy. Ja by som bral aj 18ky, ale tie ked zistia ze mam 34, tak daju spiatocku. Niektori su trosku blbi. Pytaju preukazy odomna, ked som chcel flasu vina kupit niekomu k narodkam. To bolo davnejsie. Ked som mal 28 rokov tak ma vypoklonkovali z T-Mobilu. Ked som povedal, ze uz som mal davno 18, tak ze mam doniest potvrdenie inkasa. Kedze inkasa neplatim, vybavil som si pausal po telefone kurierom.
v obchodoch mi dochodkine predavacky tikaju.
obzeraju sa za mnou skolacky. Rovesnicky si myslia, ze by som pri nich vyzeral ako ich mladsi brat.
pisal som si cez zoznamky s aj 50 dievcatami, ale ked som dal neskor foto, tak pisanie skoncilo. Ked som dal na zoznamko foto. nereagovala na moje vyzvy ziadna. Jedna s ktorou som si davnejsie dohodol stretko sa kvoli mne pekne obliekla, natesena vybehla z domu ale ked ma zbadala, povedala, ze musi nutne ist k babke.
Niektore zo slusnosti to stretko strpeli od zaciatku sa nechceli somnou rozpravat a potom si uz nechceli pisat. Mladsie studentky ma uz same oslovili. Posledne 2 roky uz taky velky problem nemam, ale problem s odhadom veku este nieje uplne odstraneny. Su aj ludia co mi odhaduju spravny vek, ale nieje ich vela. vacsinou su to mladsi.
ved nehryziem, nefajcim, nepijem, nehram automaty, nechodim do krcmi ani na diskoteky, nenadavam, nemam piercing, nemam tetovanie, kohuta na hlave, viem vselico opravit, navarim, ozehlim, opatrim deti rodine, niesom nezamestnany, majetok spominat nechcem, zlatokopku nechcem, ani ziadnu punkrockerku, fajciarku, vymalovanu barbinu.
Vela hladajucich zien na zoznamkach, ktore niesu fake su na tej zoznamke aj 5 rokov a stale hladaju. Na inej zoznamke maju tu istu fotku a v popise ze nikoho nechcu. Ine hladaju idealneho muza, princa z rozpravky. Takeho tazko najdu.
zoznamka moze pomoct, su pripady kedy to vyslo v hladani partnera, ale nechat si to ako jedinu moznost hladania, asi nebude moc vhodne.
niektore regiony slovenska maju na zoznamkach kopu nezadanych zien, ktore sa by ma hned chceli, lebo u nich na dedine su len neprisposobivi. Ale to je tazke cestovat k nej 5 hodin, a len v nedelu, kedze pracujeme, inak sa stretavat nada.